15 tökéletes tetováló minták nőknek és férfiaknak

A Dotwork egy festési eljárás, ahol a tetoválóművész néhány pontot tetovál a feltűnő vizuális hatás érdekében. Pont art technikával teljes képet vagy csak árnyékolást hozhatnak létre. A csípés az a módszer, ahol az árnyékolást pontmunka segítségével végzik. Több tintát használnak, például szürke, fekete vagy piros tintamintát. Ez a stílus az elmúlt években indult, és az elmúlt években újjáéledt ez a stílus.

Ezt a pontozásos tetoválási mintát használhatja a tetováló minták más stílusaival. Dotwork tetoválás a legújabb trend a tetoválás világában. Ezzel a technikával bármilyen terv elkészíthető. Válasszon az itt megadott különböző típusok közül, hogy eldöntse a legjobb tetoválást.

Dotwork Tattoo Designs nőknek és férfiaknak

Aranyos és legjobb tetováló minták:

Keressük itt a mutatott pontozásos tetoválásokat a szenvedély stílusához.

1. Pöttyös tetoválások:

Pöttyös Munka Tetoválások

Válasszon egy modern dizájnt, ezekkel a tetoválásokkal különböző méretű pontokat készíthet. A pontozott tetoválások úgy néznek ki, mint a nyomatok. Kiválaszthat egy egyszerű vagy összetett kialakítást a pontmintázat használatához.

2. Tájkép Dotwork Tattoo:

Táj Tetoválás Tetoválás

A dotwork tetoválóművészet segítségével teljes dizájnt kaphat, csak pontokkal. Ez csak pontokat tartalmaz, amelyek kitöltik a tervezést. Itt van egy napfelkelte és napnyugta design.

3. Bonyolult pontozásos tetoválás:

Bonyolult pont munka tetoválás

Itt van egy bonyolult tetoválási pontmunka, amely nagy és lefedi a személy hátát. Használjon vastag és vékony pontokat a karakter megjelenítéséhez. A pontok elhelyezése is sokat számít.

4. Butterfly Art Dotwork Tattoo:

Pillangó Art Dot Work Tattoo

Nézze meg ezt a gyönyörű és bonyolult dot art tetoválást, amely tökéletes kar- vagy lábtérre. A művészi dizájnt szenzációsvá teszik a vastag pontok, amelyek közel vannak egymáshoz. Válasszon a számos elérhető művészeti terv közül.

5. Mandala Dotwork Tattoo:

Mandala Dot Work Tattoo

A Mandala design nagyon népszerű manapság, és ez látható a tetoválás világában is. Ez a mandala pont tetoválás nagy, és a hátlapra helyezhető a teljes megjelenés érdekében. A tervezésben szereplő szirmok mindegyike a pontok segítségével történik.

6. Animal Dotwork Tattoo:

Animal Dot Work Tattoo

Itt a művész fokozatos és finom tervezést használ pontozással, hogy létrehozza ezt a pont stílusú tetoválást. A nagy macska dizájn csodálatos és kijelentést tesz. Tekintse meg a pontozási stílust használó más terveket is.

7. Sprig Dot tetoválás:

Sprig Dot tetoválás

Kiválaszthat néhány népszerű, divatos kis pontozásos tetoválást. Ez a kialakítás tökéletes kis pontozásos kialakítás is. Válasszon egyszerű és minimalista mintákat.

8. Kombinált pont tetoválás:

Kombinált pont tetoválás

Válassza ki a legjobbat mindkét világból ezzel a ponttal és vonalakkal működő tetoválással. A fő kialakítás hosszú vonalakkal rendelkezik, a középső minta pedig pontokkal van tele. Ez a technika összetett kialakítást tesz lehetővé. Bármilyen dizájnt összekeverhet a dotwork mintával, és jó kombinációt kap a több mintából ebben a dot art stílusban.

9. Pöttyös virág tetoválás:

Pöttyös virág tetoválás

Itt van egy szép virágos tetoválás, amely lenyűgözően néz ki a karján. A levelek és a virágok tele vannak pöttyökkel. Ezzel a technikával bármilyen virágtervezés jól néz ki. Ez a legjobb az egyetemre járó lányoknak.

10. Univerzum pont tetoválás:

Univerzum Pont Tetoválás

Válasszon egy univerzum tetoválást a fekete pont technikával. Ez a technika különböző intenzitású fekete pontokat használ a tervezési részletek megadásához. A bolygók környékét egymáshoz közeli pontok jelölik. Ha szereted tanulmányozni az univerzumot, és rendben van az univerzum szerkezetének megtervezésével, majd próbáld ki ezt a tetoválást a kezeden, akkor is jó megjegyzéseket fogsz kapni.

11. Kézi animációs stílusú pont tetoválás:

Kézi animációs stílusú pont tetoválás

Fontolja meg ezt a pont tetoválási stílust a következő tetováláshoz. Ez az árnyékolást és a vonalakat pontokkal teszi, és ez lenyűgöző remekművet hoz létre. A pontozott tetoválás specifikus, és finom pöttyökkel érhető el. Az egyediség a szakember ebben a tetoválásban; az animált kézstílus megfelelő hatást fejt ki.

12. Fekete -fehér pont tetoválás:

Fekete -fehér pont tetoválás

Ez egy másik pont tetoválás, amely hangsúlyozza az árnyékoló munkát. Az árnyékolás úgy történik, hogy a pontokat közelebb helyezzük egymáshoz, hogy sötétebb árnyalatot kapjunk. A távolról elhelyezett pontok világosabb hatást keltenek. Ez a tervezés több időt vesz igénybe, de a tetoválás befejezése után jó formatervezést kap.

13. Absztrakt pont tetoválás:

Absztrakt tetoválás

Válasszon ragyogó dotwork tetoválásokat geometrikus mintákkal. Ezek a pontozásos geometriai tetoválások félelmetesen néznek ki, ha nagy területet fednek le. Ezek lehetnek kis geometriai tervek is. Ezt a formatervezést személyre szabhatja geometriai mintázatával.

14. Műalkotás pont tetoválás:

Műalkotás Pont Tetoválás

Ez a mandala dot art tetoválás tökéletes nagy területekre. A mandala apró pöttyökkel készül egymás mellett. A minta nagyon népszerű és bonyolult. Különösen ezt a formatervezést igénylik a nők. Válasszon a különböző grafikák közül, hogy személyessé tegye.

15. Dotwork Tattoo Sleeve:

Dot Work tetoválóhüvely

Ha ambiciózus és merész, szerezzen egy tetovált tető ujjat. Ez kitölti az egész kart, és bonyolult és merész műalkotásokkal készül. Az ezeken a tetoválásokon végzett pontozás tökéletes a kar feltöltésére, ezért tetoválásujjaknak nevezik őket. Ez jó a fitnesz szerelmeseinek, segít megőrizni a fókuszt.

A pontozás unalmas stratégia, de mindenképpen indokolt még a visszatartás ellenére is. Minden pontot egyértelműen kell beállítani, így a művésznek türelemre és több készségre van szüksége. Ez a design több időt vesz igénybe a tervezéshez, így ha ilyen típusú terveket tervez, az idő néhány tapasztalt tetoválóművészt kap. Ez egy precíz munka, ezért megfelelő figyelmet igényel. A pontozásos tetoválások akkor jóak, ha a minták művészi megjelenítését szeretné. Ezek tele vannak finom és vastag pontokkal, amelyeket stratégiai pozíciókban helyeznek el az árnyékolási hatások elérése érdekében.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80