18 rendkívüli N betűs tetoválási terv 2021 -ben!

N Letter Tattoo Designs

Inspirációt keres egy kezdeti tetováláshoz? Egyetlen betű sok érzelmet fejezhet ki, és segítünk a hódításban kiválasztani az Önnek megfelelő N betűs tetoválást. Ezek a tetoválások rugalmasak és használhatók a teljes név gravírozása helyett, így népszerű és fantasztikus lehetőség minden korosztály számára.

Mivel a legtöbb N betűs tetoválás mérete viszonylag kicsi, a fájdalomfaktor is jelentősen csökken, és nem kerül sok pénzbe.

A 18 legjobb N betűs tetoválásminták:

Ha nem elégedett az egyszerű tetoválásokkal, olyan kiegészítéseket tehet, mint a virágok, koronák, szőlőtőkék stb., Amelyek hozzájárulnak a kezdőbetűk szépségéhez. Olvassa el ezt a cikket egyszerű és bonyolult tervezési mintákhoz, amelyeket kipróbálhat.

1. Sima N betűs tetoválás szőlővel:

Sima N betűs tetoválás szőlővel

Ha Ön művészi ember, és tetoválást szeretne készíteni, ez a design tökéletes választás. Ez az N betűs tetoválás elegáns és vékony vonalakkal van festve, az ábécét pedig gyönyörű szőlő borítja, ami természetes megjelenést kölcsönöz a dizájnnak. Ez a kialakítás inkább a nők felé hajlik a finom és nőies minták miatt.

2. N betűs tetoválás százszorszépdel a csuklón:

N Letter On Wrist

Egy gyönyörű százszorszép virág hozzáadása tökéletes módja lehet egy N betűs tetoválás gravírozásának, és gyönyörűen néz ki minden korosztály számára. A virág bonyolult kialakítása valósághű megjelenést kölcsönöz az egész tetoválásnak. A tetoválás másik különlegessége az ábécé mögött létrehozott fekete füst hatás.

3. Gyönyörű N betűs tetoválás félholddal:

N Betűs Tetoválás Félholddal

A félhold szimbolizálja a termékenységet és a születési ciklusokat. Ez a gyönyörű N betű, amelyet egy elképesztő félhold veszi körül, nemcsak gyönyörűen néz ki, hanem növekedést és kreativitást is képviselhet. Ez a kialakítás szeszélyes választás lehet azok számára is, akik értékelik a könnyed dolgokat.

4. Kurzív kis N tetoválás:

Kurzív kis N tetoválás

Ez egy másik n betűs tetoválásterv minden korosztályú férfiak és nők számára, akik szeretik az elegáns és egyszerű mintákat. Az állatövi jel és a jelentőség évének hozzáadása római számokkal személyre szabja ezt a tetoválást. Bár a kurzív betűtípus az ábécét képviseli, azt vastag és csillagos háttér emeli.

5. Szívélyes N betűs tetoválás:

Szívélyes N betűs tetoválás

Ez a tetoválás tökéletes választás azoknak a pároknak vagy embereknek, akik szeretnék, hogy partnereik kezdőbetűit bevéssék. Az L és az N betű kombinálva a szívben, a dizájn elevennek és elegánsnak tűnik. Ez a tetoválás férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas, és könnyen illeszkedik a csuklóra, a tarkóra vagy a bokára.

6. Starry N Letter Tattoo Design:

Starry N Letter Tattoo Design

Ez a csillagos N ​​betűs tetoválás tökéletes módja lehet a védelem és az útmutatás szimbolizálásának. Emlékeztetést is jelenthet az életünkben való navigáláshoz és útjuk létrehozásához. Bár az N betű meglehetősen egyszerű, ennek a kialakításnak a merész hangja kiemeli, és mindkét nem számára alkalmas.

7. N betűs tetoválás a szív belsejében:

N betűs tetoválás a szív belsejében

Ha tetoválást szeretne végezni egy intim testrészen, akkor a mellkas lehet a megfelelő hely. Mivel ezen a helyen található a szív, ez a tetoválás nemcsak elegánsnak tűnik, hanem meghitt befejezést kölcsönöz az egyszerű kialakításnak. A minta piros és fekete színkombinációja elegáns megjelenést kölcsönöz, különleges valakit képviselve.

8. N betű és végtelen szimbólum:

N betű és végtelen szimbólum

Ez az N betűs tetoválás végtelen szimbólumot alkot, így a design kreatív és egyedi. Az N betű egyik oldala a végéhez kötődő másik véghez kapcsolódik, amelyet csavaró mintával tovább szépít. Ha vonzóbbá szeretné tenni a tetoválást, különféle ábécéket is hozzáadhat.

9. N betűs ujj tetoválás:

N betűujj -tetoválás

Ez egy aranyos kis N betűs tetoválás, amely tökéletesen illik az ujjaihoz. A gyűrűsujjra vésve szimbolizálja a házastársa vagy partnere iránti szeretetét és ragaszkodását. Úgy is néz ki, mint egy gyűrű, amely elég ígéretesnek és gyönyörűnek tűnik. Az ilyen típusú tetoválások férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmasak.

10. Aranyos N tetoválás a háton:

Aranyos N tetoválás a hátán

Ez a tetoválás az N és S betűs formatervezés gyönyörű klubjátékát mutatja be, a középpontban lévő szívvel, ami személyes érzést kölcsönöz. Ez a kivitel kivételesen jól néz ki hátul, bár lehet, hogy nem tartalmaz túl sok részletet. Bármikor hozzáadhat további információkat a levélhez, ha bonyolult kialakítást szeretne.

11. N betűs tetoválás a tenyérképen:

N betűs tetoválás a tenyérképen

Ez az elegáns megjelenésű N betűs tetoválás a tenyérbe van vésve, ellentétben a tetoválás sok más gyakori helyével. Bár a betű hasonlít a kurzív N betűhöz, a különböző görbék még egyedibbé teszik a dizájnt. A levél oldalán egy kis piros szív melegíti a dizájnt.

12. N betűs tetoválás Caduceusszal:

N Betűs Tetoválás Caduceussal

Az N betű az orvosi szakmában dolgozó személy kezdőbetűjének ápolónőjét jelezheti, amelyet az orvostudomány szimbóluma bőségesen tisztáz. Az ábécé ábrázolásához használt kék árnyalat és az Asclepius rúdja kiemelkedik a tetováláshoz gyakran használt fekete tintával szemben. Ez a tetoválás mindkét nemre alkalmas.

13. Kétbetűs tetoválás szívvel és szívveréssel:

Két betűs tetoválás szívvel és szívveréssel

A kettős betűk egy másik gyakori látvány a tetoválás világában. Ez a tetoválás egyesíti a két N és S betűt, összeköti őket egy piros szívvel, összeolvasztva őket egy szívdobbanással. Ez a kialakítás romantikus gesztust jelent, és hihetetlenül néz ki, ha csuklóra vésik, mivel hosszú.

14. Masszív N betűs tetoválás a vállán:

Masszív N betűs tetoválás a vállán

Ha rajong a kiterjedt és kidolgozott tervekért, ez a tetoválás tökéletes választás lehet. A fekete -fehér dáma és más minták kombinációja az N betű és az ábécé koronája között nemcsak királyi megjelenést kölcsönöz a dizájnnak, hanem fantasztikusan néz ki. Az ilyen formatervezések a vállra vésve a legjobban néznek ki.

15. Kis N tetoválás:

Kis N tetoválás

Ez egy egyszerű N betűs tetoválás, amely férfiaknak és nőknek egyaránt kiválóan néz ki. A fehér és fekete színek kombinációjával a formatervezések gyönyörű hatással vannak viselőjére. A nőknek esélyük van megmutatni ezt a tetoválást, ha a gallércsont területére vésik.

16. Mehendi N Letter Tattoo:

Mehendi N Letter Tattoo

Sokan szeretik a tetoválásokat, de félnek a fájdalomtól. Ez a Mehendi N betűs tetoválás kiváló lehetőség lehet gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Mivel ez egy ideiglenes tetoválás, tetszőleges helyre gravírozható, és további elemeket adhat hozzá, ha szeretné.

17. Kifejező N betűs tetoválástervezés:

Sony Dsc

Ha figyeli ezt a tetoválást, a viselője csuklóján J, N és R betűk vannak felírva, ami gyönyörűnek és különlegesnek tűnik. Az ábécé egyedi, stílusos és kanyargós kiegészítései egyedi és exkluzív tetoválást jelentenek viselőjük számára.

18. N és S páros tetoválás:

N és S Pár Tetoválás

Ez egy újabb párok tetoválása, ahol az S és N betűk gyönyörűen kapcsolódnak egymáshoz. Az élénk pillangó és a szívek hozzáadása a másik oldalon tovább emeli a tervezési mintát. Bár ez a kivitel elragadóan néz ki fekete tintával, tetszőleges színeket adhat hozzá, hogy vonzóbbá tegye.

Áttekintés:

Mindannyian azt akarjuk, hogy tetoválásaink egyediek és tökéletesek legyenek. Az ebben a cikkben említett legjobb N betűs tetoválási minták listájával kiválaszthatja a legmegfelelőbbet, mielőtt a testén kísérletezne. Ne felejtse el tudatni velünk, hogyan segített ez a cikk a végső döntés meghozatalában.