20 fantasztikus Z betűs tetoválási terv 2021 -re!

Z Letter Tattoo Designs

Szeretnél egy Z betűt a testedre vésni? Ezután a megfelelő helyre jött, mert összegyűjtöttük a legjobb Z betűs tetoválási mintákat, amelyeket megvizsgálhat, mielőtt kiválasztaná az Önnek megfelelőt. Bár egybetűs kivitel, sok érzelem kifejezését segíti elő anélkül, hogy túl sok helyet foglalna el. Ezért sok pár és egyén szívesen kap egybetűs tetoválást a teljes kifejezés helyett.

Nézzük végig ezt a cikket, hogy többet megtudjunk arról, hogyan lehet Z betűs tetoválást készíteni szűk helyen. Olvass tovább!

20 kifejező Z betűs tetoválásminták:

Sokan inkább egybetűs tetoválásokat készítenek, mert sok érzelmet képesek kifejezni egy kis térben. Ezenkívül az egyesület emberei a betűvel még különlegesebbé teszik a Z betű tetoválást viselője számára.

1. Aranyos Z betűs tetoválás a hüvelykujj közelében:

Aranyos Z betűs tetoválás a hüvelykujj közelében

Ez a Z betűs kialakítás meglehetősen egyszerű, és kiváló lehetőség lehet azok számára, akik stílust szeretnének hozzáadni anélkül, hogy túl sok helyet foglalnának el. A viselője ezt a tetoválást a hüvelykujj környékén kapta, ami jó láthatóságot biztosít. Az ilyen típusú formatervezések férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmasak fiatalabb korban.

2. Z betűs tetoválás koronával:

Z Betűs Tetoválás Koronával

Ki nem szereti a királyi koronát? De ha tetoválásba szeretné beépíteni a korona iránti szeretetet, akkor ez a Z betűs minta tökéletes választás. A Z betű vastag betűvel van vésve, amely mindenhol kiemelkedik, ahol bevésik. Ezenkívül a korona gyönyörű és bonyolult vonalai növelik a design szépségét.

3. Egyedülálló Z betűs tetoválás:

Egyedülálló Z betűs tetoválás tervezés

Ez a Z betűs tetoválás ideális lehet, ha egyszerű, de szép kiegészítést keres a body art kollekciójához. A kettős vonalak használata a Z betű egyes részein stílusérzetet kölcsönöz a dizájn teljes megjelenésének.

4. Z betű tetoválás 3d effektussal:

Z betűs tetoválás 3d -s hatással

Sokféleképpen gravírozott tetoválást kaphat, de ez a Z betűs tetoválás, szürke árnyalatokkal, a betűnek 3D hatást kölcsönöz. A fehér és fekete körvonalak kombinációja lenyűgöző hatást kelt. Kísérletezhet különböző színekkel, hogy kitöltse az ábécét a tetoválás személyre szabásához.

5. Virágos Z betűs tetoválás:

Virágos Z betűs tetoválás

Ön a természet rajongója, és szívesen képviselné őket tetoválásban? Egy gyönyörű lila színű virágot használnak a Z betű alsó felének lefedésére, rejtőzködő hatást keltve. Választása szerint használhat különböző színkombinációkat, így személyre szabva magát.

6. Z betűtetoválás a fül mögött:

Z Betűtetoválás a fül mögött

A fül mögötti terület kiváló választás lehet egy betűs tetoválás készítéséhez, mivel kevés helyet foglal el. Akár pompázhat, akár lefedheti tetszése szerint. Az elemek nélküli egyszerű vonalak használata egyszerű, férfiaknak és nőknek megfelelő változatot eredményez.

7. Z betűmárka tetoválás a lábán:

Z betűmárka tetoválás a lábán

A bárokba járás az egyik legnépszerűbb szórakozás a fiatalok körében. Ez a Z betűs tetoválás emlékeztet egy jelre, amelyet akkor kapunk, amikor belépsz egy partiba. A Z betű a színekkel teli kör közepére kerül, üresen hagyva az ábécét, így kiemelkedik.

8. Intelligens Z Tattoo Design:

Intelligens Z Tattoo Design

Ez egy újabb Z betűs tetoválás, amely kivételesen néz ki a füle mögött. Az egyetlen különbség két vízszintes vonal elhelyezése a Z betű közepén. A fekete tinta használata meglehetősen szabványos, de a hatás érdekében különböző színekkel kísérletezhet.

9. Emlékezetes Z betű tetoválás:

Emlékezetes Z betű tetoválás

Ez a Z betűs tetoválás tökéletes módja annak, hogy emlékezetes dátumot ábrázoljon a jelentős Z betűvel. A Z betű gravírozásához használt gyönyörű vonalak és görbék vizuális vonzerőt kölcsönöznek a szemlélőnek és viselőjének. A levél alá beírt dátum bármilyen fontos nap lehet az életében.

10. Z betű piros körvonalakkal:

Z Piros körvonalú levél

Általában fekete tintával vésett tetoválásokat látunk; ezért ez a Z színű betű körvonalként használt piros színe lehet egy kész lehetőség. A mintát hagyhatja úgy, ahogy van, vagy kitölti a választott színnel. Mérettől függően ez a tetoválás jól néz ki a borjún, a csuklón, a nyakon.

11. Bright Z Letter Tattoo Design:

Fényes Z betűs tetoválás tervezés

Ha rajong az élénk és élénk színekért a tetoválásában, ez a kialakítás kiváló lehetőség lehet. Az élénkpiros Z betű használata az ábécét kiemeli a lila színű háttérrel. A férfiak általában jobban kedvelik az ilyen típusú mintákat, mint a nők.

12. Y és Z betűpár tetoválás:

Y és Z betűpár tetoválás

Ez a tetoválás két betűt tartalmaz, így párok, barátok vagy partnerek számára megfelelő választás. Mivel a tetoválásnál használt betűk meglehetősen egyszerűek és nem foglalnak sok helyet, sokan inkább az ilyen típusú tetoválásokat részesítik előnyben. Ez jelképezi a gyönyörű kapcsolatot a házaspár között.

13. Z betűpár tetoválás:

Z Letter Couple Tattoo

Ez egy újabb Z betűs tetoválás, amely szerelmes párok számára alkalmas. A két betű közti hasonlóság, beleértve a levél végén lévő szívet is, nagyon félelmetes lehet. Kísérletezhet néhány színnel, hogy kitöltse a szívet, és személyessé varázsolja azt.

14. Egyszerű Z betűtervezés:

Egyszerű Z betűtervezés

Ez a Z betű meglehetősen egyszerűnek tűnhet, de a csípő kultúra ezeket a mintákat használja, mert esztétikusak. Tehát, ha ragyogó, mégis világos lehetőséget keres tetováláshoz, ez bölcs választás. Ez a kialakítás akkor is jó lehet, ha először ismeri a tetoválást.

15. Kreatív Z Tattoo Design:

Kreatív Z Tattoo Design

Ez egy egyedi és stílusos kivitel, amely a nyakába van gravírozva, elegáns kivitelben. A Z betű végén használt görbék zavarosnak, de ugyanakkor vonzónak tűnhetnek. Úgy is tekinthető, mint a Z betű kurzusos betűírása a mondás módjában.

16. Varázslatos Z betűs tetoválás:

Varázslatos Z betűs tetoválás tervezés

Ez egyedülálló módja a Z betű és a hiedelmeit és személyiségét ábrázoló elemek ábrázolásának. A Z betű közepén piros színű, fekete csillag és kör háttérrel szemben. Az egész tetoválás titokzatos megjelenést kölcsönöz, és kivételesen néz ki a vállán.

17. Színes Z betűs tetoválás:

Színes Z betűs tetoválás

Ez a Z betű kivitel kivételes választás lehet, ha rajong a színekért és elege van a fekete tintás tetoválásokból. Ha body art gyűjteménye van, ez jellegzetes kiegészítés lehet. A színes tinta használata fekete helyett vonzóbbá és szokatlanabbá teszi a tetoválást.

19. Z betűs tetoválás vékony vonalakkal:

Z Betűs Tetoválás Vékony Vonalakkal

Ez a Z betűs tetoválás vékony vonásokból áll, és nagyon egyszerű végrehajtani. Szélesebb körben is elvégezheti, ha hozzáér. Bár ez egyszerű, tetszés szerint adhat hozzá elemeket anélkül, hogy elveszítené a design jelentését.

20. T Tetoválás szívvel:

T Tetoválás Szívvel

Ez egy újabb példa egy egyszerű Z betűre, amely gyönyörűen néz ki hatékonyan. A különböző színárnyalatok hozzáadása az ábécéhez nagy különbséget jelent a tetoválás megjelenésében. A szív hozzáadása az ábécé végén növeli a tetoválás személyre szabását.

Végső gondolatok:

Nem lenyűgözőek ezek a Z betűs tetoválások? Az ebben a cikkben említett Z betűs tetoválásokkal praktikus vagy kreatív utat választhatsz. Képviseli tapasztalatait és történeteit a megfelelő dizájn kiválasztásával. Reméljük, hogy a cikkben bemutatott tetoválások hasznosak voltak a végső választáshoz.