20 híres női híresség tetoválása és jelentése

A világ gyönyörű és pompás hírességei nem csak a vörös szőnyegen ütik a csillogó csüngőiket, az elegáns ruháikat és a vakító cipőiket, hanem a csodálatos és színes tetoválásukat is. Ezek a nők tetoválásaikkal nagyszerű és egyedi megjelenést kölcsönöztek maguknak, és inspirációforrássá váltak a világon sok fiatal nő számára. A nők között a legjobb híresség tetováló minták közül néhány megtalálható a következő részben.

Híres női hírességek tetoválásai és jelentései

Női hírességek a legújabb tetoválásmintákkal:

Íme néhány női híresség legjobb tetoválása és jelentése, amelyek inspirációt adhatnak a világ számos hírességének.

1. Tetoválások Megan Foxon:

Tetoválás a Megan Foxon

A klasszikus és gyönyörű Transformers színésznő, Megan Fox őrületbe kergette a médiát szuper mesés tetoválásmintáival. Testük több részén, például csuklóján, bokáján, lapockáján és hátoldalán vannak elhelyezve. Vonzónak és fiatalnak tűnnek, és annyira kiemelkedőek, hogy a magazinok és újságok soha nem érezték szükségét a Photoshop használatára. Valóban az egyik legmerészebb híresség, és tetoválása kivételesen vonzó.

2. Katy Perry divatos tetoválásai:

Katy Perry divatos tetoválásai

Katy Perry Hollywood legismertebb híressége. Nagyszerű énekesnő, számos díjat nyert, és rajongóinak milliói vannak szerte a világon. Tetoválásait a karján, a csuklóján és a bokáján helyezik el. Egyikük az ókori szanszkrit nyelven íródott, ami arra is utal, hogy hajlamos az indiai kultúrára. Ezekkel a tetoválásokkal elegánsnak és divatosnak tűnik, és ez igazán lenyűgözővé teszi.

3. Csodálatos tetoválások Angelina Jolie -n:

Csodálatos tetoválások Angelina Jolie -n

Angelina Jolie Hollywood egyik legjobb színésznője. Elegáns bombaként ismerik el, és arról híres, hogy felháborítóan gyönyörű megjelenésével elkápráztatja a vörös szőnyeget. Tetoválásait a lapockára, a felkarra, az alsó karra, a nyakra, a hátra, a combra, a derékra, az alsó hátra, az alsó hasra és a csavargó bélyegzőjére helyezte. Elképesztően néznek ki, ahogy a tetováló királynőként ábrázolja magát.

4. Eva Longoria különböző tetoválásokkal:

Eva Longoria különböző tetoválásokkal

Eva Longoria népszerű színésznő, aki a nagyon híres Desperate Housewives televíziós sorozat népszerűségét szerezte. Tetoválásait a nyakán, a csuklóján, a csavargó bélyegzőjén és a hát alsó részén helyezik el. Bár már megszabadult a csuklóján lévőtől, hogy megszabaduljon volt férje emlékezetétől. A többi tetoválás azonban nagyon jól áll neki.

5. Hayden Panettiere tetoválás:

Hayden Panettiere tetoválás

Hayden Panettiere amerikai színésznő, modell és énekes. Golden Globe -díjra jelölték, és számos rekordot nyert. Tetoválásai a derekán vannak elhelyezve a függőleges oldalon. Ez egy idézet, amely értelmes, nagynak és merésznek tűnik. Mesésen néz ki, és a tetoválása nagyon jó ránézésre.

6. Miley Cyrus bemutatja tetoválásait:

Miley Cyrus bemutatja tetoválásukat

Miley Cyrus amerikai énekesnő és színésznő. Tetoválásait a bordájára, a fülére és az ujjaira helyezték. Tavaly töltötte be a tizennyolcadik életévét, de előtte is volt már tetoválása. Legutóbbi tetoválását idén áprilisban írták, és tagadhatatlanul mesésen néz ki rajta.

7. Evan Rachel Wood Tattoo elhelyezései:

Evan Rachel fa tetoválás elhelyezése

Evan Rachel Wood amerikai színésznő és énekesnő. Tetoválásai a comb felső részén, a nyakán és a bokáján vannak elhelyezve. A nyak tetoválását divatosan és stílusosan írták. Mesésen néz ki, ahogy megmutatja. A comb tetoválása is dicséretes.

8. Leighton Meester virágtetoválás:

Leighton Meester virágos tetoválás

Leighton Meester népszerű amerikai televíziós sorozatszínész. Népszerűvé vált a Gossip Girl -ben. Tetoválása a csuklójára kerül, és nagyszerűen néz ki, mert magabiztos, amit minden alkalommal magával hordoz, amikor megjelenik.

9. Audrina Patridge tetoválás a nyakán:

Audrina Patridge tetoválás a nyakán

Audrina Patridge valóságshow szupersztár. Tetoválását a nyakára helyezi, amitől forrónak, keménynek és vonzónak tűnik. Valóban az egyik legjobb tetoválás, amelyet a hírességek körében látni lehet.

10. Jessica Alba tetoválásukkal:

Jessica Alba tetoválásukkal

Jessica Alba egy remek színész, sőt üzletasszony modellje, Amerikában született. Tetoválását a nyakára, a csuklójára és még a csavargóállványra is tette. Gyönyörű és fénylő bőre van, ami vonzza. Tetovált rózsaágya van a bal felső karján.

11. Scarlett Johansson tetoválás különböző helyeken:

Scarlett Johansson tetoválás különböző helyeken

Scarlett Johansson színésznő, modell és énekesnő is, aki debütált filmekben Északon. 1996 -ban a legjobb női főszereplőnek járó Independent Spirit díjra jelölték a Mannyban nyújtott lenyűgöző teljesítményéért & Lo. Tetoválást tervezett az alkarjára, a csuklójára, a bordáira és még a bokájára is. A tetoválás úgy néz ki, mint egy karkötő, amelyen „I” alakú szív lóg.

12. Charlize Theron tetoválásai:

Charlize Theron tetoválásai

Charlize Theron színésznő, divatmodell és még producer is. 1990 -ben kezdett színészkedni filmekben. Az egyik legmélyebb szeme van, és Koi halat tetovált a bokájára. A bokájára tervezett tetoválás nagyon mesésnek tűnik, így melegebbnek tűnik.

13. Tetoválások Adriana Limával:

Tetoválás Adriana Limával

Adriana Lima nagyszerű szupermodell. Gyönyörűen tetoválta a bokáján a törzsi dizájnt és egy egyszerű csillagot. Így megmutatva, hogy mindig úgy fog ragyogni, mint egy csillag a csillogás világában, és soha nem veszíti el fényét.

14. Shenae Grimes legmelegebb tetoválással:

Shenae Grimes a legmelegebb tetoválással

Shenae Grimes született színésznő. Apró, barna, aranyos arcú és nagyon éles orral néz ki. Gyönyörű tetoválást tervez a combján és az oldalsó mellkasán. Nemrég egy szívmintát tetovált az arcára, és lenyűgözte a világot. De ez a tetoválás ideiglenes volt, mivel Japánban „Spread the Heart Movement” néven ismertségtábort szervezett. Tetovált szíve kelta csomókkal van a bal combja hátsó részén és a bordáján, egy „Én és én” tetoválást írt a rövid filmes címe.

15. Modern tetoválások Heidi Klum testén:

Modern tetoválások Heidi Klum testén

Heidi Klum német modell, divattervező, televíziós műsorvezető cum producer és alkalmi színésznő. Szereti aranyos szerepeket játszani szexi helyett interjú közben. Heidi stílusú gyönyörű absztrakt tetoválásokat készített, karján három kis csillaggal, amelyek csillogást kölcsönöztek személyiségének.

16. Christina Ricci egyszerű tetoválással:

Christina Ricci egyszerű tetoválással

Christina híres szóvivője és színész is. Van egy tetováló őrültje, aki szinte minden testrészét megtervezte, mint például a csukló, a mell, az alsó hát, a lapocka, a comb felső része, a boka és az alsó has. Stílusos sellő tetoválás van a bal bokáján, fecske madártetoválás a mellén és oroszlánarca a vállán. Olyan színésznő, aki elegánsan képes tetoválásokat hordozni.

17. Shannyn Sossamon tetoválás a háton:

Shannyn Sossamon tetoválások a hátán

Shannyn Sossamon mesés zenész, színész és dobos. A külseje gyilkos, és hozzáteszi, hogy virágot tett a jobb vállára, ami a spirituális jelentést szimbolizálja. Alsó hátát a kifejezés kifejezéssel tervezték, amely a képek és a betűk jó kombinációja. Ez a tetoválás hitet mutat és hisz a látásában.

18. A gyönyörű Lindsay Lohan tetoválások listája:

Gyönyörű Lindsay Lohan tetoválások listája

Lindsay Lohan énekes-dalszerző és divattervező, aki tetoválásokat készített a hát alsó részén, a csuklóján, a kezén, az ujján és még a karján is. Általában sok szót vagy kifejezést használ a tetoválás megtervezéséhez, mint a tetoválása a jobb csuklóján, és üzenetekből áll, és a karjai tetoválásai stílusosak, páros vörös háromszöggel.

19. Ashlee Simpson tetovált test:

Ashlee Simpson tetovált test

Ashlee Simpson nagyszerű táncos a dalszerzővel együtt, aki tetoválást is készít a csuklóján, a bokáján és az ujján. Bokáján és csuklóján tetoválást tervezett „Szerelem” szavakkal, amelyek kifejezik a szakmája és családja iránti érzéseit. A bokáján aranyos kis cseresznye található, amely egyedi tintával rendelkezik, így élénk és gyönyörű

20. Ultimate Tattoo Star Rihanna:

Végső tetováló csillag Rihanna

Rihanna dögös popsztár és nagyszerű énekesnő, színésznő, aki szinte tetováltatta különböző testrészeit elegáns dizájnnal, kezdve a fülétől a bokáig. Rihanna zenéjét és divatérzékét még a média is megjegyzi. Rihanna tizenéves korában készítette el első tetoválását, és még mindig további tetoválásokat készít.

Ezek a híres hírességek különböző tetoválásokat terveznek, hogy sok figyelmet kapjanak másoktól, és még növelik személyiségüket és megjelenésüket. Néhány csillag még tetoválást is tervez, hogy vonzó és bájos megjelenésű legyen.