20 inspiráló D betűs tetoválásminták képekkel!

D Letter Tattoo Designs

Minden ember más, és a tetoválásminták ízlése is eltérő. Bár a D betűs tetoválások egybetűs minták, gyönyörűen fejezik ki az erős és mély érzelmeket. Ahelyett, hogy megfelelő tetoválást készítenének, sok pár megkapja a partnere kezdőbetűjét, mélyebb értelmet adva. Ezek a D betűs tetoválási minták általában finomak, de sok szentimentális jelentéssel bírnak viselőjük számára.

Ezek a kezdeti tetoválások a szívedhez közel álló személy gyönyörű ábrázolása is lehet. Nézzük végig ezt a cikket a legjobb tervezési lehetőségek közül, mielőtt véglegesen befestjük.

20 D betűs tetoválásminták jelentésükben:

Bár kaphat egy egyszerű D betűt tetoválásként, különböző szimbólumokat is hozzáadhat, például virágokat, koronát, szárnyakat stb., Tetszése szerint. Bemutatunk Önnek néhány tervezési lehetőséget, amelyeken végigmehet a választás előtt.

1. Bonyolult D -betűs tetoválás:

Bonyolult D betűs tervezési tetoválás

Ha rajong a d betűs tetoválás bonyolult mintáiért, akkor ez a design tökéletes választás lehet. A kis d betű vastag vonalakkal rendelkezik, és vékony szőlőtőkék vannak a betű felett, gyönyörű levelekkel. Bár ez a kivitel fekete tintával kivételesnek tűnik, több színt is használhat egy továbbfejlesztett tetoválás létrehozásához.

2. Dupla vonalú ábécé tetoválás:

Dupla vonalú ábécé tetoválás

Általában fekete tintával töltött tetoválásokat találunk, így ez a kettős vonalú d betűs tetoválás egyedi, és kiemeli a viselőjét. A dizájn klasszikus és retro kivitele nagyszerű sporttá teszi, és a karon, a bokán helyezkedik el a legjobban. Hagyja ezt a tetoválást úgy, ahogy van, vagy adjon hozzá más elemeket, ha úgy kívánja, ahogy szeretné.

3. D ábécé tetoválás rajzfilm fejjel:

D ábécé tetoválás tervezés rajzfilm fejjel

A rajzfilmek gyermekkorunk részét képezték, és soha nem fognak kiesni az életünkből. A Disney eszébe jut, amikor rajzfilmekre gondolunk, és ez a Disney-témájú d betűs tetoválás tökéletes választás azoknak, akik szeretnék kifejezni szeretetüket irántuk és gyermekkori emlékeiket..

4. Kis D betűs tetoválás a kalligrafikus betűtípusban:

Kis D betűs tetoválás a kalligrafikus betűtípusban

A tetoválásokban elérhető különböző betűtípusokkal a kalligráfia az egyik szabvány és királyi megjelenésű betűtípus. Bár kicsi, az ábécé merész és stílusos befejezése miatt a viselője egy mozdulattal szépséget és stílust áraszt. A nyak tökéletes hely a tetoválás gravírozásához, amely mindig lehetőséget ad arra, hogy elrejtse a helyzetet.

5. Lenyűgöző D betűs tetoválás a derékon:

Lenyűgöző D betűs tetoválás tervezés a derékon

A deréket a test egyik érzéki részének tekintik, és egyesek inkább tetoválásokat vésnek ezen a területen, hogy személyes jelentést adjanak. A derékon lévő elegáns d betű vonzónak tűnik, és általában olyan emberek választják ki, akik elég merészek ahhoz, hogy megmutassák testük ezt a területét.

6. Fekete -fehér D ábécé tetoválás a kezén:

Fekete -fehér D ábécé tetoválás a kezében

Ez a d betűs tetoválás kettős vonallal rendelkezik, de az ábécé belső területének különbsége fekete tintával van tele. Ez fekete -fehér hatást kölcsönöz a betűnek, amelyet gradiens effektusnak neveznek, és fantasztikusan néz ki mind a férfiak, mind a nők számára. A fekete tintát más színváltozatokkal is kicserélheti, hogy más és élénk megjelenést kapjon.

7. Stílusos D betűs tetoválás:

Stílusos D betűs tetoválás

Ha stílust keres a d betűs tetoválás tervezésében, ez tökéletes választás. Az ábécé vastag és vékony vonalai gyönyörűek és alkalmasak bárki számára, kortól függetlenül. Hacsak nem szeretne további elemeket hozzáadni a tervezési mintához, előfordulhat, hogy nem sokat kísérletezhet ezzel a kialakítással.

8. Gyönyörű D -betűs minták levelekkel:

Gyönyörű tetoválás D betű minták levelekkel

Ez egy nagy d tetoválás, amely kettős vonalakkal rendelkezik, töltés nélkül. Bár ez általánosnak tűnhet, ez a tetoválás különlegessége a d betű függőleges vonalán lévő levelekből származik, hasonlóan a természetre emlékeztető levélhez csatolt hegymászóhoz. Hozzáadhat színeket ennek a mintának az összes eleméhez, így reális befejezést biztosítva.

9. D betű koronás tetoválással:

D betű koronás tetoválással 9

A koronák gyakori látvány, amikor egybetűs tetoválásokról van szó. A d betű viszonylag standard kurzív betűtípusban; a különlegesség akkor jön, amikor egy gyönyörű koronát helyeznek a d betű fejére, így királyi befejezést kapnak. A korona fekete körvonala szürke árnyalatokkal van tele, amelyek ellentétesek a vastag d betűvel.

10. D betű szívtetováló mintákkal:

D betű szív tetoválás mintákkal

A szívek és a tetoválások kéz a kézben járnak, és az emberek, akik lelkesen gyűjtik a tetoválásokat, tudják ezt. De ez a tetoválás kivételesen ötvözi a szív alakjának szépségét és a d betű személyes jelentését. Úgy tűnik, mintha a d betű a szív belsejében lenne, ami hasonlíthat a viselőjének a tetoválással kialakult hangulatához.

11. Félkövér D betűs tetováló képek:

Félkövér D betűs tetováló képek

A nyak tökéletes és általánosan választott hely egy betűs tetováláshoz. A gyönyörű tetoválás merész és vastag vonalai eleganciát sugároznak viselőjüknek. Bár a minta egyszerű, az elhelyezés minden hatást kölcsönöz a designnak. Választása szerint különböző színeket is használhat.

12. D ábécé tetoválás repülő madarakkal:

Ábécé D tetoválás repülő madarakkal

A madarak az élet kulturális és esztétikai aspektusait képviselik, és nagyon fontosak számunkra. A madarak a szabadságot képviselik, és olyan emberek választják, akik szeretik és tiszteletben tartják függetlenségüket. Ez egy eszköz arra, hogy kifejezze szeretetét a korlátlan repüléshez d betűs tetoválás formájában, médiumként madarakkal.

13. D betűs tetoválás csillaggal a bokáján:

D Betű Tetoválás Csillaggal A Bokán

A csillagok tetoválásaihoz híres és mesés elemek, amelyek javítják a d betűs tetoválás általános megjelenését. A csillagok általában a tudást képviselik a sötét vagy isteni vezetésben, vagy néha iránymutató csillagként. Ez egy stílusos kiegészítést is jelenthet az egybetűs tetováláshoz, tartós befejezést biztosítva.

14. Kidolgozott D betűs tetoválás a természethez igazítva:

Kidolgozott D betűs tetoválás a természethez igazítva

Ez a kialakítás tökéletes választás lehet, ha szeme van a d betűs tetoválás bonyolult és finom mintáihoz. Ezt a nagy d betűt gyönyörű és színes szőlő és virág borítja, amelyek természetes és virágos megjelenést kölcsönöznek. Az ábécé fekete tintával van ellátva, és a környező elemek színek kombinációjával vannak tele. Bár ez a dizájn nőiesnek tűnhet, ezt a tetoválást bárki megkaphatja, nemtől függetlenül.

15. D betűs tetováló ötletek pároknak:

D betűs tetováló ötletek pároknak

A páros tetoválások nagyon népszerűek a szerelmesek, partnerek vagy akár a legjobb barátok körében. Az egyszerű kezdőbetűk képesek kifejezni azt a szeretetet, amelyet két ember megoszthat egymással, és leírhatja azt örökké. Ez tökéletes választás lehet azok számára, akik szeretik az egyszerű mintákat, minden más minta nélkül.

16. D betűs tetoválásminták a csukló oldalán:

D betűs tetoválásminták a csukló oldalán

Ez a d betűs tetoválás egy pillangó hozzáadásával képviseli a természetet, amelyet a fiatal lányok és nők gyakran választanak. A pillangók nemcsak szépek, hanem az átalakulás folyamatát is leírják. Ez a dizájn egyszerű fekete tintával pompásan néz ki, de különböző színbeállításokkal átalakíthatja.

17. D betűs tetoválás szívvel:

D betű tetoválás szívvel

Ez egy újabb pár tetoválás, ahol a két ábécét a szív belsejébe helyezik, romantikus jelentést adva. A szív piros színű, és elég nagy ahhoz, hogy elférjen a két ábécé közepes méretben. A betűk kurzív betűtípusa stílusosan néz ki, és a piros szív hozzáadásával az egész design személyre szabott.

18. Gyümölcsös D betűs tetoválás:

Gyümölcsös D betűs tetoválás

Ez a d betűs tetoválás tervezés több dolog művészi ábrázolása gyönyörű módon. Ez a kialakítás más szögből néz ki, mint egy szív, egy alma és egy d betű. Ez egy tökéletes tetoválási lehetőség azok számára, akik közvetíteni akarják érzéseiket, miközben a d betűt diszkréten tartják. Ez a kialakítás tökéletesen néz ki, ha a csuklóra gravírozzák.

19. Egyedi D betűtípusok tetováláshoz:

Egyedi D betűtípusok tetoválásokhoz

Ha volt kocsmában, akkor biztosan találkozott egy bélyegzővel, amely hasonló ehhez a d betűs tetováláshoz. Ez a szimbólum a demokratikus pártot is képviseli, és sok támogató véste be. De a viselő nézőpontja számít, mivel ez a tetoválása a testén. Különböző színek használata is élénk megjelenést kölcsönözhet.

20. D betű koronás tetoválással:

D betű koronás tetoválással

Ez egy újabb d betűs tetoválás, kis koronával az ábécé tetején, amely mindenki számára megfelelő. Mivel a korona mérete és a betű kicsi és közepes méretűre véshető, a csuklón, a bokán és a tarkón látszik a legjobban. A korona hasonlít a játékkártyákon találhatóhoz. Fekete tintával hagyhatja, vagy csillogó színeket is választhat.

Áttekintés:

A tetoválások iránti szeretet drámaian megnőtt az emberek életkortól függetlenül. Ezek a testművészetek gyönyörűen képviselik az érzelmeket, és mindig emlékeztetnek bennünket, mint a testünk jelét. Az ebben a cikkben említett legjobb D betűs tetoválásminták betekintést nyújtanak, mielőtt véglegesítené a megfelelőt. Ne felejtse el tudatni velünk, hogy ez a cikk hogyan segített a választásban.