20 stílusos M betűs tetoválási terv és ötlet 2021!

M Letter Tattoo Designs

Ki mondta, hogy a tetoválásnak nagyszabásúnak kell lennie? A kezdeti tetoválás tökéletes példa arra, hogy egyetlen betűvel különféle dolgokat fejezhet ki. Egy egyszerű csillagjegyet kaphat egy bonyolult mintához, M betűs tetoválással. Személyes preferenciái szerint gyönyörű kiegészítéseket tehet a kezdőbetűhöz, például koronákat, virágokat, szíveket, szárnyakat stb., Amelyek személyre szabják a tetoválást.

Olvassa el, és nézze át a legjobb M betűs tetoválási mintákat, amelyek közül választhat, mielőtt végső döntést hoz.

20 legjobb M betűs tetoválásminták:

Ha úgy döntött, hogy M betűs tetoválást tervez a testére, akkor az általunk bemutatott lista egyedülálló betekintést nyújt a megközelítésébe. Nézze meg ezt a cikket azoknak a tetoválásoknak a segítségével, amelyek kiemelkednek anélkül, hogy túl nagy felhajtást okoznának.

1. M betűs tetoválás a kezén:

M betű tetoválás a kezében

A vörös és fekete dinamikus kombinációja az egyik legnépszerűbb színválasztás a tetoválásoknál. Az ebben a kialakításban használt világos és sötét színek némileg nyugodtnak és szemet gyönyörködtetőnek tűnnek. A levél egyik oldalán elhelyezett aranyos szalag játékos befejezést ad a tetoválásnak.

2. Egyszerű M kezdeti tetoválás:

M betű tetoválás a kezében

Ha az egyszerűséget keresi a tetoválásban, akkor ez a design tökéletes választás. A szívek gyakori kiegészítései az egybetűs ábécé-terveknek, a betűtípusok változatosak. Ez a kialakítás nem túl bonyolult, és gyorsan megvalósítható, így az egyik népszerű választás.

3. M betűs szívtetoválás:

M betű szív tetoválás

Mindannyian emlékezünk a lufikra gyermekkorunkból, és szép emlékek fűződnek hozzájuk. Ennek a tetoválásnak egy aranyos kislánya nyúl az M betűs tetováláshoz csatolt szív alakú lufihoz. Még azt is szimbolizálhatja, hogy sokan vágyunk arra, hogy magunkévá tegyük mindazokat az álmokat, amelyek gyerekkorunkban vannak.

4. Virágos M betűs tetoválásminták:

Virágos M tetoválás minták

A virágminták szerves részét képezik a body art birodalmának. A gyönyörű virág mérete együtt jár a kicsi M betűvel, amely a jegyzethez tartozó memóriát képviseli. Bár ez a tetoválás lenyűgözőnek tűnik monokróm hangnemben, kaphat egy kis pizzát különböző színek használatával, tetszés szerint.

5. Kifejező M betűtetoválás szívvel:

Kifejező M betűs tetoválás szívvel

A tetoválás elhelyezése alapvető szerepet játszik a kinézetében. Ez a kis M betűs tetoválás a hüvelykujj közelében lehet a lehető legegyszerűbb kialakítás, és tökéletes választás az első alkalommal utazóknak. Személyes megjelenést adhat hozzá egy kis piros szív gravírozásával.

6. Fenséges M stílusú levél tetoválás:

Fenséges M stílusú betűs tetoválás

Ez a tetoválás azoknak való, akik királyi megjelenésű, de túl nagy felhajtás nélküli tetoválást szeretnének. Az M betűs tetoválás ötvözi a szív szépségét és a birodalmi megjelenést a bonyolult korona mintával, amely gyönyörűen kiegészíti a tervezést. Ez a kialakítás minden korosztály és nem számára alkalmas.

7. Twin Letter M tetoválás a csuklón:

Két betűs M tetoválás a csuklón

Ez az egyik nyilvánvaló tetoválási választás azoknak a viselőknek, akik a stílust és az egyszerűséget szeretnék ötvözni. Szimbolizálhatja az ikrek kezdőbetűit is, ahol az egyik betű elegáns és stílusos, míg a másik merész és egyszerű. Viselője nyilvánvalóbbá teszi a tetoválás kialakítását, ha M betűs karkötőt visel.

8. Stílusos M ujj tetoválás:

Stílusos M ujj tetoválás

Az állatöv jelét egyetlen betűvel ábrázolhatja, ha módosításokat végez rajta. Az M betű megnyilvánulásának hurkos vége a Szűz vagy néha leányzó csillagjegyet jelenti. Ezt bármelyik ujjára vésheti, mivel kicsi és mindkét nemre alkalmas.

9. Starry Letter M Tattoo on Hand:

Csillagos M betű tetoválás a kezén

Ez az M betűs tetoválás egyedi szépségű, kreatív élvonalbeli. A szív gyönyörűen beleolvad az ábécébe, és a másik oldalon lévő kezdetek hozzáadása csillagászati ​​érzést kölcsönöz a dizájnnak. Ez egy kreatív módja is a kedvenc levél gravírozásának.

10. Pompás M ábécé tetoválás:

Pompás M ábécé tetoválás

Ha rajong a tetoválásért, de nem akarja átélni a fájdalmas folyamatot, akkor ez a Mehendi -vel készített ideiglenes tetoválás tökéletes választás lehet. A gyönyörű M betű, amelynek szélén kis pillangó áll, élénk és hajló megjelenést kölcsönöz a nőknek.

11. Kurzív M betűs szerelmes tetoválás:

Kurzív M betű szerelmes tetoválás

Ha egyetlen betűs tetoválást szeretne készíteni, számos lehetőség áll rendelkezésre betűtípusok formájában, amelyekkel kísérletezhet. A kurzív betűk az emberek legjobb választási lehetőségei, mivel könnyen felismerhetők és könnyen elérhetők. Egy kis piros szív hozzáadásával személyre szabható.

12. Imádnivaló M betűs tetoválás a kezén:

Imádnivaló M betűs tetoválás a kezén

Szüleink iránti szeretetünk tetoválás formájában való kifejezése nagyon érzelmes és szentimentális lehet. Ez a sima anya tetoválás, amely kiemeli az első M betűt, gyönyörűvé teszi, és a szó végén lévő piros szív hozzáadása kifejezi a szeretetét. Ez a tetoválás minden korosztály számára ideális férfiak és nők számára.

13. Elképesztő M betűs tetoválás tervezés szárnyakkal:

Elképesztő M betűs tetoválás tervezés szárnyakkal

Az ebben a tetoválásban használt merész és sötét tónusok elegáns megjelenést kölcsönöznek, és 3D -s hatást keltenek, így az egyik legjobb választás az elegáns tetoválás kialakításához. Az ábécé két oldalán lévő szárnyak bonyolult kialakítása és a tetején egy glória lenyűgözőnek tűnik.

14. Aranyos tetoválás M betűvel:

Aranyos tetoválás M betűvel

Ennek a tetoválásnak az egyedülálló része az, hogy az egyik oldalon vékony vonal és a másik oldalon vastag vonalak vannak, valamint egy szív. Az M betűs kialakítás a hasán tökéletes választás lehet ennek a formatervezésnek a titokban tartásához. Ez a tetoválás nemi szempontból semleges, és bárki vésheti.

15. Görbe M betű tetováláshoz:

Kanyargós M betű tetováláshoz

A kis M betűs tetoválás végén elhelyezett írásjel sok mindent jelenthet. Ez jelenthet valamit, ami véget ért, vagy írásjelként. De ez nem jelenti azt, hogy dekoratív okokból nem használható. A kurzív m vonzónak tűnik, és férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas.

16. Szerető M betűs tetoválás pillangóval:

Szerető M betűs tetoválás pillangóval

Ez a tetoválás tökéletes választás azok számára, akik természetes elemeket szeretnének hozzáadni az egyszerű M betűhöz. A gyönyörű lila pillangó hozzáadása nőies megjelenést kölcsönöz, így ideális tetoválás minden korú nő számára. Ha fényes és áramló az, amit a tetoválásban keres, ez nagyszerű választás lehet.

17. Masszív tetoválásminták az M betűhöz:

Masszív tetoválásminták az M betűhöz

Ha rajong a kiterjedt tervekért, és nem fél a kísérletezéstől, ez az M betűs tetoválás tökéletes választás. A betű betűtípusa jól illeszkedik a designba helyezett koronához, így királyi megjelenést kölcsönöz neki. A férfiak általában az ilyen tetoválásokat részesítik előnyben, és a szürke árnyalatok a betű belsejében szépítik a szerkezetet.

18. M betűs tetoválás tervezés csillag alakban:

M betűs tetoválás tervezés csillag alakban

A tetováláshoz használt elegáns betűtípus finomnak tűnik, a háttérben lévő csillag alak pedig egyedivé és különlegessé teszi. A csillag szürkés árnyékolása megemeli az M betűt, így az egész szerkezet gyönyörű megjelenést kölcsönöz. Ez a tetoválás férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas.

19. Sima M Design tetoválás:

Sima M Design Tattoo

Ez az M betűs tetoválás a tarkóján tökéletes választás lehet azok számára, akik titokban akarják tartani ezt a tetoválást. Ez a tetoválás inkább a lányok felé hajlik, mivel vagy elfedheti ezt a formatervezést a hajával az igényei szerint, személyesebbé téve az eljárást.

20. Halo M Letter Tattoo Design:

Halo M Letter Tattoo Design

Ez a gyönyörű M betűs tetoválás szárnyakkal tökéletes módja annak, hogy kifejezze a szabadság iránti szeretetét. Az ábécé élénkvörös színe kiemelkedik, míg a szárnyak és a fekete tintás glória angyali hangulatot kölcsönöz ennek a kialakításnak. Ezt a tetoválást a bokájába, a csuklójába és a nyakába vésheti.

Áttekintés:

Ez a cikk számos variációt kínál az M betűs tetoválásmintákhoz, mielőtt véglegesen bevésné őket. Reméljük, hogy megtalálja a megfelelő tetoválást az Ön személyes választása szerint az általunk megadott listával. Ne felejtse el tudatni velünk, hogy ez a cikk hogyan segített a választásban.