23 legjobb zár és kulcs tetoválás minták férfiaknak és nőknek

A tetoválásművészet a testművészet primitív formája, amely bár állandó, felkeltette a vágyat az elmúlt években. A tetoválás azóta dühöngő felhajtás, amióta az ember feltalálta a tűket, amelyek díszítik testüket, és készségesen elfogadják magukat szabad vászonnak. Most az élvonalbeli világban az egyediség az új cél, és ennek elérése érdekében áttekintik a régi tetoválási ötleteket, és átadják helyüket újabb koncepcióknak. Az egyik ilyen a zár és kulcs tetoválás művészet. Mellékeltünk néhány képet a zár- és kulcstetoválásokról, hogy ihletet merítsen!

Az emberek sokféle módon keresik szeretetüket. Az egyik ilyen legújabb trend a művészeti forma, a zár és a kulcs tetoválás stílusának kifejezése. A zár és kulcs tetoválás jelentősége abban rejlik, hogy az egyik partner birtokolja a másik szívének vagy életének kulcsát. Ez nem csak a partnerekre korlátozódik. Anya-lánya, testvérei stb. Is utat tört magának, ami azt jelzi, hogy az egyik hogyan fejezi be a másikat. A jelentés lényegében szimbolikus.

A legjobb zár és kulcs tetoválás minták férfiaknak és nőknek

Nos, megértjük zavarodottságát! Azoknak, akik zavarban vannak, hogy hová tegyék a tintát, itt van az ötletünk minden férfi számára.

Ismerd meg a tested: A test anatómiájának megértése elengedhetetlen. A test nem lapos vászon. Ha vonzó eredményt keres, ügyeljen arra, hogy ne a lapos testrészeket válassza. A bicepsz gyakran a legjobb választás. Központosítsa a deltoidra, és szépen le fog folyni a deltoid és a tricepsz között. Kiemeli a test alakját.

Felső hát: A következő választás a felső hát, vagy egyszerűen a test hátsó része. Ha nagy tervezésre gondol, a felső hát a megfelelő hely. Kérjen szakembert a festésre itt, és esküszünk, nem fogja megbánni!

Alkar: Ha a munkaterület nem teszi lehetővé tetoválást, tekerje le az ujját. Az alkar lehetővé teszi a kicsi és absztrakt formatervezést. Csak tekerje fel az ingujját, hátha fitogtatni szeretne.

Mellkas: Egy másik népszerű választás, ha a munkaterület vagy a társadalom nem teszi lehetővé a tetoválást. A mellkas széles, és így könnyebb igazi szép mintákat szerezni.

A nők számára a legjobb választásunk van, hogy hol kell tintát kapni.

A nyak hátsó része: Közvetlenül a fej alatt, a tarkóján van egy jó hely a tintához. A zár és a kulcs tetoválás ötlete jól fog kinézni, különösen akkor, ha olyat visel, amely nem takarja el a nyakát. Húzz fel egy kontyot, hogy kiemelkedő legyen a tetoválás!

Csukló: Kis tetoválásokat keres? Akkor a csuklója jó választás lenne. A terület kicsi, és a kialakítás kényelmesen illeszkedik. Önkéntelenül is villogni és pompázni lehet!

Boka: a következő jó ötlet a boka. Próbáljon absztrakt ötleteket a bokáján, és viseljen magassarkút, hogy a tetoválás világosabb legyen.

A legjobb zár és kulcs tetoválás minták:

Itt vannak a legjobb zár és kulcs tetováló ötleteink, amelyek inspirációt adnak a kipróbáláshoz.

1. Díszes szépségzár és kulcsos tetoválás:

Díszes szépségzár és kulcsos tetoválás

A tetoválóművészet itt egy zárat mutat, díszes kivitelben, gyönyörűen felépítve egy bonyolult részletezésen keresztül, amely többek között virágokból áll, és amelyet egy ugyanolyan megdöbbentő kulcs vezet, csodálatos virágos grafika peremmel a tetején. A zár körüli gyöngyök, amelyeket a kulcs átfed, olyan kapcsolatot mutatnak, ahol a kulcs semmi a mögötte lévő zár nélkül.

2. A rozsdás szerelmi zár és kulcsos tetoválások pároknak:

Rozsdás szerelmi zár és kulcsos tetoválások pároknak

A dobogó szerelmes szív formájába faragott zár és kulcs, bár nem együtt, jó kilátás a szerelmesek számára. A sötét árnyékolás, amely a zárba és a kulcsba keveredik, egy koros rozsdás párról beszél, akik még mindig függnek egymástól a felfoghatatlan szeretetből. Ez a tökéletes zár és kulcs tetoválás minták párok számára.

3. Női érintőzár és kulcsos tetoválás:

Női érintőzár és kulcsos tetoválás

Ismét egy gyönyörű zárat és kulcsos tetoválóművészetet látunk, ahol a zár vezeti a kulcsot, és a lágy minták között, amelyek meghatározzák és összekötik őket, rózsaszín szatén íj látható a zár körül tekerve, ami egy új jelentés lehetséges jelentése lehet szeretetet alakított ki a tisztelet szavakkal, amelyek a mélypontra vésődtek. Ez az egyik legjobb zár és kulcs tetoválás a nők számára.

4. Az egyszerű zár és kulcsos tetoválás megőrzése:

Egyszerű zár és kulcs tetoválás

Ha az extravagancia nem a teázás, és valami alázatosabb, de értelmesebbet szeretne választani egymás iránti szeretetének ábrázolásához, akkor ez a tökéletes tetoválóművészet az Ön számára, amely egy lakatot és egy kulcsot mutat, amelyek határozottan merészek, lágy dizájnnal. nagyon titokzatos érzés a kinézetében. Próbálja ki ezt a klassz billentyűzár tetoválást.

5. A rózsa interferencia zár és a kulcs tetoválás:

Rózsa interferencia zár és kulcs tetoválás

A tetoválásoknak nincs határozott módja, hogyan értelmezzék őket egy konkrét jelentésre, de csak megpróbálhatjuk kitalálni a tetoválás mélyebb rétegeit. Itt egy aranyozott üvegezésű zárat és kulcsot lágy, mégis bonyolult részletekkel látunk, amelyet egy erős vörös rózsa kísér, ami a szeretet és a bizalom lehetséges jele.

6. Ketrecbe zárt és kulcsos tetoválás:

Ketrecbe zárt és kulcsos tetoválás

Ez a zár és kulcs tetoválás ötlete mély belső jelentéssel bír, ahol a zárat és a kulcsot összekötő láncok erősek és erősek, gyakran nagy jel, amely a titok védelmét ábrázolja. Gyakran ezt úgy értelmezhetjük, hogy egy olyan szív szívét zárja be, amelyet egyetlen lény szeretete zár le, akinek csak a kulcsa van a zárhoz való hozzáféréshez. Ezen a tetováláson néhány nevet is kipróbálhat.

7. Középiskolai szerelmi zár és kulcsos tetoválások nőknek:

Zár és Kulcsos Tetoválások Nőknek

Ez azoknak a középiskolai kedveseknek szól, akik szívesen viszik kapcsolatukat a következő szintre, egy zár tetoválása és egy kulcs, amely meghatározza az egymás iránti szeretetüket. A tetoválásnak van egy kis piros zára, fényes arany kulccsal, mindkét oldalán az „egy szív egy szerelem” felirattal, ami megfelelő választás a két kedves számára. Ezeket a neveddel is helyettesítheted.

8. A Folk Tale Lock és a legfontosabb tetoválások férfiaknak:

Népmese zár és kulcsos tetoválások férfiaknak

Semmi sem győzi le az innovációt, mint egy zár és egy kulcs, amelyet a törzsi művészet erői hajtanak, őrült feketébe vésve, bonyolult, részletes kialakítással. A tetoválás jó ötlet a rejtély szeretetben, bizalomban vagy barátságban való ábrázolásához, ahol bár nem gyakori, nagyon világi üzenetet közvetíthet. Ez az egyik legjobb zár és kulcs tetoválás a férfiak számára.

9. A Love Birds zár és kulcsos tetoválások lányoknak:

Love Birds Lock és Kulcsos Tetoválások Lányoknak

Egy másik nagyszerű koncepció, a szerelmes madarak szó szerint itt azt mutatják, hogy két madár derekán jön egymásnak, és mindegyik hord egy darabot, amely nélkül a másik elválaszthatatlan lenne. Ez az egyik legnépszerűbb zár és kulcs tetoválás a lányok számára, és lenyűgözően néz ki.

10. A Soul Sisters számára:

A Lélek nővérekért

A Lock n key tetoválásötletek nem csak a szerelmes madaraknak és pároknak szólnak. Azoknak a lélek nővéreknek itt van egy tetoválási ötlet, amely megerősíti a köteléket és erősebbé tesz, mint valaha. Függetlenül attól, hogy a csukló vagy a boka, nem fog lenyűgözni.

11. Lányszerelem:

Lány Szerelem

Itt van egy másik gyönyörű tetoválási ötlet, amely megerősíti az anya-lánya kötődést. A gyönyörű tetoválás megmutatja, mennyire vagytok teljesek egymással. A megértés és a kötődés érzését képviseli, amely túlmutat az egyszerű törődésen.

12. Csontváz kulcs és zár tetoválás:

Csontváz kulcs és zár tetoválás

Azoknak az őrült legjobb barátoknak itt a jó választás. Találóan meghatározza az őrült ötletek mennyiségét, amelyeket mind megosztasz, és erősíti a köteléket. Ez jelzi a kapcsolat mélységét és azt, hogy mindketten mennyire ismeritek egymást.

13. Ő és ő tetováló ötlete:

Ő és ő tetováló ötlete

Itt van egy romantikus szerelmi szívzár és kulcs tetoválás, amely szépen ül a kezeden. Úgy tűnik, napról napra nőnek a szeretet megmutatásának módjai, és ez a tetováló ötlet szilárd módja annak, hogy megerősítsük a kapcsolatot, és elmondjuk egymásnak, mennyit jelentenek egymásnak.

14. Vintage zár és kulcsos tetoválás:

Vintage zár és kulcsos tetoválás

Itt egy funky, mégis kreatív zár és kulcs tetoválás. A dizájn kísérteties és ízléses, élénk színek sugároznak. Ez a zár és kulcs megfelelő tetoválás ihlette, hogy egyszerű legyen. Próbálja ki ezt a kezével.

15. Pillangózár és kulcsos tetoválóujj:

Pillangózár és kulcsos tetoválóujj

Ez egy újabb kreatív zár és kulcs tetoválás, amelyet a tizenéveseknek és a fiatalabb generációnak szánnak. A tetoválás színes és kellemes a szemnek. A felszabadulásra is utal, amit a pillangó szárnyai jeleznek.

16. Lakat és kulcsos tetoválás:

Lakat és kulcsos tetoválás

Ez egy egyszerű és ízléses tetoválási ötlet, amelyet kifejezetten könnyű megérteni. Az egyik a zárszerkezetet, a másik a kulcsot kapja. Ez jelzi a kapcsolatukat, és egy szintre helyezi a többiektől. Minden komplikáció nélkül ez a mindenkori kedvenc dizájn, amelyet sokan választottak.

17. Koponyazár és kulcsos tetoválás:

Koponya zár és Kulcsos Tetoválás

Ez egy másik kísérteties zár és kulcs tetoválás, amely kreatív és mégis félelmet kelt. Nem hordoz különleges jelentést, és inkább a szakember kreatív oldalát hivatott kiemelni. Próbálja ki ezt a tetoválást, ha az a fajta, aki félelmetesnek tűnik.

18. Lock and Key Tattoo névvel:

Zár és kulcs tetoválás nevekkel

Egy másik személyre szabott módja annak, hogy elküldje szerelmét, ha zárral és kulcs tetoválással próbálja ki. Nyomtassa ki mindkét nevét, legyen az szerelme, anyja, lánya vagy akár legjobb barátja. Próbálja ki ezt az új módot, hogy a másik különlegesnek érezze magát.

A zár és a kulcsos tetoválás legújabb tervei:

Ha unja a régi terveket, itt van egy lista a 2018 -as zárszerkezetekről, amelyek érdekesek és lenyűgözőek.

A legjobb zár és kulcs tetoválás minták -19

I. Klasszikus fordulattal: ez a klasszikus zár és kulcs tetoválás, amely klasszikus. Van egy csavarja abban az értelemben, hogy sötét árnyékban van, és lehetővé teszi, hogy szavakat nyomtasson rá. Próbálja ki ezt a kezével, és végezzen matt megjelenéssel.

A legjobb zár és kulcs tetoválás minták -20

II. A divatos: A divatos zár és kulcs design egy tetoválás, amelynek zárja és kulcsa ugyanazzal a személlyel van. Az ötlet a magány érzését kelti, és megmutatja, hogy az ember mennyire van bezárva. A kialakítás azonban koromsötét, vastag árnyalatokkal.

A legjobb zár és kulcs tetoválás minták -21

III. Az élénk: Itt van egy élénk tetoválás, amely túlnyomórészt vörös. A színek vonzóak, így a dizájn lenyűgöző. A kézben lévő zár és a másik kulcs a létező kapcsolatra utal. Próbáld ki ezt a vonzó darabot!

A legjobb zár és kulcs tetoválás minták -22

IV. Alkotás: Mint valami műalkotás a kezeden? Itt van egy lock n kulcs, amelyet művészet formájában terveztek. A zár és a kulcs ugyanazon a kezén van, és hivatott bemutatni a szakember tehetségét. A formatervezésnek nincs színe, csak szép körvonalai vannak.

A legjobb zár és kulcs tetoválás minták -23

V. A csatlakoztatott: ez egyedi. Mind a zár, mind a kulcs úgy van meghúzva, hogy érzékeltesse az összefüggést. A láncok lazán hagyva maradnak, másrészt kész. Ez egy igazán kreatív, érdemes kipróbálni.

Akár a zárral, akár a kulccsal rendelkezik, a dizájn ötlete hatékonyan átadható. A nap végén ez puszta cselekedetből fakad, hogy hogyan kapcsolódnak egymáshoz egymás életében, és milyen jónak kell lenniük. Kifejezd szeretetedet több ilyen ötlettel. Tintát ma!