30+ legjobb kézi tetoválás minták a legstílusosabb ötletekkel 2021!

A kézi tetoválás minták az egyik leggyakoribb testrész, amelyet az emberek úgy döntenek, hogy tintát kapnak. Ez a testrész nagyon régóta kedvelt tetoválási hely, mivel még mindig sok törzsi embert láthatunk, akik tetoválnak a kezükön. A kezünkön lévő tetoválás könnyen kezelhető, és sokkal jobban látható, mint a többi testrész. Férfiak és nők a kéz ideális helyét találják a tintához, beleértve a csuklót, az ujjakat, az alkarot és a vállát.

Kézi tetoválás minták

A kézfecskendezés különlegessége, hogy a tűk fájdalma elviselhető és könnyen gyógyítható. Ezek a leggyakoribb szempontok, amelyeket az emberek szem előtt tartanak a tetoválás előtt, így a kezek ideális helyszínek. Tehát minden további nélkül fedezzünk fel 30+ kézi tetoválási mintát a következő tetováláshoz.

Egyszerű kézi tetoválás minták képekkel:

Minden design egyedi és értelmes a maga szép módján; Lássuk ezeket a stílusos tetoválási mintákat a kezükön, és ismerkedjünk meg velük,

1. Henna ihlette kézi tetoválás:

henna kéz tetoválás minták

Ennek a tetoválásnak a kialakítása nagyon hasonlít a hagyományos mehndi művészeti mintákhoz. Ez a gyönyörű kézi tetoválás félkör alakú virágos motívummal és más absztrakt mintákkal rendelkezik, amelyek egészen a karjaikig érnek. Az egész tetoválás fekete színben készült, hogy hennásabb megjelenést kölcsönözhessen.

2. A durva megjelenésű tetoválás a kezén:

A durva megjelenésű tetoválás a kezében

Ez a tetoválás fekete tintával van festve, és heves kinézetű bagoly arca fehér foltokkal. A bagoly fejét a bicepszre helyezzük, míg a karon egy sötét és sűrű erdő, különböző fákkal és kis madarakkal repül. Az összeállított tetoválás nagyon elbűvölőnek tűnik, és biztosan sok fejet fog fordítani.

3. Törzsi szív inspirált kéz tetoválások:

törzsi stílusú kéz tetoválás minták

Itt van egy gyönyörű és leegyszerűsített szívtervezési tetoválás, amely kompaktnak és ügyesnek tűnik. Ez egy nők számára készült tetoválás. Van egy nagy szíve és két másik kicsi a nagyobb mellett. A nagyobb szív alatt egy véletlenszerű dizájn szépen elkészült a fekete tintával. Mit szólnál ehhez?

4. Háromlépéses szív kézi tetoválás minták:

Háromlépéses szív kézi tetoválás minták

Ez az egyetlen tetoválás egyedi, és három lépésben mutatja a szív kialakulását. Az első, csuklóból kiindulva, a valódi szív alakjában van befestve, majd a szív lassan utat enged az üresnek. Az utolsó egyszerű. Tiszta fekete tintával, árnyalatok nélkül, férfiaknak készült.

5. Az idézett kéz tetoválás nőknek:

Az idézett kéz tetoválás nőknek

Nem akartunk mindannyian repülni, és soha nem tértünk vissza egy ponton, vagy talán most? Fogadjunk, hogy igen! Itt van egy, amely joggal rögzíti azt, amit mindannyian érzünk. A tetováló tinták a repülési vágyról szólnak, közvetve arra ösztönöznek minket, hogy tanuljunk a bitekből és a hátrahagyott dolgokból. Az idézet vége felé van egy kis madártinta is.

6. Az idézett kéz tetoválás férfiaknak:

Az idézett kéz tetoválás férfiaknak

Jó zenei ízlésű ember vagy? Itt van valami, ami helyetted fog beszélni! Itt van egy jó tetoválásválasztás azok számára, akik teljesen foglalkoznak a zenével. A tetoválás egyik fele tükörkép, a másik pedig normálisan írva. Ez jó választás lesz mindazoknak a zene szerelmeseinek, akik szeretnék egyszerűvé tenni a dolgot.

7. Sárkány tetoválás tervezés női kéz számára:

Sárkány tetoválás tervezés női kéz számára

A sárkányok a hatalom ősi szimbólumai. A kínai kultúrában minden elem, nevezetesen a tűz, a víz, a szél és a föld mesterének tartják őket. Állítólag a mágia szimbóluma. Általánosságban elmondható, hogy ők a tüzet lélegző mitikus lények, akik egyes mesékben rendelkeznek a repülés erejével, míg másokban kígyózó lényekként ábrázolják őket..

8. Csillag tetoválás kézhez:

Csillag tetoválások kézhez

A csillagok és a galaxisok a női tervek egyike. Gyakran a férfiak választják őket, de ezekben az esetekben nem más, mint valami férfiasabb díszítés. Valamivel varázslatos hatást kölcsönöznek a tetoválásnak, egy csillagáramot egy formációban, mintha pálcából jönne ki.

9. Szuperhős kéz tetoválás:

Szuperhős kéz tetoválás

Manapság rengeteg szuperhős van, akik elvarázsolják a tinédzsereket, sőt elbűvölnek minden felnőttet. Ezért továbbra is az emberek nagy csoportja van, akiket arra buzdítottak, hogy csodálatos kézi tetoválásokkal tusolják a kezüket Batman, Pókember és más híres szuperhősök számára. Ez a tetoválás egyedi lesz alakjában és színében, így káprázatos hatást kölcsönöz a kezeknek.

10. Kézi tetoválások országtérképekkel:

Kéz Tetoválások Országtérképekkel

Néhány ember, különösen a fiatal fiúk és lányok, mélyen szerelmesek maradnak nemzetükbe. Ezek az emberek imádják díszíteni a kezüket kézi tetoválási mintákkal lányoknak és fiúknak, akiknek országuk térképei és néhány más, az adott nemzethez kapcsolódó jelentős jelek és szimbólumok vannak. Nagyon népszerűek lesznek a vidéki tetoválások, amelyek a mérkőzések idején a szimbólumokkal rendelkeznek, mivel a lányok és a fiúk szurkolni fognak a győzelemért.

11. Kis kéz tetoválások idézetekkel:

Kis Kéz Tetoválások Idézetekkel

Az idézett tetoválások megszerzésével a kezük tintát kap, és lefedi az egész kezet, így kiváló kijelző lesz. A színek meglehetősen élénkek lesznek, így csodálatos megjelenést kölcsönöznek a kezeknek. Ez az oka annak, hogy a legtöbb ember szívesen választja, hogy tetoválással tintazza magát az idézeteken.

12. Íj kéz tetoválás:

Íj Tetoválások

Ez a dizájn fantasztikus árnyalatokkal rendelkezik, és mindenkit lenyűgöz, aki megpillantja, és ez valóban hihetetlen ötlet a férfiak és nők kézi tetoválásáról. Az íjkezes rózsaszínű tetoválások a tetoválás elterjedt formája, amely nagyszerűen mutatja be a terveket.

13. Tenyér tetoválás tervezés női kezekhez:

Tenyér tetoválás tervezés női kezekhez

Általánosságban elmondható, hogy a kéz tenyere az a terület, amely nagymértékben ki van téve a külső területnek, és azok az emberek, akik ilyen formatervezést szeretnének, mehet a fenti tenyérre rajzolt tetoválás, mivel ez szépséget és eleganciát kölcsönöz megjelenésüknek, mivel nagy számban vonzza őket. az emberek a kezük felé. Ez egy absztrakt kéz tetoválás tervezés.

14. Kéz tetoválás biztonsági tűvel:

egyszerű tetoválás a kezében

A biztonsági tetőt ábrázoló kéztetoválás a kéz tetoválás népszerű stílusát képezi a lányok körében, és erőteljes megjelenésű lesz, ha ökölbe helyezik. A biztosítótű a biztonsági célt szimbolizálja, és a fiúk és lányok, akik többnyire a magányt részesítik előnyben, választhatják ezt a lehetőséget, miközben úgy döntenek, hogy tetoválást készítenek a kezükre. Feltétlenül kérjen egy tetováló szakember segítségét, mert segítenek a tökéletes befejezésben, és észrevehetőnek tűnnek a tömegben.

15. Különféle kézi tetoválás férfiaknak:

Vegyes kéz tetoválás férfiaknak

Bár különféle tetoválások állnak rendelkezésre, a Miscellaneous Hand Tattoo for Men valóban csodálatos fajta, mivel a sötét és titokzatos témák, amelyek ezekben a kézi tetoválásokban élvezhetők, elbűvölnek mindenkit, aki ezt mesés képpel látja. Egészen elképesztő volt látni a sötét színvonásokat, amelyek körbefogták a kezeket az elosztóval. Ez az egyik tökéletes kézi tetoválás a srácok számára.

16. Kézi tetoválás szív tervezéssel:

Kéz tetoválás szív design

Azok az emberek, akik meg akarják szerezni a tetoválás új dizájnját, élvezhetik ezt a tetoválást, mancsnyomokkal a szív alakú kivitelben. Ez a kialakítás egyedülálló kialakítás, amely a tömeg előtt áll. Ezt a tetoválást több színben is elkészítheti.

17. Horror kézi tetoválás tervezés:

Horror kézi tetoválás tervezés

A tetoválások horror tetoválások széles gyűjteményével rendelkeznek, mivel a terveket az élet minden résszé tágítja. A horror koponya tetoválás minták nagyon népszerűek, beleértve a mintákat és a textúrákat. Az ilyen típusú horror tetoválásokat tintával lehet felragasztani a kezére, hogy felkeltse az emberek figyelmét, és gyakran izgalomba hozza őket.

18. Hűvös kéz tetoválás fiúknak:

Hűvös kéz tetoválás fiúknak

A tetoválások különböző lehetőségekben állnak rendelkezésre. Gyakran a természet különböző tárgyaihoz fordulnak, mint a nap, a hold, a csillagok, a pillangók stb., Mivel mindegyikük különböző jelentéseket szimbolizál, és ezáltal mesét mesél. A legyekkel kezelt tetoválások elsősorban reményt, optimizmust és boldogságot jelentenek. Ha ezeket a tetoválásokat a kezén tartja, csodálatos vonásokkal és árnyalatokkal fog kinézni.

19. Veréb tetoválás kézre:

Veréb tetoválás kézhez

Színes tetoválás férfiaknak a kezükben, veréb képével, látványosan néz ki a kezükön, ha robusztus és dinamikus színnel tetoválják őket. Ezeket a tetoválásokat művészeti vonásokkal és ragyogó színekkel díszítik, amelyek rendkívül vonzóvá teszik őket. Ez az egyszerű tetoválás a kezében könnyen domborítható a kézre, mivel különböző kivitelben kaphatók.

20. Hagyományos kézi tetoválások Ganesh úrral:

Hagyományos kézi tetoválások Lord Ganesh -szel

A hagyományos kézi tetoválás Lord Ganesh -el csodálatosnak tűnik, amikor a kezét tintával festik, mivel Lord Ganesh szentírása hagyományos és odaadó jelentést kölcsönöz. Azok az emberek, akik megkapják ezeket a kézi tetoválásmintákat, feltárulnak az önmaguk iránti odaadás szimbolizált jelentésével. A Szentírás tetoválásainak elkészítése tükrözi a személyiséget és a szent könyvek olvasásával kapcsolatos vonásait is.

21. Feather Tattoo Design on Hand:

Egy toll tetoválás tervezés a kezében

A toll tetoválás egyszerű, de elegáns. A toll finomságát és a madár repülési erejét jelenti. Tollát feketére és szürkévé teheti, vagy színesre is megadhatja, hogy melyik madárhoz tartozik a toll. Ez az egyik legjobb kéz tetoválás minták a lány.

22. Tetováló szavak az ujjakon:

Tetováló szavak az ujjakon

A betűk és szavak a legegyszerűbb tetoválási minták. Nincs értelme félreérteni a jelentését. Válassza ki azt az érzelmet, amellyel be akarja festeni a testét, adjon neki nevet, majd tetoválja az ujjaira külön -külön a betűket, vagy tetoválja össze a szót a keze más részén! Ebben a tetoválásban is bemutathat variációkat! Válasszon kalligráfiai betűket vagy néhány egyszerű szöveget. Hozzáadhat színt, vagy fekete maradhat, és így tovább.

23. Karkötő kéz -ujj tetováláshoz:

Karkötő kéz -ujjak tetoválás

Egy másik tipikus kéz tetoválás egy karkötő, amely lefedi az egész kezét. Lehet pazar vagy törzsi. Akárhogy is, a keze díszes és erősen hozzáférhető. Ezt a törzsi és azték minták ihlették, és nagyon jól és elegánsan fog kinézni, ha pontosan végzik, mivel tökéletes kézi tetoválás férfiaknak.

24. Egy kis mancsnyomott kézi tetoválás tervezés:

Kis mancs nyomtatott kézi tetoválás tervezés

Kaphat egy kis mancsnyomot a keze oldalán, hogy emlékeztesse Önt kedvenc háziállatára, vagy megmutassa a vadállatok iránti szeretetét. Ez a fajta tetoválás nem túl vonzó, de aranyosnak tűnik, és bizonyos mélységgel rendelkezik, ami hiányzik a normál fényességből.

25. Kicsi repülő madarak tetoválásai a kezükben:

Kis repülő madarak tetoválás a kezében

Fekete madársziluetteket kaphat tintával a keze oldalán. Ezek szépnek és nőiesnek tűnnek. Így inkább a lányok, mint a fiúk választották. Egy madárraj együtt szimbolizálja a család erejét. Hűséget és szeretetet képvisel. Ez az egyik legaranyosabb kéz tetoválás minták nőknek.

Különböző típusú betűs tetoválási minták:

26. Letter Tattoo Designs on Hand:

Letter Tattoo Designs on Hand

Az „A” nemcsak az első betű, hanem a tetoválás tervezésének egyszerű választása is. Könnyen kalligrafálható, és elegáns megjelenést kölcsönöz.

27. R Letter Tattoo Designs on Hand:

R Letter Tattoo Designs on Hand

Néha egyetlen ábécé is sokat mond; határozottan az, amikor az „R” betűt választja. Nemcsak a királyihoz hasonló konnotációi vannak, hanem úgy is néz ki.

28. V betűs tetoválási minták a kezükben:

V Letter Tattoo Designs on Hand

Az egyszerűek mindig különbséget tesznek, így az V. ábécé is. Egyszerűnek tűnik, de csodálatos tetoválássá kell formázni.

29. D Letter Tattoo Designs on Hand:

D Letter Tattoo Designs On Hand

Ne keresse a D. unalmas oldalát, akkor is káprázatos lehet, ha tetováláshoz használja.

30. N Letter Tattoo Designs on Hand:

N Letter Tattoo Designs on Hand

Az N nagyon keménynek tűnik papíron, míg amikor elkészítik, teljes formát ölt, és lenyűgözhet a tetoválása.

31. M betűs tetoválásminták a kezükben:

M Letter Tattoo Designs on Hand

Az M határozott, és számos előnnyel rendelkezik, hogy kihozza a tetoválás rejtett szépségét.

További tetováló minták:

A legjobb kézi tetoválás minták

A legjobb kézi tetoválásminták 2

A legjobb kézi tetoválás minták

A legjobb kézi tetoválás minták

A legjobb kézi tetoválás minták

A legjobb kézi tetoválás minták

A legjobb kézi tetoválás minták

A legjobb kézi tetoválás minták

A legjobb kézi tetoválás minták

A legjobb kézi tetoválás minták

Végső gondolatok:

Sok ember, aki úgy dönt, hogy tetoválást készít, kézi tetoválást választ, és ennek oka az, hogy az arccal és a nyakkal együtt a kezek a leginkább látható testrészek. A kéz tetoválása nagyon nyilvános lesz a személyiségéről és érdeklődési köréről. Ezenkívül, ha több ezer egyszerű nyomtatható kézi tetováláshoz szeretne hozzáférni, akkor részt vehet tetováló fórumokon, nézhet tetováló videókat, és megkeresheti a legjobb tetováló stúdiókat, amelyek a legközelebb állnak hozzád számos országban. Ezenkívül próbálja meg megtekinteni a többi tag által feltöltött tetoválási képeket, mivel ezek kizárólag a kézimádók tetoválásaihoz lesznek elérhetők. Egy egyszerű internetes kereséssel számos lehetőséget kaphat a tökéletes design kiválasztásához.