50 legjobb ideiglenes tetoválásminták férfiaknak és nőknek!

A tetoválás nagyon népszerű divatválaszték sok fiatal és még felnőtt számára is. Ezek különböző formájúak és méretűek. Ezeket manapság szinte a test bármely részén használhatod, ha jól érzed magad ezen a részen. Ha nem biztos benne, hogy valami állandóat szeretne, kipróbálhat valamit, ami néhány napig tart.

A legjobb ideiglenes tetoválásminták férfiaknak és nőknek

Hasonlóképpen megváltoztathatja a formatervezést, amikor lemossa ezeket, majd kipróbál valami újat. Ellentétben azzal, hogy a tűket olyan színekkel tűzik be, amelyeket mélyen a bőrébe helyeznek, ezek nem ártalmasak, és ezeket meg lehet változtatni, ami egy lehetőség, amelyet az állandó színek nem adnak meg. Manapság nem arról van szó, hogy a matricákat csak kis foltokban kapja meg.

A hátsó vagy testrészekhez is rendelhet valamit, például egy kar kialakítását, és a vállízületekből és a bordák alsó részéből indul ki. A tetején lehet valami, például az elülső rész, és ezek általában nem maradnak rejtve, kivéve, ha magas galléros, gombos inget visel. Tehát attól függ, hogy mit választ, és milyen sportot választ. A helyes módszer az, ha kirajzolunk egy tervet, és megkérjük a testreszabására.

Ideiglenes tetoválások képekkel:

Inspirációt meríthet az 50 ideiglenes tetoválásminták gyűjteményéből származó, általában rendelkezésre álló típusokból és mintákból az ideiglenes mintákhoz.

1. Ragyogás sötét ideiglenes tetoválásmintákban:

Ragyogás sötét ideiglenes tetoválásminták

Ez a ragyogás a sötét angyal tetováláson ragyog éjszaka, amikor sötét szobában vagy UV -fényben, vagy akár fekete diszkófényben van. Angyal-szerű minőségében komplett, és ideális a diszkó estéjére, éteri megjelenésű, ha a test bármely látható részén viselik.

2. Ideiglenes pillangócsillámos tetoválások:

Ideiglenes pillangócsillámos tetoválások

A pillangó tetoválás ideiglenes formában kötelező minden nő és lány számára. A tervek és színek széles választékában kaphatók, ezek az egyedi csillogó tetoválások szikrát és foltot adnak a testnek. Sőt, ideiglenes jellegükből adódóan lehet játszani a különböző tetoválási mintákkal, és megváltoztatni testük helyét a szeszélyeiknek és a képzeletüknek megfelelően.

3. Ideiglenes Mehndi Tattoo Designs:

Ideiglenes Mehndi Tattoo Designs

Ismét van egy másik típusú nem állandó dolog, amit henna néven ismerünk. A Mehndi body art, az indiai kultúra mély része, bejárta a világot, hogy megtalálja a helyét a női testen a világ minden tájáról. Ugyanolyan hűvösnek tűnnek a test bármely részén.

4. Ideiglenes léggömb tetoválások:

Ideiglenes léggömb tetoválás

Az ideiglenes tetoválásokat az teszi különlegessé, hogy azokat nem mérgező festékkel nyomtatják, amely biztonságos, különösen azoknak a gyerekeknek, akiknek nem kell kompromisszumot kötniük a stílus biztonságában. Ez az ideiglenes léggömb tetoválás kiváló parti tevékenységet tesz lehetővé az ünnepi időszakban vagy a születésnapi buliban.

5. Ideiglenes karkötő tetoválás:

Ideiglenes karkötő tetoválás

A karszalag és a karkötő ideiglenes tetoválása kreatív és sokoldalú. Viselhetők a felkaron, a csuklón, a bokán és a nyak körül. Két vagy több kontrasztos kivitelben viselve díszesnek tűnnek. A karkötő tetoválás széles választékban jól néz ki férfiaknak és nőknek egyaránt.

6. Ideiglenes divat tetoválás:

Ideiglenes Divat Tetoválások

Az ideiglenes divatos tetoválások nagyszerű módja a test kiegészítésének. Ezek extravagánsnak tűnnek, és manapság nagy a kereslet. A divatmodellekről ismert, hogy sportolnak velük, amikor lehajtják a rámpát, és növelik az áradási tényezőt, míg a hírességek láthatók takarékosan.

7. Átmeneti ujjú tetoválások:

Ideiglenes Tetoválások

Azok a férfiak, akik szeretnék elkerülni a fájdalmat és a végtelen ujjatetoválásokkal töltött órákat, imádni fogják a teljes ujjú tetoválás ideiglenes változatát. Ez egy divat -nyilatkozat a férfiak számára, és teljes élményt nyújt számukra az igazi dologról. Sokféle kivitelben és stílusban készülnek, és ha nem vagy elégedett a megjelenésével, ne aggódj, ez csak ideiglenes. Mossuk le, és ne vegyünk fel másikat.

8. Ideiglenes lábtetoválás:

Ideiglenes lábtetoválás

Kényeztesse lábát színes és csillogó ideiglenes tetoválásokkal. Mindegyik egyedi kialakítású, amely formát és formát kölcsönöz a gyönyörű kinézetű lábaknak. A láb a test egyik legkiemelkedőbb része, és díszesnek tűnik, ha lábtetoválással díszítik. Kösd össze őket megfelelő körömlakkal és egy egyszerű papuccsal, a lábak pedig mindenki fejét fogják fordítani.

9. Kecses ideiglenes arc tetoválás:

Kecses, ideiglenes arc tetoválás

Egy nő arca a legtöbbször állandó csillogásnak van kitéve. Kecses megjelenésű ideiglenes tetoválásokkal díszítve varázslatos műalkotássá válik. Ezek az elegáns, ideiglenes tetoválások, amelyeket csodálatos kivitelben készítettek, képesek lebilincselni és megbabonázni egy embert. Szórakoztató módon csillogást és csillogást varázsolnak az arcra, és minden parti vagy divatos esemény fénypontjává teszik.

10. Különböző virágos tetoválási minták csoportja:

Különböző virágminták csoportja

Ez egy nagyon lányos kivitel, és nem sok tűfájdalommal lehet. Azt is megadhatja némi színezésnek, amelyet választhat, és színesebbé teheti. Lehet némi árnyék hozzá, és megpróbálhat hozzáadni néhány írást vagy értelmes kijelentést, amelyek fontosak az Ön számára.

11. Csoportos csukló tetoválás:

Fajta tervezési klaszter

Vásárolhat és elhelyezhet egy ilyen mintát, vagy vásárolhat különböző készleteket, ahol tárgyakat, állatokat vagy írásokat kaphat. Mielőtt nedvesítené, helyezze el megfelelően, és kissé korrigálja az elhelyezésnek megfelelően, ami nagyon fontos az ilyen típusú mintákban, annak ellenére, hogy néhány napig vagy a következő fürdésig vagy bozótig tart. Kipróbálhat különféle más formákat, és ezekhez csatlakozhat vízszintes sorokkal.

12. Félig mosható toll ideiglenes tetoválás:

Félig mosható toll kialakítás

Ez egy félig mosható, rajzolt tetoválás, amelyet könnyen kipróbálhat. Meg kell kérned egy barátodat, hogy ezt tegye meg helyetted. Manapság különféle színű tollakat kap, amelyek tintái néhány napig rajtad állnak, és ezeket szórakoztató kipróbálni. Néhány speciális bőrbarát jelzőt használnak ilyen tetoválások készítésére és a bőrreakciók elkerülésére. Az ilyen ideiglenes tetoválási mintákat többnyire különböző színű esküvőkön végzik, hogy vonzó és megfelelő tetoválást kapjanak a ruhához. Az ilyen tetoválásokból készült minták általában vastagok, hogy tökéletes szemet gyönyörködtető megjelenést biztosítsanak.

13. Absztrakt kézi ideiglenes tetoválások:

Absztrakt design a kéz számára

Ez egy nagyon művészi henna munka a kezén. Amikor ez megszárad, és lemosod a dolgot, nem állandó tetoválást kapsz a kezeden. Ez próbaidőre jó lehet, mielőtt állandó mintát próbálna ki. Ez jó módja annak, hogy kipróbáljon valamit, mielőtt szüksége lenne rá.

14. Matricatranszfer madártetoválások:

Matricatranszfer Madártetoválások

Vásárolhat madarakat az üzletekből, majd vízzel viheti át őket testének bármely részére. Megpróbálhatja a fentiekhez hasonló dolgokat viselni a nyakán. Lehet valami egészen nagy is, mivel a piacon nagy mintákat is értékesítenek. Ez a legjobb ideiglenes tetováló matrica.

15. Félig mosható virágos matrica:

Félig mosható virágos matrica

Ez egy félig mosható tetoválás, amelyet vízi matricák tervezésére használnak. Ezeket könnyedén megvásárolhatja és használhatja. Ez megfelelő lehet az állandó szín elérése előtt. Egyszerűen eltávolítható ez az egyszerű tetoválás a hátoldalon. Az ilyen matricás tetoválások széles körben elérhetők a piacon, különböző kivitelben. Az ilyen típusú lányok ideiglenes tetoválásait széles körben végzik a háton, a vállon, a hát alsó részén stb.

A matrica virágmintája az egyik kedvenc rajz az ideiglenes tetoválásokhoz. A gyönyörű görbe szőlőágak növelik szépségét. Ezek a tetoválások egy napnál tovább nem maradnak alkalmazva. Majdnem eltűnik, ha vízzel érintkezik.

16. Vízátviteli mellkasi tetoválás:

Vízátviteli mellkasi tetoválás

Ez egy vízátviteli tetoválás a test elülső részére. Az ilyen típusú feszített formák manapság is széles körben elérhetők. Ha állandó dolgot szeretne, akkor ezt megelőzően próbálja ki ezeket, hogy megtudja, tetszik -e a pozíció vagy sem.

17. Ciklusos matricatetoválás az elülső karokon:

Ciklusos matrica tetoválás az elülső karokon

Ez egy ciklus stílusú matrica, és szórakozhat ezekkel a kis ideiglenes tetoválási mintákkal a karján és a testén. Tehát ebben az esetben kipróbálhat néhány matricát vagy vízátviteli mintát, amelyeket könnyen sportolhat, és ezek is jó néhány napig tartanak. Az előnye mellett, hogy kipróbálhatja ezeket a megfelelő helyeken, azt is tudhatja, mielőtt valami véglegeset kap, hogy szeretné -e az adott helyen vagy sem.

18. Vízátadó madár:

Vízátadó madár

Ez egy vízátadó madár, és kipróbálhatja az ilyen típusú tetoválásokat a kezén és a csuklóján, mielőtt véglegesen elkészítené az ilyesmit. Az ilyen típusú ideiglenes tetoválások férfiak számára egyre divatosabbak a főiskolákon, bulikon, esti randevúkon, kirándulásokon stb. Ez a tetoválás lehetővé teszi, hogy kiválassza kedvenc madárját a rajzoláshoz. Különféle színekkel is elkészíthető. A legjobban illeszkedik a csuklóhoz, a nyakhoz és a vállhoz.

19. Változatos ideiglenes testminták:

Változatos minták a test számára

Testreszabott dizájnt készíthet az ehhez hasonló minták kiválasztásával és sportolásával. Vásároljon egy nagyméretű, különböző formájú lapot, majd vízzel használja őket a test különböző részein. Ezekkel modern formatervezéssel is rendelkezhet, és ezek nem csak piros és barna színekben kaphatók. Manapság sötét sok nő sportol színes henna tetoválás mintákkal különböző alkalmakra és partikra.

20. Színes tetoválásminták:

Színes tetoválások

Ez egy másik kicsi, színes, ideiglenes tetoválás, és az ilyen típusú mintákat a test különböző részein sportolhatja. Manapság a művészek személyre szabott választási lehetőségeket kínálnak Önnek, és ezt megbeszélheti a tervezési szakértőjével, aki megadja ehhez az alapvető ismereteket, és esetleg átmeneti dolgokat ad arra a helyre, ahol úgy gondolja, hogy szeretné, ha az állandó minta megnézi, hogy tetszik -e ott vagy sem.

21. Egy toll stílusú ideiglenes tetoválás:

Toll stílusú ideiglenes tetoválások

Ez tollas művészet, és az állandó művészetet sportolhatja, miután kipróbálta és használta az ideiglenes dolgokat. Vásárolja meg ezeket a matricákat a kézműves boltokban. Ez nagyon csábító a lányok hátára. Ezt a fajta ideiglenes tetoválást széles körben választják az egyetemi lányok. A piacon kapható matricák segíthetnek abban is, hogy a toll tetoválását más formákkal keverjük össze, például szívvel, madárral, csillagokkal, szőlőágakkal stb..

22. Ideiglenes tetováló sablon lányok kezéhez:

Ideiglenes tetováló sablon lányok kezéhez

Ha divatos fát szeretne a kezébe, először próbáljon ki valami ilyesmit, majd válassza az állandó tűt. A természetbarát emberek széles körben végeznek ilyen ideiglenes tetoválást. Ezenkívül egyes lányok apró állati tetoválásokat hordoznak, amelyek egyedi megjelenést kölcsönöznek. Vannak, akik nyulakat, macskákat, apró virágokat stb. Rajzolnak a csuklójukra, és emlékeztetik őket iskolai korukra.

23. Temp matrica Rose Tattoo:

Ez egy vízi matrica matrica rózsa. Vásárolhat nagy méretű mintákat a boltokból. Különféle lehetőségek közül választhat az ilyen típusú tetoválásminták közül. Művésze akár olyan kényelmes elhelyezésre is elvezethet, amely jobban megfelel a festékfestéshez olyasmivel, ami elsőre nem állandó. A rózsa a szerelem szimbóluma.

Egy matrica emelkedett

Így ezt a tervezési ideiglenes tetoválást széles körben végzik a szerelmesek. A lányok elakadnak a hátukon, a derekukon vagy a hát alsó részén, míg a fiúk a csuklójukon vagy a karjukon. Vannak, akik inkább a nyakukon hordják a fülük mögött, hogy elrejtsék, ha nem hajlandóak megmutatni. Ez tökéletes ajándék lehet szeretteinek, ha a nevét is a rózsához fűzik.

24. Madarak vízhőmérsékletű tetoválásai:

Madarak víz matrica

Ez egy madárvizes matrica minta, és ilyen típusú divatos sablonokat vásárolhat a boltokból. Csak kevés vízre van szükség ahhoz, hogy ezeket átvigye a szervezetébe. A fiatal egyetemi fiúk széles körben végeznek ilyen ideiglenes tetoválásokat a férfiak számára. A fenti tetoválócipők repülő madarak, amelyek szabadságot jeleznek. A titokzatos vízhullámok egyedi megjelenést kölcsönöznek neki. És a szó, amely tartalmazza a viselő viselkedését, fantasztikus betűtípusokkal, csodálatos megjelenést kölcsönöz.

25. Ideiglenes nagy rózsák tetoválás lányoknak:

Ideiglenes nagy rózsák tetoválás lányoknak

Arra gondol, hogy rózsákat kap a testére? Próbáljon ki valami ilyesmi moshatót előtte, tűszűrt színt választva. Itt a váll nagyon szépen díszített egyszerű és ideiglenes tetoválásokkal. Ez egy másik gyönyörű rózsa design lányoknak. Az ilyen lányok ideiglenes tetoválásai egyre népszerűbbek a fiatal kollégák körében, valamint a legjobb, ha Valentin -napon viselik, hogy növeljék a viselt ruhájuk szépségét. Nemcsak lányokat, hanem néha fiúkat is látnak ilyen rajzolt tetoválásokon.

26. Ideiglenes tetoválás kézre és lábra:

Ideiglenes tetoválások kézre és lábra

Ha valami olyat keres, amit a kezén és a lábán végez, valami törzsi vagy merészet, próbáljon ki valami mosható terméket, mint ez a tetoválás. Manapság nagy kiterjesztett mintákat kap az üzletekben. Az ilyen tetoválásokat az egyik legjobb ideiglenes tetoválásnak tartják. A sötét fekete tollakból készült formatervezési minták szemet gyönyörködtetőbbek azoknak a lányoknak, akik figyelmet kívánnak egyes bulikon vagy diszkókban. Törzsi tematikus bulikon is viselnek, mivel ez a kialakítás egy pillantást vet rá

27. Ceruza rózsa ideiglenes tetoválás:

Ceruza rózsa ideiglenes tetoválás tervezés

Ceruza árnyalatú rózsát szeretne készíteni a kezére? Szerezzen néhány mosható matricát a próbaidőszakhoz, majd válassza az állandó matricákat. A fenti aranyos rózsatetováláshoz hasonlót is kaphat a karjai teljes hosszában. Ez a tetoválás az egyik ideiglenes henna tetoválás is lehet, ha fekete mehndivel készül. Az ilyen típusú tetoválásokat széles körben végzik a férfiak bulikon vagy divatból. A szépség érdekében a fiúk koponyarajzokat is hozzáadhatnak hozzá.

28. Ideiglenes lánytetoválás:

Ideiglenes lány tetoválás

Ez egy színes, nincs árnyékoló ceruza lány design, és ezeket állandó színben vagy ceruza stílusban készítheti el a tényleges festéküzletekből. Javasoljuk azonban, hogy először próbálja ki ezeket a vízi matricákat, hogy lássa, tetszik -e vagy kényelmesen sportol.

29. Kézi ideiglenes rózsatetoválások:

Kézi ideiglenes rózsák tetoválás

A rózsa gyakori dolog. Mielőtt azonban kipróbálna valamit tűvel, próbáljon ki valami kevésbé fájdalmasat, például egy matricát, és még akkor is biztos lehet a kívánt színben, ha jó néhány matrica színét vásárol. Akkor mehet az állandó dologra.

30. Egy tengeri csillag ideiglenes tetoválás gyerekeknek:

Egy tengeri csillag ideiglenes tetoválás gyerekeknek

Vásárolhat néhány divatos kis mintát is, mint ez. A legtöbb gyerek szereti ezeket a csillag tetoválásokat a testrészeken ideiglenesen. Ez a legjobb ideiglenes tetoválásterv azoknak a gyerekeknek, akik szeretnek halat nézni, vagy a tengeri élet ihlette. A tetováláshoz hozzáadott gyönyörű színek szebbé teszik azt. Az ilyen tetoválásokat gyerekek végzik, különösen az iskolai tematikus bulikon vagy díszruha -versenyeken.

31. Ideiglenes henna tetoválás ujjakra:

Ideiglenes Henna tetoválások az ujjakhoz

A henna tetoválás is egyfajta nem állandó formatervezés, amely a test bármely részén elvégezhető, és ezek néhány naptól néhány hétig tartanak, és a választott minták szerint készíthetők el. Ha hajlandó valami természetesre, akkor próbálja ki ezt a normál és kicsi tetoválást.

32. Ideiglenes nyilak tetoválása a nyakhoz:

Ideiglenes nyilak tetoválása a nyakhoz

Ez egy divatos matrica, és kipróbálhat hasonló stílusokat mosható színekben, mielőtt nem mosható pigmenteket keres. Ezek nagyon ízlésesek a sporthoz és más esetekben meglehetősen hagyományosak, és nagy jelentőséggel bírnak a hagyományos bulikon és alkalmakkor.

33. Ideiglenes nagy levél tetoválás:

Ideiglenes nagy levél tetoválás

Ha valami nagyot szeretne, mint ez a tetoválás, először ki kell próbálnia valamit a kézműves bolt vízmatricájából, hogy megtudja, akar -e valami nagyot a kezén.

34. Egyszerű ideiglenes matricák tetoválása:

Egyszerű ideiglenes matricák tetoválás

Vásárolhat színes, félig mosható tollat ​​matricák készítéséhez, vagy megvásárolhatja ezeket a mintákat vagy szimbólumokat, amelyek a szokásos vízi matricalapokban találhatók.

35. Virágos Mehendi Tattoo Design:

Virág Mehendi Tattoo Design

Az ideiglenes tetoválások egyik leggyakoribb formája természetesen a közös mehendivel készült. Különösen Indiában és a szomszédos országokban, például Pakisztánban és hasonlókban, a tetoválásművészet leggyakoribb formája, különösen a nők számára, Mehandival készül. Ezen a képen egy nagyon szép mintát láthat a hölgy kezén, amely Mehandi -ból készült.

36. Ideiglenes csontváz kezek:

Ideiglenes csontváz kezek

Napjainkban az ideiglenes tetoválás szinte düh a fiatalok körében, különösen azoknak, akik szenvedélyesen rajongnak a tetoválásért, de nem biztosak abban, hogy valójában végig tudják -e tartani ugyanazt a formatervezést, vagy sem. Tehát még ez a nagyon okos csontváz kéz is félelmetesen néz ki annak ellenére, hogy ideiglenes. A függő stílus még ijesztőbb megjelenést kölcsönöz. Ahogy alulról történik, az ujjak úgy néznek ki, mintha a kéz valóban alulról jönne ki.

37. Skorpió ideiglenes tetoválás férfiaknak:

Skorpió ideiglenes tetoválás férfiaknak

Ez az egyik legjobb ideiglenes tetoválási tervezési ötlet, mert soha senki nem fogja megérteni, hogy valódi. Először is, a skorpió rendkívül népszerű tetoválási ötlet, és ráadásul a színárnyalat olyan valóságosnak tűnik. Végezze el a nyak hátsó részén, vagy talán a bicepszén, és az emberek azt fogják hinni, hogy ez az igazi.

38. Kidolgozott ideiglenes test tetoválás:

Kidolgozott ideiglenes test tetoválás

Ami a férfiak ideiglenes tetoválását illeti, semmi sem győzheti le a tetoválás ötletét, amely a mellkas jelentős részét lefedi. Ezek azok a testrészek, amelyeket a férfiak próbálnak fitogtatni, és mi van akkor, ha ezekkel a bonyolult tervekkel valóban jobbá teheti őket. Ezek különösen törzsi minták, amelyek nagyon gyakoriak, de mégis félelmetesen néznek ki.

39. Ideiglenes sárkány tetoválás:

Ideiglenes Sárkány Tetoválások

A nők és a lányok egyáltalán nem maradnak el manapság, amikor tetoválásról beszélünk. Ezek a merész minták, mint például az állatok és a sárkányok, ma már gyakori ideiglenes tetoválási lehetőségek a lányok körében, és jól tudnak pompázni is. Valóban, a legtöbb lány nem biztos ezekben a tervekben, amikor tartós tintát kell kapnia, így az ideiglenesek bármikor jobbak.

40. Ideiglenes ujj tetoválás:

Ideiglenes Ujj Tetoválások

Gyakran láttunk kislányokat kis, aranyos tetoválással minden ujjukon, és furcsának tűnik, mégis csinosnak. Ez is egy törzsi kultúra, ahol talán tintával égi mintákat kapnak minden ujjukra. Ugyanez a helyzet az ideiglenes tetoválásokkal is, amelyeket erre a célra lehet használni. Ebben az esetben számos mintát választhat.

41. Állati arc tetoválás lábakhoz:

Állati arc tetoválás lábakhoz

Ami a férfiak ideiglenes tetoválásait illeti, az állatok arca nagyon gyakori, és nagyon okosnak is tűnnek. Mielőtt eldöntötte volna, hogy Ön szerint melyik állat illik a legjobban a testéhez, próbáljon ki néhányat ezekből a mosható matricákból, amelyeket ma módosíthat, hogy megtudja a megfelelő tintát..

42. Ideiglenes kelta tetoválások:

Ideiglenes kelta tetoválások

A törzsi tetoválások manapság abszolút őrületnek számítanak, bármi is vagy, lány vagy fiú. Ezek is őrült tervek, és csak nagyon jó helyről kell tartósan befesteni őket; különben az egész elrontható. Addig vegyen ilyen matricákat, majd vigye át a tetoválást a testére. Ezek fényesek és színesek, és nagyon is valóságosnak tűnnek.

43. Ideiglenes álomfogó tetoválások:

Ideiglenes Álomfogó Tetoválások

Azoknak a lányoknak, akik szeretik egyszerűvé és aranyossá tenni, és csodálják az egyszavas tetoválásokat, ez az Ön számára. Bármilyen szót megkaphat, és tetszés szerint használhatja vízmatricaként. Ezeket a lányok ideiglenes tetoválásait elsősorban a csuklóra vagy olyan helyekre használják, ahol kiemelkedőnek tűnnek. Többféle betűtípussal is beszerezheti őket, és csinosnak és valódinak is tűnnek.

44. Napi ideiglenes tetoválások:

Napi ideiglenes tetoválások

Az okos férfiak inkább az alkalomhoz illő öltözködést, az okosabbak pedig a választásuk szerint tetováltatnak, ami tartós tetoválásokkal nem lehetséges. Ez a nap tetoválás rendkívül egyszerű, mégis stílusos, ha a mellkas egyik oldalán történik. Miért várja meg, hogy dögös legyen, ha ezt ilyen egyszerű módon megteheti. Viselje ezt a szép inget, és ne gombolja fel az egészet, különben a dolgok még jobban néznek ki egy napsütötte tengerparton.

45. Csillagos hátsó ideiglenes tetoválás:

Csillagos Vissza Ideiglenes Tetoválás

Mindannyian imádtuk Rihanna tetoválását, amelyet a nyakára kapott, és mindig is vágytunk ilyesmire. Most nem nagy ügy az ideiglenes tetoválás tervek elkészítése, és miért kell utánozni, amikor sokkal jobb lehet? Csak készítsen kicsit nagyobb csillagokat a táskájára félig mosható matricákkal, és nézze meg a varázslatot.

46. ​​Gyönyörű hátsó ideiglenes tetoválások:

Gyönyörű hátsó ideiglenes tetoválások

Ahhoz, hogy az egész hátsó tintát behúzzuk, feltétlenül bélre van szükség, de egy ideiglenes tetováláshoz az egész hátra okosságra van szükség. Ezek annyira valósághűek, hogy bármikor elvégezheti és megváltoztathatja őket, és az emberek minden bizonnyal megzavarodnak azon, hogy valódiak -e vagy sem, és akkor dőljön hátra, és élvezze a szórakozást.

47. Ideiglenes egyiptomi tetoválás:

Ideiglenes egyiptomi tetoválások

Elképzelhetetlen, milyen gyönyörűek lehetnek ezek az ideiglenes tetoválások. Ez a kép különösen egy egyiptomi fáraó arcát ábrázoló tetoválással rendelkezik, és biztos lehet benne, hogy egyáltalán nem fogja tudni megállapítani, hogy ez valós -e vagy sem. Gazdagnak, gyönyörűen elkészítettnek és gyönyörűnek tűnik. Próbálja ki ezt minden további időpazarlás nélkül.

48. Nyakpánt ideiglenes tetoválás:

Nyakpánt ideiglenes tetoválás

A divatrajongók imádnák ezt a tetoválást. A még jobb rész az, hogy teljesen ideiglenes, mégis olyan stílusos. Ez olyan, mint egy nyakpánt, amelyet a ruhadarabokkal vagy grunge megjelenéssel viselhet. Ennek is van egy pillangója hátul, és a dolgok olyan valóságosnak tűnnek.

49. Tipikus törzsi zenekarok:

Tipikus törzsi zenekarok

Ez a tetoválás a legmegfelelőbb a csinos lányok számára, ahol ezeket a törzsi mintájú sávokat a csuklójukra festhetik, és még stílusosabbnak tűnhetnek. Nincs miért szomorkodni a fiúk miatt, mert ezeket elvégezheti az izmokon, és olyan stílusban pompázhat, mint ti, akik szeretitek csinálni.

Áttekintés:

Az ideiglenes tetoválások manapság olyanok, mint a stílusmegnyilatkozások. Az ideiglenes tetoválásminták legfontosabb előnye, hogy az állandókkal ellentétben a hangulatának és a választásának megfelelően öltöztetheti őket. Tehát készítsen egyet hamarosan!