9 Aranyos és hagyományos patkány tetoválás minták

Sokan szeretik az állatok tetoválásait bizonyos tulajdonságai miatt, vagy mivel az emlősnek vannak aranyos, imádó szőrös vonásai. A patkányok olyan állatok, amelyeket bizonyos emberek megijesztenek, ha úgy néznek ki, mintha ki kellene irtani őket, sokan örömüket lelik abban, hogy ezt az állatot háziállatként tartják. Ennek a bizalmi állatnak számos szimbolikus jelentése is van, például az akadályok leküzdése, és sok mitológiában és kultúrában a patkány bátorságot és jó tanácsadót is képvisel.

Stílusos és csodálatos patkány tetoválás minták:

Most vessünk egy pillantást a 9 legjobb patkánytetoválás -típusra, amelyek tetoválhatók a testrészekre.

1. Különálló patkány tetoválás minták:

Különleges patkánytetováló minták

Ez egy szemet gyönyörködtető patkánytetoválás, amely az ember hasán fekete-szürke színben rajzolódik ki, és ábrázolja a patkányok iránti szeretetet. Itt a patkányokat tündérként ábrázolták, szárnyakkal, remek és fantáziadús módon kölcsönözve a szeretetet kedvenceik iránt..

2. Minimalista patkány tetoválás minták:

Minimalista patkány tetoválás minták

Vannak, akik az egyszerű tervekben találják meg a kreativitást, itt az ideális fekete tetoválás a minimalista megjelenéshez és a szerelem egyszerűségéhez. A patkány intelligens és kíváncsi teremtmény, amelyet viselői szeretnének megmutatni, hogy ő is gátolja a hasonló tulajdonságokat azzal, hogy egy kis patkányt rajzol a csuklóján.

3. Imádnivaló patkány tetoválás minták:

Imádnivaló patkány tetoválás minták

Ez egy fantasztikus tetoválás, amely az első pillantásra feltűnő pillantást vető személy hátára van felvázolva. Úgy tűnik, mintha a patkány kikukucskálna a virágokból, és elképesztő arcát mesés módon tervezték volna.

4. Lenyűgöző patkány tetoválás minták:

Lenyűgöző patkánytetováló minták

Ez egy gyönyörű darab patkánytetováló vaku tervezés, amely művészi módon körvonalazódik a viselő ujjain, és bájos és csábító megjelenést kölcsönöz viselőjének megjelenéséhez. Ez a törzsi módszer a kép tökéletes ábrázolására azok számára, akik imádják az ősi kultúrát, és nagy hatással vannak rá.

5. Egyedi patkány tetoválás minták:

Egyedi patkány tetoválás minták

Ahogy egyesek csodálják a patkányokat, mint házi kedvenceiket, és családjuk részeként kezelik őket, és szeretetet és szeretetet kölcsönöznek, mint mások. Ahogy a lila rózsavirágok csodálatot és szeretetet ábrázolnak, a patkány hasonlóképpen ül a virág között, és viselője közvetíti a világot kedvence iránti szeretetéről.

6. Csodálatos patkány tetoválás minták:

Csodálatos patkány tetoválás minták

Itt jön egy lenyűgöző dizájn, amelyet az ember kezére faragtak, és merész kijelentést ábrázol egy patkánytetováláson keresztül. Itt a patkány a koponyára vázolt edényen ül, és továbbítja az üzenetet másoknak. A patkány kísérteties szövőszéke csábítónak tűnik, és megdöbbentő megjelenést kölcsönöz viselőjének.

7. Emlékezetes patkány tetoválás minták:

Emlékezetes patkány tetoválás minták

Vannak, akik kedvenc házi kedvenceik mancsát tervezik testrészükre, hogy tisztelegjenek, vagy megmutassák szeretetüket kedvencük iránt, amikor már nincsenek velük. Itt az illető a patkány mancsát a bokájára festette, ami a kedvence iránti szeretetét ábrázolja.

8. Félelmetes patkány tetoválás minták:

Félelmetes patkány tetoválás minták

Tetoválás tervezése a bordákon nem könnyű, mivel a személy sok fájdalmat szenvedett el a festés során. A tetováló szerelmes látványos módon felvázolta a patkány dizájnját, és a körvonalak minden tekintetben feltűnőbbnek tűnnek, és fokozott megjelenést kölcsönöznek megjelenésének.

9. Csillogó patkány tetoválás minták:

Csillogó patkány tetoválás minták

Valahányszor aranyos színes patkányt látunk, a patkány vidám oldala tükröződik az elmében, hogy Jerry, a híres rajzfilmfigura, akit a fiatalok és az idősebbek imádnak. Itt a személy megtervezte a patkány vicces oldalát fekvő testtartásban, és a színek sokasága még bájosabbá teszi.

A patkány tetoválásokat sokféle fordulattal és hangulattal lehet ábrázolni vagy ábrázolni, mint például a dühös, ijedt vagy aranyos, vidám érintéssel. A patkánytervezés megfelelő módon festett, élénk színekkel fantasztikusan néz ki, és nagy figyelmet fordít a keresésre. Ezeket a tetoválásokat bárki rajzolhatja, aki szereti a patkány tetoválásokat és a test bármely részén. Ezek a tetoválások a gondolataid és a képzeleted szerint módosíthatók vagy testre szabhatók, és tetszés szerint lefektethetők.