9 aranyos és stílusos kémiai tetoválás nőknek és férfiaknak

Ha összezavarni az elmét egy bonyolult kérdéssel, akkor kémiai egyenlet lesz. Ahelyett, hogy megpróbálnánk megoldani az egyenletet, szórakoztató lenne tetoválásként használni őket, amelyet a kreatív tervezők hoztak fel. Ez az új módja annak, hogy egy leíró tudományt művészi módon hozzanak létre, minden fiatal szemét felkeltette.

Stílusos kémiai tetoválások nőknek és férfiaknak

A legjobb és lenyűgöző kémiai tetoválások képekkel:

Vessünk egy pillantást a 9 legjobb kémiai tetoválásra, amelyek ismert és ismeretlen kémiai tetoválási ötletekből készülhetnek a világnak!!

1. Kis vegyi főzőpohár és DNS -tetoválás:

Kis vegyi főzőpohár és DNS -tetoválás

A főzőpohár egy szabványos műszer, amelyet minden kémiai laboratóriumban használnak annak kiemelésére, hogy a ténytervezők főzőpoharakat használtak standard kémiai tetoválási tervként. Nem csak egy főzőpohár van tintával, hanem egy DNS is, amely az emberi testet kar- vagy lábtetoválásként tervezi.

2. Adrenalin kémiai link tetoválás tervezése:

Adrenalin kémiai link tetoválás tervezés

Az adrenalin, amelyet repülésnek neveznek, egy ijesztő kémiai molekula, amely az adrenalin -rúgás tünetét okozza, ami az emberek aktivitását okozza. Ezt a kémiai vegyületet tetoválásnak tervezték, és kémiai képletét használják alapul.

3. Nitrogén rögzítő tetoválás kialakítása:

Nitrogén rögzítő tetoválás tervezés

A nitrogén fontos kémiai vegyület, amelyet számos kémiai kísérletben használnak, valamint két vegyület bármely orvosi érzéstelenítő vegyülethez. Ez a nitrogénrögzítés az egyik fontos kémiai reakció, amely a növények számára szükséges, és amely a nitrogén ammóniává történő átalakításával érhető el. Az ilyen típusú kémiai tetoválásokat leginkább a kémia szerelmesei viselik.

4. Periodikus elemkémiai tetoválások:

Időszakos elemkémiai tetoválások

A periodikus elemek azok a fontos 103 kémiai elemek, amelyek a légkörünkben láthatók, és amelyeket a kémikusok szívből ismertek. Azok számára, akik szeretik az egyik vagy néhány elemet, szeretik beilleszteni őket a testükbe, amelyet sok vegyész szentnek tart

5. Dopamin kémiai szerkezetű tetoválástervezés:

Dopamin kémiai szerkezetű tetoválás tervezés

A boldogság olyan kémiai vegyületet hoz létre, amely kevés gyógynövényben van jelen, és ha ezt fogyasztjuk, hallucinációkat és örömteli hangulatot teremt. Ezt a kémiai szerkezetet biokémiai tetoválásnak tervezték a karok vagy lábak körül, különösen a fiúk.

6. Tervező kémiai formula tetoválás tervezés:

Tervezői kémiai formula tetoválás tervezés

Ahelyett, hogy a tetoválást a kémiai struktúrával, a vonalat és a geometriai formákat ábrázolnánk, más stílust alakítunk ki úgy, hogy néhány Mehndi mintát rajzolunk a kémiai képletbe, ami határozottan nagy különbséget jelent.

7. Színes teljes periodikus táblázat tetoválás:

Színes teljes periodikus táblázat tetoválás

A kemény kémia szerelmeseinek ez a tintatetoválás lehet a legjobb megoldás, amikor meglátogatnak egy tetoválóüzletet. Ez a biokémiai tetoválás, 103 elemmel, határozottan időigényes eljárás, de a türelem jó eredményeket ad!

8. Kémiai képletű tetoválástervezés:

Kémiai formula tetoválás tervezés

Egy egyszerű, mégis értelmes kémiai tetoválás tervezése lehet ez a kémiai képletű tetoválás. Ez a tetoválásterv nagyon egyszerű ábécé, amelyet a kémiai képlet segítségével terveztek.

9. Láncreakció kémiai tetoválások tervezése:

Láncreakció kémiai tetoválások tervezése

A kémia maga a szó elgondolkodtat bennünket azokról a hatalmas láncreakció -egyenletekről, ami az egyik oka annak, hogy sokan megijednek attól, hogy a kémiát vegyék főtárgynak, de vannak olyanok is, akik egyszerűen szeretnek csak hosszú láncreakció -egyenletet levezetni, számukra ez valóban csemege.

A kémiára mindenképpen szükség van a párok között, amelyek szeretetben nyilvánulnak meg, de azoknak, akik szerelmesek a témába, a kémiát csak úgy lehet bemutatni, ha kémiai tetoválást terveznek, és elterjesztik a kémiai fórumokat másoknak, amelyek segítenek másoknak megismerni a ismeretlen.