9 egyszerű és hagyományos kígyó tetoválás minták jelentéssel

Az állatok mindig is szerves részét képezték a tetoválásoknak. Világszerte számos állat szerepel különböző tervekben. A kígyók, mint más állatok, kiválóan és rosszul néznek ki, amikor a testére tintát helyeznek. A reális kinézetű kígyó tetoválások a legijesztőbbek. Bizonyos bátorságra van szükségük az elvégzéshez, és ezáltal lehetetlenné teszik, hogy az emberek összezavarjanak veled, ha megvan. Ismét reális maradhat a kígyó, vagy művészi vagy absztrakt lehet.

kígyó tetoválás

A kígyók sok kultúrában fontosak, és fontos ősi szimbólumok részei. Sok kultúrában a kígyók árulást és árulást jelentenek. Így az emberek gyakran kígyó tetoválásokat készítenek, hogy emlékeztessék őket valakire, aki egyszer megtörte a bizalmukat.

Különböző stílusú és típusú kígyó tetoválások férfiaknak és nőknek:

Itt vannak a legjobb kígyó tetoválás minták, amelyek segítenek választani.

1. Kígyónyíl tetoválás a karon:

Kígyónyíl tetoválás a karon

Sokan azért kapnak kígyótetoválást, mert hüllőkedvelők, és nem csak azért, mert a kígyó jól néz ki. Ezek a hüllőkedvelők az íjászat rajongói is lehetnek. Ezeknek az embereknek ez a design tökéletes. A nyíl köré kanyarodott kígyó nem csak ijesztőnek tűnik, hanem számukra magában foglalja azt a két dolgot, amit a világon a legjobban szeretnek. Így nagyszerűen néz ki tetoválva a karjukra.

2. Kígyó koponya tetoválás a mellkason:

Kígyók és koponyatetoválás

Az ördögi kinézetű kígyók egy repedt koponya köré tekeredtek, amely szintén gyilkos kifejezést mutat, egy másik nagyszerű tetoválási forma. Ez a kialakítás lázadóbb kinézetű, és nem igazán kellemes ránézni. Mégis, ha az a célja, hogy megkérje a testét bámuló embereket, hogy törődjenek a saját dolgukkal, akkor ez a tetoválás csodákat fog tenni ezzel..

3. Művészi teljes kígyó tetoválás a karon:

A kígyó farka, ahogy a feje eltűnik a bőrben

Ez a kialakítás reális megjelenésű és minden bizonnyal ijesztő. Azt mutatja, hogy egy kígyó tűnik el a bőr redőiben. Ügyesen készült, és valójában azt a látszatot kelti, hogy egy nyálkás kígyó csúszik a karján, és valahogy sikerült eltörnie és behatolnia a bőrébe!

4. Csörgőkígyó végtelen tetoválása a csípőn:

Csörgőkígyó végtelen tetoválása a csípőn

Egy kígyó, amely a végtelenre jellemző nyolc alakú jelben görbült, remekül néz ki. A végtelenséget ábrázolja, és ez egy csábító csapda, amely mindig arra csábít, hogy kitaláld, majd gúnyolódj a végéig. Általában azt mutatja, hogy a végén a kígyó megeszi a saját farkát.

5. Kígyó hullámos tetoválás a bokán lányoknak:

Kígyó hullámos tetoválás a bokán lányoknak

A bokája köré kunkorodó kígyó akkor néz ki a legjobban, ha színes és inkább valóságos, mint művészi. Azt a látszatot kelti, hogy kész ütni, és ezt sikerül is elérnie azáltal, hogy félelmet ütött a nézők szívébe!

6. Egy egyszerű fekete kígyó tetoválás lányoknak:

Egy egyszerű fekete kígyó tetoválás lányoknak

Egy egyszerű fekete kígyó sziluett művészien és hűvösen néz ki. A kígyó bármilyen testhelyzetben lehet. Általában spirálként van ábrázolva, villás nyelvvel a végén. Bár ez a design fekete színben a legelegánsabbnak tűnik, bármilyen más színben is jól néz ki!

7. Kígyók összefonódó tetoválása:

Romantikus összefonódó kígyó tetoválás

Két egymásba fonódó szerpentin pillantása vadul romantikus. Göndöríthetők, hogy más formákat készítsenek, vagy csak egymással szemközt jeleníthetők meg. Összességében két kígyó ölelkezik.

8. Reális Python fej tetoválás a mellkason:

Reális Python fej tetoválás a mellkason

Ez a design félelmetesnek tűnik. Ez adja azt a merész élét, amely azt mondja másoknak, hogy vonuljanak vissza, és ne merjenek veled kavarni. Függetlenül attól, hogy megmutatja az agyarat és a villás nyelvet, vagy úgy dönt, hogy befogja a kígyó száját, az Ön döntése.

9. Kör alakú kígyótetoválás férfiaknak:

Kígyó megeszi a farok tetoválását

A saját farkát megevő kígyó a hatalom és a varázslat ősi kínai szimbóluma. Végtelen, és a kígyó általában egy ősi kínai kígyó. Az általános kialakítás archaikusnak tűnik, és értelmes azon kívül, hogy jól néz ki.