9 emlékezetes szkript tetoválás minták és ötletek

Mivel a tetoválások népszerűsége egy bizonyos idő alatt megnőtt, egyre többen keresik innovatív kifejezési módjaikat. A szentírás tetoválásai egyesekből ihletet merítenek; mások hajtják az élet célját. Bármilyen típusú személyre szabott írás, amelyet script tetováló mintában kap. Mindent összevetve a szentírás tetoválásai elegánsak és szépek

Script Tattoo minták és ötletek

A legjobb inspiráló forgatókönyv -tetoválási ötletek és tervek:

Nézzük meg a 9 legjobb tetováló szkript ötletet.

1. Bibliaversek tetoválása:

Bibliai versek tetoválás

Ha vallásos vagy, és Isten a szívedben, akkor a Biblia versét a testedbe vésheted. Ez messze a leggyakoribb tetováló szkript. Kipróbálhatja ezt a kialakítást a mellkasán vagy a hátán is.

2. Hagyományos tetoválások a Szentírásban:

Hagyományos tetoválások a Szentírásban

A hagyományos tetoválási szkript egy általános kifejezést tartalmaz, amelyet mindenki széles körben ismer, de jelezheti valakinek az életcélját. Általában ezek a tetoválások meglehetősen gyakoriak a fiatalok körében.

3. Lábtetoválás:

Lábtetoválásról

Ezek a tetoválások egyszerűen tökéletesek, és testünk bármely részén elhelyezhetők. Ezek a tetováló szkriptek nagyon könnyen láthatók, és a szó rövidségétől és betűtípusától függően nagyon gyönyörűek. Ezt leginkább a lányok kedvelik, ez egyszerű, de kreatív művészet.

4. Testreszabott szkript tetoválások:

Személyre szabott Script Tetoválások

Minden idők legjobbja, hogy tervezhet egyet magának. Felfedezheti a lehetőségeket, kereshet a szíve vágyában, és csak a testére teheti. Több tetováló szkript ötlet is rendelkezésre áll.

5. 3D stílusú szkript tetoválás:

3D stílusú szkript tetoválás

A tetoválások háromdimenziós forgatókönyve egy másik tetováló ötlet, amely egyre nagyobb hangsúlyt kap. Ezeket a szavak kiemelésére és a jelentés világosítására használják. Ez a kialakítás teljes erőt ad ahhoz, hogy rendelkezésre álljon a feladathoz, soha ne add fel azt az érzést, amit a belső erőből kapsz.

6. Színes Way Script Tattoo:

Színes Way Script Tattoo

A tetoválásokhoz színes forgatókönyvet is finomíthat. Ezek a színesek pompás életszemléletedet ábrázolják, és napról napra egyre népszerűbbek. Ha bármilyen üzenete van, akkor ezt a mintát veheti át az üzenetével.

7. A Memory Script Tattoo -ban:

In The Memory Script Tattoo

Egy másik gyakori tetováló szkript különleges személy szerető emlékezetében készül. Ezeket azoknak készítettük, akiknek nagyon hiányzol, és leképezik a lelki erődet is, mivel még mindig elég erős vagy ahhoz, hogy veled tartsd őket, még akkor is, ha elmentek.

8. Pár szerelmes forgatókönyv tetoválás:

Pár szerelmes forgatókönyv tetoválás

A romantikusok számára, akik szeretnének egy kis nyilvános megjelenítést végezni, a tetováló szkript betűi nem hagyják cserben. Ön és szerelmei tetoválásokat készíthetnek, amelyek szinonimái a kapcsolatnak. Ha esküvőt vagy bármilyen különleges pillanatot tervez, akkor készítse el ezt a tetoválást, hogy kifejezze érzéseit. Ragadja meg kedvese figyelmét.

9. A kettős jelentésű Szentírás tetoválás:

Kettős jelentésű tetoválások

Ez a leginnovatívabb az összes közül. A szkriptbetűs tetoválás kettős jelentéssel bír. Nem a szó értelmében, hanem maga a design, amely két rejtett szót tartalmaz. Nézze meg a linket, és ennek megfelelően tervezzen egyet magának.

A szkript tetoválások különösen híresek, mivel közvetlenül közvetítik érzelmeinket. Az értelmes megfogalmazások egy személy érzékeny természetét mutatják, és határozottan ezek a tetoválások túl személyes jellegűek. A tetoválások forgatókönyvírását Ön készítheti el, vagy bármilyen tetoválóművésztől kaphat ötleteket. Szerezzen be egy kis szkript tetoválást az alkarjára, vagy ha nagyra tervezte, akkor a mellkasra vagy a hátra tervezhet.