9 félelmetes boszorkány tetoválás minták, ötletek és jelentés

A tetoválásokat úgy jelölték meg, hogy ábrázolják viselőjük érdeklődését az adott terület és a képek iránt. Vannak, akik szelíd mintákat szeretnek tervezni, mások pedig wow -tényezőt kölcsönöznek számukra, számukra a boszorkánytetoválás a megfelelő választás, mivel megmutatja érdeklődésüket a sötétebb és fantáziavilág iránt. A boszorkánytetoválásokat évtizedek óta tervezik, mivel a rossz és gonosz erőt ábrázolják, és általában egy csúnya, ijesztő öregasszony stílusában, seprűnyéllel és sapkával. A boszorkány tetoválás minden formatervezés mögött mély szimbolikus jelentést rejt.

Félelmetes boszorkány tetoválás minták, ötletek és jelentés

A legjobb boszorkány tetoválások férfiaknak és nőknek:

Vessünk egy pillantást a 9 legjobb boszorkány tetoválás galériára.

1. Egyedülálló boszorkány tetoválás tervezés:

Egyedülálló boszorkány tetoválás tervezés

A tetováló boszorkányokat mindig gonosz és sötét erőkként társítják, és valamilyen varázslatot végeznek. De ez a kép azt az aranyos és vidám aspektust ábrázolja, ha egy boszorkány vörös szőrű és lila ruhában ül egy seprűnyélben. Ez a fajta tetováló boszorkány kép hangsúlyozása, hogy viselője szereti a humoros képeket, amelyek egy pillantással mosolyt csalhatnak más arcokra.

2. Művészi boszorkány kézi tetoválás tervezés:

Művészi boszorkány kézi tetoválás tervezés

Az ókori mitológiában úgy vélik, hogy ez a jel megvédi viselőjét a gonosz szemektől, és egyfajta boszorkány áldása. A boszorkányművészeti tetoválás képében a hüvelykujj az ég felé mutat, és az első és a második ujj keresztezi az áldás végét.

3. Gonosz boszorkány arc tetoválás tervezés:

Gonosz boszorkány tetoválás tervezés

Ez egy csodálatos alkotás, és a színek harmonikus használata fenséges megjelenést kölcsönöz a képnek. Itt úgy tűnik, hogy egy boszorkány szemmel tartja a házat, és a szarvak ijesztőbb megjelenést kölcsönöznek a boszorkánynak.

4. Green Ink Witch Tattoo Design:

Zöld tinta boszorkány tetoválás tervezés

Néhány tetováló szerelmes imádja a boszorkány tetoválás vaku tervezését, amely szinte lefedi testük egy részét, így elbűvölő megjelenést kölcsönöz nekik. Itt a boszorkány legfélelmetesebb és legfélelmetesebb tekintetét zölddel festették, a hosszú kampós orr és a nagy zöld szemek pedig ijesztőbb megjelenést kölcsönöznek a képnek.

5. Szép boszorkány tetoválás tervezés:

Szép boszorkány tetoválás tervezés

Ez a feltűnő tetoválás a viselője bokáján formálja a boszorkányt, aki visszamegy az úticéljához, mivel a nap hamarosan felkel, mivel most a fekete mágia nem lesz aktív. Ez egy csodálatos tetoválás, és a színek sok hajtogatással javítják a megjelenést.

6. Csodálatos boszorkány tetoválás tervezés:

Csodálatos boszorkány tetoválás tervezés

Ez egy seregélyező tetoválás, amelyben a boszorkány lényeges elemei körvonalazódnak a seprűnyélben és a kalapban, gyönyörű módon szenzációs megjelenést kölcsönözve viselőjének. A finom színek és a kalap elhelyezése a seprűnyél hegyén egy kis aranyos íjjal gyönyörű megjelenést kölcsönöz a dizájnnak.

7. Hihetetlen Witch Tattoo Design:

Hihetetlen boszorkány tetoválás tervezés

Ez egy különálló kinézetű boszorkány tetoválás, fekete és szürke tintával rajzolt, és a művész nagyobb hangsúlyt fektetett a boszorkányszemekre, mintha a seprűnyélre ülve bámulna. A körülötte repülő denevérek kísértetiesebbé teszik a dizájnt.

8. Flying Witch Tattoo Design:

Repülő boszorkány tetoválás tervezés

Ez egy kicsi és megnyugtató boszorkány tetoválás szimbólumok tervezése a csuklóján, a viselőjén, ahol a boszorkány a seprűnyélen ül, hegyes kalapjával a fején, és felé repül, és zsákmányát keresi. A kis csillagok fokozott megjelenést kölcsönöznek viselőjük fantáziájának.

9. Hagyományos boszorkány tetoválás tervezés:

Hagyományos boszorkány tetoválás tervezés

A boszorkány tetoválásokat évtizedek óta tervezték az emberek, mégis sokakat lenyűgöz, akik szeretnek fantáziát és az élet sötét oldalát ábrázolni. A narancssárga szőrszálakkal és a fekete hegyes kalapokkal díszített dizájn nagyító megjelenést kölcsönöz a dizájnnak.

A boszorkány tetoválásokat férfiak és nők egyaránt tervezik, és a test bármely részén lefektetik az ábrázoló választása szerint. A boszorkány tetoválás számos stílusban, mintában és méretben körvonalazható, és rajzolhatja meg az utat a hő és a szem vonzása érdekében, és további extra megjelenéseket adhat a személyes.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80