9 gyönyörű hullócsillag tetoválás minták, ötletek és jelentés

A Shooting Star tetoválásminták szintén az egyik legjobb lehetőség a tinta behelyezésére a testen. Hullócsillagnak is nevezik, ahol az ember hullócsillagnak akar lenni. Az észlelés szerint szerencsésnek tartják a hulló csillag látását, de tény, hogy ez Isten üzenete. A hullócsillag tetoválás jelentése jó szerencse. Szabad szellemet képvisel, és valakit, aki egyedülálló.

A csillagok mint vázlat ötletesen rendezhetők több döntéssel és árnyékolással. Ezeket a formatervezési formákat leginkább a lányok kedvelik, jól mutat rajtuk, ha a csuklójukon vagy a test bármely látható részén, például a háton vagy a nyakon terveznek.

Hullócsillag tetoválás minták, ötletek és jelentés

A legjobb hullócsillag tetováló ötletek, tervek és jelentés:

Vessen egy pillantást a hullócsillag tetoválások néhány említett tetejére,

1. Csillagok a fülháton:

Csillagok a fülháton

Ez a három hullócsillag tetoválás rétege a fül mögött, kezdve a nagytól a kis méretig. A csillagok félig fekete, félig szürke tintával vannak tele. Tintatetoválás ezen a testrészen nehéz felhívás.

2. 3D csillag tetoválás:

3D csillag tetoválás

Ez egy 3D -s kép a hullócsillag tetoválásokról a csuklón, ahol annyira valósághűvé van faragva, mintha matrica lenne ragasztva. Itt a csillagok össze vannak kötve egymással, és minden csillag színes.

3. A hullócsillagok láncolata:

Lövő csillagok láncolata

Nagyon nagy hullócsillag tetoválások a karon, ahol az összes nagy csillag többszínű. És van egy pontozott mintájuk is. Az összes többi csillag teljesen fekete vagy üresen marad. Ez a tetoválás az ember egész alsó karját lefedi.

4. Hagyományos hullócsillag:

Hagyományos hullócsillag

Ez egy rózsaszín csillag tetoválás a vállán, ami azt jelenti, hogy szerencsés varázst kíván. Az egyenetlen méretű hullócsillagok száma is sugarakkal van jelölve, ami azt jelzi, hogy a csillagok az égből hullnak. Ez a hullócsillagok valósága

5. Égő csillag tetoválás:

Égő csillag tetoválás

Égő hullócsillag tetoválásminták a férfiak karján. A kéz vállától félig tele van fekete -fehér csillagokkal. A pihenőterület vörös színű, mint a tűz. Elgondolkodtatónak tűnik.

6. Csillagnév tetoválás:

Csillagnév Tetoválás

Ebben a hullócsillag tetoválásban hangjegyek kombinációja található, nevekkel. Egy személy középső nevében csillagok vannak körülvéve. Ez a tetoválás szemet gyönyörködtető, és még vonzóbbnak tűnik.

7. Színes csillag tetoválás:

Színes csillag tetoválás

Ez aranyos és színes hullócsillag tetoválás gyalog. Van egy csomó apró hullócsillag, különböző színű lábakon, és sugarai leesnek. A tetoválás még a lábbelivel is észrevehető lesz.

8. Lőcsillaghalmaz -tetoválás:

Lő Csillaghalmaz Tetoválás

Ez a kis hullócsillag tetoválás ötlet egyedülálló. Hulló csillagokból álló egész halmaz rajzolódik ki, és egy ábécé közé írják. Amikor látjuk a Naprendszert, valami hasonló kép folytatódik minden élénk színben.

9. Nyak tetoválás férfiaknak:

Nyak Tetoválás Férfiaknak

Ezek férfi hullócsillag tetoválások a nyakon. Kettős színű csillag kialakítású, minden sugara felfelé halad. Ez a nyakpozíció mindig nyitva lesz, így nem lehet elrejteni ezt a tetoválást. Biztosan észre fogják venni.

Naponta számos csillag esik le, és így nyomot hagynak azon néhány szerencsés ember fejében, akik láthatják őket. Az ilyen tetoválás a testén optimista személyiséget jelent. Ez a tetoválás jól néz ki a bokán, a karon és a lábon, sőt a fül mögött is.