9 gyönyörű maja tetoválás minták és jelentések

Manapság az ősi tervek egyre népszerűbbek. Ezek közé tartozik a maja tetoválás, amelyet manapság sokan csinálnak a testükön. Ezeket könnyedén meg is teheti. Vannak más stílusok is, amelyek néha geometrikusak, és stílusokat, például virágos vagy más nyomatokat is készítenek ezekkel. Ne feledje azonban, hogy ha valami ősi mintát szeretne, akkor vigyáznia kell, hogy ezek nagyon vastagok és a használt színek meglehetősen sötétek.

Gyönyörű maja tetoválás minták és jelentések

Ezért ha nagyméretű dizájnt szeretne, akkor először próbálja ki az ideiglenes matricákat, és nézze meg, hogy kényelmesen sportol -e. Csak akkor menjen el egy profi szakértőhöz, és vásároljon egyedi terméket. Használhat más színű festékeket is, például vöröset vagy zöldet fekete helyett. Ezeket azonban többnyire sötét fekete tintával készítik.

Ezek az epidermális rétegekbe kerülnek, és ezért nehezen távolíthatók el, ha lézeres eltávolításra vágyik. A bőr ezen a helyen foltos lehet, és tintanyomokat is hagyhat. Ezért konzultálnia kell egy profi művésszel, és meg kell kapnia az útmutatást, majd elkészítheti az ősi tervezést. Ezeket mindig egyénileg kell elkészíteni, ezért a művésze is rajzolhat Önnek egyedi mintát sportolási képességei szerint.

A legújabb és legjobb maja tetoválás minták képekkel:

Az alábbiakban bemutatjuk a 9 legjobb maja tetoválási mintát, amelyekből inspirációt meríthet a tervezéshez, vagy egyedi tervezést készíthet a mintaművészétől.

1. Bonyolult geometriai maja tetoválás:

Geometriai maja tetoválás tervezés

Ez egy nagyon divatos maja tetoválás, amelyet a kéz hosszán végeztek. Az ilyen stílusok különféle más formáit is kipróbálhatja testének más részein. Ezeket az Önnek megfelelő színekben és kényelmesen hordható színekben teheti meg.

2. Ősi maja tetoválás tervezés:

Ősi maja tetoválás tervezés

Ez egy ősi maja stílusban történik, és hasonló stílusokat készíthet sötét színű festékekkel. Ez az egyik legjobb maja tetoválási terv a férfiak számára a maja stílusú tetoválás között, amely a test bármelyik részét viselheti, de a vállán való viselése vonzóbb lesz.

3. Izomkarok maja tetoválás tervezése:

Izmos karok maja tetoválás tervezés

Ez egy másik ősi tetoválás, amelyet kipróbálhat a karok teljes hosszában. Ezek meglehetősen sötét és művészi színűek. Azok az emberek, akiknek erős válluk és hosszú karjuk van, ilyen típusú tetoválást készíthetnek, hogy egyedi megjelenést kapjanak.

4. Törzsi maja tetoválás:

Izmos karok maja tetoválás tervezés

Ez a törzsi vagy maja tervezés egy másik formája, amellyel a kezek bizonyos helyzetében sportolhat. Ezt a csuklóra is kiterjesztheti, hogy sötétebb és művészibb legyen.

5. Hawaii törzsi teknős maja tetoválás tervezése:

Hawaii törzsi teknős maja tetoválás tervezés

Ez egy másik változata a maja tetoválás ujjatlan kialakításának, amelyet a kép előtt látunk. Különféle stílusokat próbálhat ki, mint ez. Ezek törzsi művészetek, de összekapcsolhatja ezeket más típusú tetoválási mintákkal és szimbólumokkal.

6. Polinéz maja tetoválás:

Polinéz maja tetoválás tervezés

Ez is egy nagyon művészi tetoválás, amelyet a lábakon végeztek. Hasonló stílusokat végezhet a lábak egészére.

7. Geometriai maja tetoválás:

Geometriai maja tetoválás tervezés

Ez geometriai módon történik. Ezt a tetoválást az oldalsó testhelyzetből végezzük, majd kiterjesztjük a hónaljig. Ezek meglehetősen stílusosak, és ha oldalpozíciót szeretne, akkor könnyen elvégezhető.

8. Félelmetes fekete munkás maja tetoválás:

Félelmetes fekete munka maja tetoválás tervezés

Ez a maja művészi tetoválás tervezés a kezén történik, és sötét sávokkal is rendelkezik. Ha ilyesmit szeretne, akkor személyre kell szabnia ezeket.

9. Maya karszalag tetoválás a vállán:

Maya karszalag tetoválás a vállán

Ez egy másik művészi maja tetoválás. Ennek vastag szalagmintái vannak, és különféle díszítőelemekkel is rendelkezik. Azok a hölgyek, akik érdeklődnek a tetoválás iránt, átélhetik ezt a formatervezést.

Ezeket a test különböző helyzeteiben kipróbálhatja. Ha ilyesmit szeretne, akkor konzultáljon egy profi szakértővel, majd készítse el tőlük ezeket a stílusokat, amelyek az Ön igényeinek megfelelően készültek. Ezek is nagyon divatosak a sportban.