9 különböző Beatles tetoválás

Az emberek valamilyen forgatókönyvhöz, saját fantáziájukhoz vagy kedvenc rajzfilmjükhöz vagy személyiségükhöz kapcsolódó tetoválást készítenek. De a Beatles tetoválást nem ezek ihlették. Ez egy zenekar, amely lélegzetelállító, inspiráló zenét hoz létre, ezért hatalmas rajongótáboruk volt, és elkezdték tervezni a tetoválásokat ezekből a dalokból és szövegekből. Tehát ezeket a tetováló mintákat róluk nevezték el. Ezek a tetoválások csodálatosak, és valami más, mint a többi tetoválás.

Különböző Beatles tetoválások

Egyszerű és legjobb Beatles tetoválásminták:

Vessünk egy pillantást a 9 különböző típusú Beatles tetoválásmintára képekkel, amelyek segíthetnek felemelni a személyiségedet.

1. Szívmegható Beatles Tattoo Design:

Szívmegható Beatles Tattoo Design

A forgatókönyv egyszerű módon íródott, és a kis csillaggal megtervezett aranyos szív hihetetlen és dandy megjelenést kölcsönöz viselőjének. A zene állítólag közelebb hozza a szívet ahhoz, hogy ez a dal szenzációs és félelmetes módon készült erre a tetoválásra.

2. Zenei jegyzetek Beatles Tattoo Design:

Hangjegyek Beatles Tattoo Design

Ebben a tetoválás -tervezésben a zenei csomópontokat tervezték, és az idézeteket fekete madarak repülésével írták le, ami figyelemre méltó kifejezésmód. A Black Bird a zenekar egyik híres és sláger szövege volt, és a rajongókat őrülten szerették a szövegek.

3. Szemrevaló Beatles Tattoo Design:

Szemrevaló Beatles tetoválás tervezés

Bájos tetoválás, ahol viselője fantasztikus módon felvázolta a sziluetteket. A zenekar tagjainak hajszálai különböző színekkel lettek színezve, így a design elképesztőnek tűnik.

4. Elegáns Beatles Tattoo Design:

Elegáns Beatles Tattoo Design

Mivel ezeket a tetoválásokat bármilyen részre tervezhetjük, a vállak tökéletes helyek, mivel könnyen láthatóak. Ezen a tetováláson mind a négy bandatag egyetlen vázlata látható. A design nagyon egyszerű, de nagyon vonzónak tűnik a szem számára.

5. Édes Beatles Tattoo Design:

Édes Beatles Tattoo Design

Egy vidám filmet rendezett a zenekar, a tetoválás kialakítása is erre épül. A rajzfilm neve Sárga tengeralattjáró volt, és mivel ezt a filmet a Beatles zenekar rendezte, a rajongók elkezdték úgy tervezni a tetoválást, hogy megmutassák szeretetüket és ragaszkodásukat a csoporthoz..

6. Cool Beatles Tattoo Design:

Cool Beatles Tattoo Design

A zenekar gyönyörű és szenzációs dala, amely sok embert megőrjített, és őrülten beleszerettek a dallamba. A „hadd legyen” szöveget lábon tervezték, kis madarakkal, így mesésnek tűnik. A használt betűtípus ez a tetoválás kurzív, és nagyszerűen és fantasztikusan néz ki.

7. Motiváló Beatles Tattoo Design:

Motiváló Beatles Tattoo Design

A hangjegyek és szavak leírják, hogy szerelem nélkül az élet értelmetlen. A forgatókönyv mellett kis csillagok, bolygók és nők arca domború, a „SZERETET” betű élénk színekkel tetoválva, a betűk pedig nagyon látványosak és szemet gyönyörködtető módon.

8. Nyugtató Beatles Tattoo Design:

Nyugtató Beatles Tattoo Design

A zene olyan dolog, amely képes megváltoztatni az emberek hangulatát és gondolkodási folyamatát. Ezen a képen az alma belsejében ennek a zenekarnak a híres szövege jelenik meg: „All you need”. A tetoválás hátulja.

9. Egyedi Beatles Tattoo Design:

Egyedi Beatles Tattoo Design

Ez most az innovatív módja annak, hogy kifejezze szeretetét és ragaszkodását a Beatles zenekarhoz. Ebben a tetoválási tervben a zenekar tagjainak kis miniatűrje látható, bemutatva a világnak, hogy rajong a Beatles zenekarért.

A Beatles tetoválásokat bárki megtervezheti kortól és nemtől függetlenül. Csak legyél rajongója ennek a zenekarnak, és értékelje az általuk komponált zenét és szöveget. Ezek a tetoválások motiválóak és inspirálóak is, ezért válassza azt, amelyik közelebb áll a szívéhez, és néha felvidítja.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80