9 különböző galléros csont tetoválás férfiaknak és nőknek!

Gondoljon a test festékére pazar tetoválással! Mit szólnál, ha a gallércsontodat befestenéd! Igen, a gallér csont tetoválás a legjobb választás férfiak és nők számára, hogy hatékonyan kiemeljék az érzéki részt. A tetoválás stílusa a mellkas közelében lévő területhez kapcsolódik, és így tökéletes bármilyen nyilatkozat megtételére.

A legjobb gallér csont tetoválás minták

Stílusos és aranyos galléros csont tetoválások:

Nézzünk meg néhány szívdobogtató mintát, amelyek arra ösztönöznének, hogy a gallércsontra tintával illessze be.

1. Script gallér csont tetoválás:

Script gallér csont tetoválás

A női gallércsont tetoválások gyűjteménye széles körben tartalmaz script tetoválásokat. Az általa biztosított betűtípusok sokfélesége minden idézetet vagy kijelentést kiemelne, hogy kiemelje a személyét.

2. Hullámgallér csont tetoválás:

Hullámgalléros csont tetoválás

A kis galléros csont tetoválás illúzió volt a fiatalok számára, hogy más megjelenést kölcsönözzenek. A hullámok a legjobbak a gallércsont díszítésére, ami folyamatos változást, békét és nyugalmat jelez.

3. Harci szarvas gallér csont tetoválás:

Harc szarvas gallér csont tetoválás

A szarvasokat mindig szinkronban tartották a természettel, és a harci szarvas tetoválás kialakítása az egyik népszerű kulcscsont tetováló hím volt. A fekete és szürke tintával készült szarvasok harci helyzetben vannak ábrázolva, ami erőt és erőt mutat.

4. Kék rózsagallér csont tetoválás:

Kék rózsagallér csont tetoválás

A női gallér csont tetoválásai hiányosak a listán rózsa minták nélkül. A kék rózsa, rajta két harmatcsepp, reális tapintást kölcsönöz a tetoválásnak. A tetoválás elbűvöli az irodalmat, a jólétet, a viszonzatlan szerelmet és még sok mást.

5. Madarak galléros csont tetoválása:

Madarak Nyakörv Csont Tetoválás

A madarak különböző aranyos galléros csont tetoválásokat tettek, hogy tintát kapjanak, különösen a nőstények számára. A tervezés számos madarat szállít repülő állapotban, ami jelzi a szabadságot, a perspektívát, a felszabadulást, a békét, a bölcsességet, a szerencsét, a szeretetet és az örömöt.

6. Oroszlán mintás nyakörv csont tetoválás:

Oroszlán Mintás Nyakörv Csont Tetoválás

Az Oroszlán masszív megjelenést kölcsönöz a férfiak gallércsont tetoválásainak. A dzsungel királyát széles körben elfogadják azok az emberek, akik az erdei vonalhoz kapcsolódnak. A tetoválás az uralkodás képességét, erőt, bölcsességet, dominanciát és még sok mást szimbolizál. Ez a minta a legjobb az egyetemi fiúk körében vagy egy zenekarban.

7. Eagle Wings stílusú galléros csont tetoválás:

Wings stílusú galléros csont tetoválás

A sasszárnyú galléros csont tetoválásos férfiak mély értelmet adnak annak a személynek, aki befestette. Feltárja a személy pozitív és negatív oldalát is, amely védelmet nyújt a gonosztevőkkel szemben, a szorítást és az egyensúlyt az életben, a bátorságot, a kreativitást, a gyógyulást és még sok mást.

8. Koponya rózsákkal galléros csont tetoválás:

Koponya rózsákkal galléros csont tetoválás

A koponyának és a rózsáknak nagy területük van egy tartós tetoválás elvégzéséhez a gallércsont területén. A tetoválás férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas, ami a halállal, a nőies, halhatatlan szerelemmel, áldozattal, szenvedéllyel, érzékiséggel és sok mással kapcsolatos.

9. Törzsi gallér csont tetoválás:

Törzsi Nyakörv Csont Tetoválás

A tetováló kulcscsont figyelemre méltó dizájnt hagy, amikor törzsi dizájnt kölcsönöz neki. A kialakítás nem csak a kulcscsontot takarja, hanem a nyaklánchoz hasonlóan kezeli a nyakkivágást. Ha sötét tintát kap, szürke árnyalatokkal, erős benyomást kelt.

Végső gondolatok:

A kulcscsonton lévő tetoválás manapság szinte minden fiatal álma. A terveket széles körben szeretik azok, akik egyszerű és kifinomult, mégis divatos megjelenést keresnek. Általában apró és aranyos formatervezéssel érkeznek. A lányok szeretik kipróbálni ezt a stílusú tetováló mintát; ha vállon kívüli felsőket használ, akkor ez a stílus biztosan megfelel Önnek. Szerezzen stílusos mintákat a gallércsont tetoválásminták széles gyűjteményében.