9 különböző stílusú matróz tetoválás képekkel

A matróz tetoválások azok a tetoválások, amelyek különböző matróz szimbólumokkal rendelkeznek, mint például a horgony, a sárkány, a fecskék, a csukló körüli kötél és még sok más. Ezek a tetoválások nagyon gyakoriak az amerikai hadseregben és haditengerészetben. A matróz tetoválások valamit ábrázoltak, és célja a tengeri élet néhány eseményének és tapasztalatának rögzítése volt.

Stílusok Matróz Tetoválás Képekkel

A tetoválások mára népszerű hagyománnyá váltak a tengerészek körében, hagyományos hajós tetoválásként. Minden matróz tetoválásnak jelentése van.

A legjobb és stílusos tengerész tetoválások:

Íme néhány matróz tetoválás minták a divat és a stílus.

1. Sailor Anchor típusú tetoválások:

Tengerészhorgony típusú tetoválások

Egyetlen matróz horgony tetoválás azt jelenti, hogy a tengerész áthajózta az Atlanti -óceánt, vagy a kereskedelmi tengerész tagja maradt. Ez a biztonság és a stabilitás szimbóluma. Az ilyen stílusú tetoválás a fiatalok körében is híres.

2. Hula Girl Sailor Tetoválások:

Hula Girl Sailor Tetoválások

A matrózlány tetoválások egyszerűen lenyűgözőek és annyira vonzóak. A hula lányok azt jelzik, hogy a tengerész Hawaiin járt. Ezek a tetoválások csodálatos színűek, és ezek a legjobb stílusú tetoválások. Képeket kaphatnak egy sellőről vagy egy lányról a hajóban. Ez a design egy kicsit egyedi, és valami más mintát szimbolizál.

3. Kötél a csukló körüli tetoválás körül:

Kötél a csukló körül

A tengerészt fedélzeti ként szimbolizálja, aki karosszériát, fedélzetet és rakománykezelést tart fenn. Ezeket a tetoválásokat az egyszerű emberek is viselhetik, személyre szabva ikonikus képekkel, például iránytűkkel és órákkal. Karkötő vagy lánc helyett kipróbálhatja ezt a kialakítást a csuklóján.

4. Aranysárkány tengerész tetoválás:

Arany sárkány tengerész tetoválás

Ha a tengerész átlépte a nemzetközi dátumvonalat, akkor ez egy aranysárkány tetoválást szimbolizál. Ez egy klasszikus kialakítás a tengerészek számára.

5. Teljesen rigged Ship Sailor Tattoo:

Teljesen elcsalt hajós tengerész tetoválás

Ez lehet a tetoválás a teljesen elcsatolt hajóról, sok kor óta. Azt ábrázolja, hogy a tengerész a Horn -fok körül járt. A test hátsó oldalán van kialakítva.

6. Tengeri csillagstílusú tengerész tetoválás:

Tengeri csillag stílusú tengerész tetoválás

A tengerész szimbóluma, aki mindig képes megtalálni az utat hazafelé. Olyan, mint egy iránytű rózsa. Ötágú csillagként készült, sötét és világos árnyalatokban. Ha rendben van a normál, de fülbemászó dizájnnal, akkor szerezze be ezt a mintát, hogy megragadja barátai figyelmét.

7. Fecske típusú matróz tetoválás:

Fecske típusú matróz tetoválás

Ezt a tetoválást kedvelik a tengerészek, mivel azt jelképezi, hogy mindig a partra mentek, majd biztonságban hazaértek szeretteik kényelmében. Ez a minta stílus a lányok körében a kedvenc; jól megnézik ezt a kialakítást.

8. Tartsa a gyors matróz tetoválást:

Tartsa a gyors matróz tetoválást

Ez egy szerencsés tetoválás, amely a tengerészek reményei szerint szerencsét hoz nekik. Tartás és gyors azt jelenti, hogy a tengerész nem engedi el a vonalat, bármi is legyen. Ez egy értelmes tervezés, próbálja ki ezt a hozzáállás megmutatására.

9. Iránytű rózsa mintás tengerész tetoválás:

Iránytű Rose Pattern matróz tetoválás

Ez egy másik szerencsés tetoválás, amely szimbolizálja vagy azt sugallja, hogy a tengerész megtalálja az utat a biztonságos hazautazáshoz. Ezek a tetoválások a nagy dizájnt követik, mint a mágneses iránytű. A fiatalok szeretik kipróbálni ezt a tetoválást, kapjanak egy jó értékelést erről a tervezésről.

A matróz tetoválások biztosítják vagy segítik a matróz babona kultúrájának megőrzését. Bár a matróz tetoválások régiek, mégis valódi jelentéssel bírnak. A tengeri ujjú tetoválások egyedülálló módon tisztelik a haditengerészet őseit, és megünnepelhetik az igazi kalandor szellemét is, aki nem fél a nagy vihartól és a bennük lévő szörnyektől. Ha talál egy jó tetoválóművészt, akkor megvitatja a matróz stílusú tetováló minták új közelgő terveit.