9 különböző típusú tetováló tinta mintával

A tetoválásokat úgy készítik el, hogy átszúrják a bőrt, és egy bizonyos típusú tintát visznek be, amely megváltoztatja a pigment színét az epidermális rétegben. A tetoválás a mai világ gyakori szépítési formája. Sokszor tetoválásokat használnak jelölésekként, hogy emlékeztessék az egyéneket bizonyos pillanatokra vagy emberekre.

A tetoválás művészet virágzott az évek során. Őseink tetováló jelzéseket használtak, hogy elkülönítsék a különböző kasztokat, majd krémezzék védővarázsunkat, és számos más hasonló okból.

tetováló festék

A legjobb tetováló tinta minták:

Ma a tetoválásokat különböző színekkel festik. Fekete tetováló festékkel, fehér tetováló festékkel és még fluoreszkáló tetováló festékkel is rendelkezik, amelyek a fekete fényben világítanak! A tetoválásipar minden bizonnyal fejlődött az évek során, és folyamatosan növekszik az egyre növekvő kereslet mellett!

1. Elektronikus fekete tinta a hüvely tetoválásán:

Elektronikus fekete tinta ujjú tetováláson

Teljesen fekete tintával elkészítve ez a kialakítás forradalmi. Az egész karját nagy fekete darabokban lefedi, és általános képet nyújt az elektronikus tábláról, amelyen vezetékek és áramkörök vannak.

2. Fehér tinta rózsás tetováláson fehér bőrön:

Fehér tinta rózsás tetováláson fehér bőrön

Egy másik kiváló fajta tetoválás a fehér tinta tetoválás. A fehér tintás tetoválás inkább dombornyomott képeknek tűnik a bőrén, mint tetovált festményeknek. Néha nem könnyen láthatók, és ez növeli bájukat. A normál tetováló festékkel készíthető összes mintát fehér tetováló tintával is meg lehet csinálni. A virágminták, törzsi minták, nevek, állatok stb. Kiválóan néznek ki fehér tintával is!

3. Csillogó tinta az ideiglenes tetováláson:

Csillogó tinta tetoválás

Ezek a tetoválások csillogó hatásúak, és csillogóvá és lányosnak teszik a tetoválást. A színek és a körülöttük virágmintás csillagok a legmegfelelőbbek ilyen típusú tintához. Mivel ezek a minták nőiesebbek, inkább a nők választják, mint a férfiak. Szépen néznek ki, és soha nem vonják magukra a figyelmet.

4. A legszínesebb tinta a ló tetoválásán:

Színes tinta a ló tetoválás

A tetoválás már nem unalmas fekete. Széles színválaszték áll rendelkezésre a tetováló művészek számára. Így a tetoválások ma gyönyörűek és élénkek, mint minden olaj- vagy vízfestékkel készült festmény. A színes tetoválások aranyosabbak és viccesebbek. Segítenek abban is, hogy bizonyos formatervezések lányosabbak és az egyén igényeihez igazodjanak.

5. Ajak tetoválás tinta:

Ajak tetoválás tinta

A tetoválóipar annyira forradalmasította, hogy ma már tetováltathatja az ajka belsejét is! Bár ha ezt választja, győződjön meg arról, hogy higiénikus helyet választ, amely tiszta és egészséges felszerelés. Az ajak tetoválás többféle lehet. Egyszerűen kaphat neveket, bizonyos apró tárgyakat vagy más szimbólumokat. Sok bátorságot és harcot igényelnek a szülők ellen, de végül megéri.

6. Fluoreszkáló tinta tetoválás a karon:

Fluoreszkáló tinta tetoválás a karon

A fluoreszkáló tinta egy másik nagyszerű találmány a tetováló művészek számára. Bár ezek a tetoválások fehér fényben láthatatlanok, a végtagjait vagy bármely testrészét ragyogóvá teszik. A fekete fény alatt a tetoválás megelevenedik, és kísérteties más világi megjelenést kölcsönöz!

7. Szürke árnyalatú tinta a Fairy Tattoo Design -on:

Szürke árnyékos mese tetoválás design

Egy árnyékos tündér, körülötte varázslatos légkör, szép design a tetováláshoz. A tinta helyes használatával az árnyékolás valósághűbbé és ezáltal lélegzetelállítóbbá teszi a kialakítást. Szín hozzáadása szükséges vagy nem szükséges.

8. Ink Doodle tetoválás:

Doodle Tetoválások

Ezek a tervek úgy néznek ki, mint a szokásos firka. Így komikusabb megjelenésűek. Ez egy kreatív tetoválási stílus, és a tinta és a szín intelligens használatát igényli. A kép aranyos, vicces vagy akár művészi is lehet.

9. Egyszerű tinta tetoválásminták a csuklón:

Egyszerű tinta tetoválások a csuklón

A tetoválásnak nem kell túl részletesnek vagy bonyolultnak lennie. Az egyszerű tetoválásminták is kiválóan néznek ki! bár nem élénkek, elegánsnak és kifinomultnak tűnnek.