9 legjobb és aranyos hasgombos tetoválás

A tetoválás a test bármely részén faragható; ez a vágyadon és a kívánságodon múlik. De olyan helyen kell festeni, amely elbűvölőbbé és csábítóbbá teszi az embert.

Általában a nőstényeket a testrészekre tervezve tetoválják, amikor azok intenzívebbnek tűnnek, és ez a köldökig csábító. Mivel ez egy természetes hely, a tetoválás nagyon intenzívnek tűnhet, és sok minta csak mesésen néz ki csak a has környékén.

köldök tetoválás

Egyszerű és stílusos hastetováló minták:

Vessünk egy gyors pillantást a legjobb 9 különböző típusú köldök tetoválásra.

1. Ragyogó hasgombos tetoválásminták:

Ragyogó hasgombos tetoválásminták

Mint azt mondják, hogy nap nélkül az élet nem létezhet, hasonlóan a gyermek fejlődése az anyavállalaton megy keresztül, amikor az anyaméhben van. A tengeri nap körül tetoválás és az árnyékos napsugarak figyelemre méltó megjelenést kölcsönöznek e tetoválás viselőjének.

2. Hűvös hastetováló minták:

Hűvös hasgombos tetoválásminták

Az alsó hasi rész csábító hely lehet a tetoválás tervezéséhez. Ez a kialakítás szinte a has alsó részét is lefedi, csábító és csábító megjelenést kölcsönöz viselőjének. A szív alakja középen és a madarak a szemközti oldalakon kifejezett és elragadó megjelenést kölcsönöz.

3. Csodálatos hastetováló minták:

Csodálatos hastetováló minták

A delfintetoválás az ember intelligenciáját és barátságos természetét szimbolizálja, így a tengerészeti közeli tetoválással csendesen és hűvösen mutathatja ki tulajdonságait. A fekete tintás delfintetoválás kifejezett megjelenést kölcsönöz viselőjének. Ez egy fantasztikus tetoválástervezés és hűvös szavak nélküli kifejezés.

4. Mesés hastetováló minták:

Mesés hastetováló minták

A félhold úgy van kialakítva, hogy koponya alakja van, így látványosnak tűnik. A hihetetlen megjelenés érdekében apró aranyos három kék színű csillagot ábrázolnak a haditengerészet közelében, így szenzációsabbnak tűnnek. A tetoválás gyönyörű kifejezési módja a csillagok és a hold iránti vonzalma.

5. Elegáns hastetováló minták:

Elegáns hastetováló minták

A dizájnban az aranyos virágszirmokat a köldök körül tervezték, és a gyémánt alakú, felette kis pontokkal ragyogó megjelenést kölcsönöz. Ez egy egyszerű és elegáns tetoválás a köldökön a férfiak számára.

6. Csillogó hasgombos tetoválásminták:

Csillogó hasgombos tetoválásminták

Itt jön egy divatos és rendkívül pompás megjelenésű tetoválás. A haditengerészeten a mesés kis pillangó gyönyörű zöld árnyalatokban van kialakítva, és ezüstös fröccsök adnak hozzá még kifinomultabb megjelenést. Mivel a pillangó hasonló tulajdonságokkal rendelkezik a nőstény számára, tökéletes és hűvös kialakítás minden nő számára.

7. Rajzfilm hastetoválás minták:

Rajzfilm hasa gomb tetoválás minták

Ezeket a rajzfilmterveket személyre szabhatja kedvenc karaktere szerint, és tetoválhat néhány idézetet, hogy egyedibb és világosabb legyen. Ez nagyszerű tetoválás lehet egy olyan személy számára, aki szeret funky és tetováló mintákat készíteni.

8. Ősi hasgombos tetoválásminták:

Ősi hasgombos tetoválásminták

Ez a fajta design nagyon egyszerűnek tűnik, mégis elegáns. Ez a törzsi dizájn egyedülállónak tűnik, a csavarás és a kis ívek elképesztőnek tűnnek, ha a köldökre tetoválják.

9. Díszítő hasgombos tetoválásminták:

Díszítő hasgombos tetoválásminták

Ezek a tetoválásminták nagyon valóságosnak tűnnek, mintha viselőjük díszeket viselne a haditengerészet közelében. A félkör fekete tintával és a kis virágok aranyos pillangóval vonzóbbá teszik a dizájnt. A nyugtató színek valósághűbb megjelenést kölcsönöznek a dizájnnak.

A köldök tetoválás nagy figyelemfelkeltő, ezért érdemes alaposan kutatni, mielőtt bármilyen dizájn mellett dönt. Ezek a hastetoválások csodálatosak, elbűvölőek, csábítóak és szexiek mind férfiak, mind nők számára. Sokféle has tetoválás tervezés létezik, ezért javítson ki egyet, amely fokozza személyiségét és mesés megjelenést kölcsönöz.