9 legjobb űrtetováló tervezési ötlet 2021

A tetoválás elképesztő a testén, de az űrtetoválás nagyon rejtélyes. Annyi űrtest van, amelyet tetoválásként használhat. A tér iránti érdeklődéstől függően különféle űrtetoválásokat készíthet; kis tér tetoválásai lehetnek a nagyokhoz.

űr tetoválás

Egyszerű és hűvös térhez kapcsolódó tetoválások:

Lássunk néhány ötletet a térrel kapcsolatos tetováláshoz férfiak és nők számára.

1. Galaxy Space Tattoo vállra:

Galaxy Space Tattoo vállra

Ha szereted, hogy univerzum legyen a testeden, és szeretnéd, hogy a karodon legyen, akkor ez a legjobb tetoválás. Ez egy biszexuális tetoválás. Ez az erő és a bátorság szimbóluma. Ezek a tetoválások lehetnek szélesek és kisebbek. A Galaxy tetoválás nagyszerű lehet, ha űrtetoválás -szerető vagy.

2. A Nap megszemélyesítése:

A Nap megszemélyesítése

A nap az erő és az erő szimbóluma, ami okot ad a nap tetoválására is. Bármilyen testrészen és bármilyen méretben elkészíthető. A nap hatása megvilágíthat, és minden erőt megadhat, amire szüksége van.

3. Tervező Űrtetoválás hüvelyhez:

Tervező Űrtetoválás hüvelyhez

Ez a legmenőbb űrujjú tetoválás férfiaknak. Azok, akik szeretik a teret és az űrt, kedvelt dolgokat viselhetnek az ujjukon ezzel a tetoválással. Ez a világegyetem modern keveréke, ami elképesztővé teszi. Fiatalkorban gyakrabban fordul elő, hogy ilyen menő űrtetoválások vannak a testükön.

4. Modern Pattern Galaxy Tattoo:

Modern Pattern Galaxy Tattoo

Ez a modern tetoválástípus, amelyben az eredeti tetoválás kissé meg van csavarva. Ez ötvözi a modern művészetet az ősi művészettel, ami egy másik jó ok arra, hogy ezt tetoválásként használják.

5. Sötét űr tetoválás:

Sötét űr tetoválás

Ez az univerzum űr tetoválás hüvely nagyon érdekes, mivel ellentétei vannak, a föld és a nap! Ezt meg lehet csavarni, hogy a tűz és az élet keverékét kapjuk. Jól néz ki a karján is. Tökéletes azoknak, akik mindkettőjüket tetoválni akarják. Ez tökéletes kombinációt alkot az univerzumban. Ezek a tér témájú tetoválások annyira divatosak, hogy bárki nem rendelkezhet ezekkel.

6. Egyszerű rendszeres tér tetoválás:

Egyszerű rendszeres tér tetoválás

Az egyszerű űrtetoválások kis térbeli tárgyakat tartalmaznak, mint például egy egyszerű nap, hold, csillagok vagy az univerzum. Egyszerűnek és kicsinek tűnik. Alapvető tetoválásnak tekintik, és nem bizarr, ami megkönnyíti a testtel való kezelést.

7. Naprendszer Űrtetoválás:

Naprendszer Űrtetoválás

Ez egy egyszerű űr tetoválás azoknak, akik szeretik a teret és a naprendszert, ez egy tökéletes tetoválás. Különféle formákban készíthető; választásától függően rendelkezhet egy kis és egy nagy napelemes rendszerrel is.

8. Eclipse Pattern Space Tattoo:

Eclipse Pattern Space Tattoo

Az univerzum másik jelensége a napfogyatkozás. Az emberek valóban megszállottjai a napfogyatkozásnak. Ha napfogyatkozás szerelmese vagy, ez a tetoválás csodálatos lesz az Ön számára. Megmutatja a napfogyatkozás minden fázisát, és csodálatos tetoválás.

9. Kisbolygók az Űrtetoválásban:

Kisbolygók az Űrtetoválásban

Az aszteroidák tetoválásai extrémnek tűnhetnek a testükön, de nem azok. Ezek lehetnek a híres üstökösök is. Ez hatalmat jelent, és felkelti a figyelmet is. Ezek az űrtetoválások általában jól mutatnak a karon, így ha űrtetoválást szeretne, gondoljon üstökösökre vagy aszteroidákra.

Az űrtetoválások remekek, és nagyon csodálatosak a testeden is. Annyi fajta és kialakítású űrtetoválással elkészítheti azt, amit szeretne. Próbáljon ki néhány egyszerű tetoválást bármilyen formatervezéssel, szerezzen újonnan személyre szabott tér tetoválásokat, hogy lenyűgözze kedvesét.