9 legjobb tetováló matrica és kép

A férfiak és nők évszázadok óta kulturális vagy vallási okokból díszítik a bőrüket dekoratív illusztrációkkal. Napjainkban a tendencia folytatódik, és az ok személyesebb. Míg az állandó tetoválások még mindig a body art népszerű formái, drágák, fájdalmasak és időigényesek. A tetováló matricák így alternatív eszközként szolgálnak a test rövid időn belüli díszes képekkel való díszítésére. A tetováló matricák olcsók és bőrbarátak, és széles körben népszerűek.

A legjobb tetováló matricák és képek:

Íme a 9 legjobb tetováló matricánk és képünk az alábbiak szerint.

tetováló matricák

1. Jewel Tattoo matrica:

Jewel Tattoo matrica

A Jewel tetováló matricák ékszerkellékként szolgálnak nők és lányok számára. Mutatósak és bizonyos mennyiségű lényt adnak a testhez. Ezeket az ideiglenes ékszer -matricás tetoválásokat kristályokkal, strasszokkal és csillámokkal díszítik, amelyek matricalapba vannak ágyazva. Könnyen ragaszthatók, hogy gyönyörű tetoválást készítsenek. A Jewel Tattoo matricák sziporkázó minták végtelen sorában kaphatók.

2. Csillogó tetováló matrica:

Csillogó tetováló matrica

Fűszerezze életét Glitter Tattoo matricákkal, amelyek csillogást és csillogást kölcsönöznek minden ünnepnek. A különböző csillogó tetoválási minták csábítást és varázst kölcsönöznek viselőjük személyiségének. Futball- vagy krikettmeccsre megy? Sportolja kedvenc csapata zászlaját egy csillogó tetováló matricával, amely számos ország nemzeti zászlaja formájában kapható számos más kivitel mellett.

3. Kristály hastetoválás matrica:

Kristály hastetoválás

A kristályos hastetoválásokat kifejezetten azoknak a nőknek hozták létre, akik szeretik a köldöküket pompázni. A minták széles választékában kaphatók és kristályokkal díszítettek, szemet gyönyörködtetőek és nagymértékben fokozzák egy nő szépségét. Alkalmi viseletként vagy éjszaka is viselhetők. A kristályos hastetoválás csillog, és így te is.

4. Íj tetoválás matricák:

Íj Tattoo matricák

A lányok és az íjak együtt járnak. Legyen szó táskákról, cipőkről vagy ruhákról, elválaszthatatlanok és kiegészítik egymást. Nem csoda, hogy az íj tetoválás az egyik első és legfontosabb választás a legtöbb nő számára. Az íj tetováló matricák ideális választás azoknak a nőknek és lányoknak, akik meg akarják díszíteni testüket íjakkal és szalagokkal, de túlságosan félnek a tű alá menni. Ez az íj tetoválás matrica különböző méretekben és mintákban kapható, és díszítő testalkotást eredményez.

5. Ferocious Dragon Tattoo matrica:

Ferocious Dragon Tattoo matrica

Ahogy a mondás tartja: „A fiúk békákból, csigákból és kiskutya farokból készülnek”. Ez a tény nagyon nyilvánvaló azokból a bizarr típusú testtetoválásokból, amelyeket a legtöbb férfi általában előnyben részesít. A férfiakat általában lenyűgözi a természet sötét oldala, és a tetoválások, amelyeket viselnek, általában a halál és a pusztulás ábrázolása. Ilyen a sárkánytetoválás természete, gyakori és nagyon népszerű választás fiúk és férfiak körében.

6. Virágos tetoválás matrica:

Virágos tetoválás matrica

Egy nő soha nem unja meg, hogy virágot tetováltatnak a testére, legyen az állandó vagy ideiglenes. A virágos tetoválások kiemelik egy nő természetes szépségét. Bizonyos esetekben a belső énjének ábrázolása. A virágos tetoválási matricák színekben pompáznak, és olyan lebilincselőnek tűnnek, mint egy állandó tetoválás, amely valódi tetoválási élményt nyújt a nőknek.

7. Karpántos tetováló matricák:

Karpántos matricák

A karszalag tetováló matricákat kifejezetten férfiak számára készítették. Törzsi és szögesdrót külsővel érkeznek. Karkötőként viselve is jól mutatnak.

8. Túlélő tetoválás matrica:

Túlélő tetoválás matrica

A nők általánosan viselt rózsaszín szalagja a mellrák támogatására matricás tetoválás formájában kapható, amelyen Survivor felirat látható. Úgy tűnik, kezd egyre büszkén viselni az életveszélyes betegség túlélői.

9. Ajak tetoválás matricák:

Ajak tetoválás matricák

Ragyogja fel ajkait tetováló matricákkal, amelyek színes minták széles választékában kaphatók. Az ajak-tetoválás matricák tökéletes módja annak, hogy hangulatot keltsenek egy jelmezpartin vagy egy vidám estén a barátnőddel. Kiegészítik ruháidat és stílusodat, és Razzle-Dazzle megjelenést kölcsönöznek neked.