9 legjobb UV fekete fény tetováló ötlet és terv

Mivel egyre nagyobb a tetoválás iránti vágy, sok kutatás és az alkotók új technikát találtak ki egy olyan tetoválás tervezésére, amely csak ultraibolya fényben látható. Ezzel a technikával normál vagy normál nappali fényben a tetoválás szinte láthatatlan, vagy néhány heg látható, de amint a fekete fény meggyullad, a tetoválás izzani kezd, és fényesnek és vonzónak tűnik a szem számára. Ezek az UV -tetoválások vagy fekete fényű tetoválások a szokásos tetoválás helyett magasabb oldalon csípik a zsebeit, mivel az UV -tinta meglehetősen drága.

A legjobb UV fekete fény tetováló ötletek és minták

A legjobb UV fekete fény tetováló ötletek és minták:

Vessünk egy pillantást a legjobb 9 különböző típusú UV fénytetoválásra.

1. Gyönyörű UV fénytetováló minták:

Gyönyörű UV fénytetováló minták

Ez egy hűvös megjelenésű UV tetováló festék minden nő számára, aki azt szeretné, hogy a lába csillogjon, mint a szépsége és még szikrázóbb legyen ezzel a kialakítással. Itt a hölgy virágzó virágokat tervezett a lábára, és a kép csillog vagy csak UV -ben látható, vagy fekete fény esik rá.

2. Pókháló UV fénytetováló minták:

Pókháló UV fénytetováló minták

Itt a viselője pókhálót tervezett a csuklójára, amely hasonlít arra, hogy csapdába esett vagy belegabalyodott az életbe, ezt a tetoválást UV -fényben festik, így csak UV -sugarakban látható. Az UV festéktetoválás mögötti üzenet csak akkor lesz közvetítve, ha fekete fények esnek rá, különben elrejtik mások elől.

3. Csodálatos UV tetoválás minták:

Csodálatos UV tetoválásminták

A tetoválás tervezése nagyszerű módja lehet szeretetének kifejezésére, sőt azt is ábrázolja, hogy ötletei és gondolatai ugyanazok. Itt a házaspár kis szenzációs billentyűket tervezett a középső ujjra UV tintával, hogy leképezze egymás iránti erős szeretetüket.

4. Scripted UV Light Tattoo Designs:

Scripted UV Light Tattoo Designs

Sok olyan tetoválást terveznek, amelyeket az emberek meg akarnak tervezni, de nem akarják, hogy láthatóvá váljanak, ezért nagyszerű ötlet a tetoválás UV -festékkel történő megtervezése, hogy csak a szerettei előtt ragyogjon. A viselő itt megdöbbentő szót vázolt fel, amely azt sugallja, hogy az embereknek boldognak kell maradniuk, és mindenhol el kell terjeszteniük a boldogságot.

5. Vonzó UV fénytetováló minták:

Vonzó UV fénytetováló minták

Ez egy ideális tetováló UV festék az emberek számára, akik imádják az éjszakai életet, és szeretik a bulit és az éjszakai klubokat. A viselője csillogó sárkányt és gyönyörű virágokat ábrázolt az ujjain UV tintával, és ragyogni fog, amikor a padlón táncol, rendkívüli megjelenést kölcsönözve személyiségének.

6. Fehér tinta UV fény tetoválás minták:

White Ink UV Light Tattoo Designs

Ez egy csodálatos fehér UV tetoválás, egy kis zenei jegyzet a viselő borjára, amely a zene iránti szeretetét és szenvedélyét ábrázolja. Itt a tetoválóbarát fehér tintával vázolta fel a dizájnt, így hihetetlenül finomnak és egyedinek tűnik az UV -sugarak alatt.

7. Fantasztikus UV fénytetováló minták:

Fantasztikus UV fénytetováló minták

Ez a legjobb UV tetováló tinta design nőknek, akik bájosabb megjelenést szeretnének adni személyiségükhöz, különböző méretű csillagokat tetoválva a hasukra és a testük oldalára. Ez egy tökéletes tetováló UV -dizájn esti vagy késő esti partikhoz, amikor ragyog, megdöbbentő megjelenést kölcsönöz.

8. Szép UV reaktív tetoválás:

Szép UV reaktív tetoválás

Ezt a tetoválást UV -reaktív tintával tervezték, ami azt jelenti, hogy a kép csak UV -fényben látható, és biztonságosan használható. Itt a tetováló szerelmes kis vicces lényt formázott a kezébe, stílusos kijelentéssel kiegészítve megjelenését.

9. Lenyűgöző UV fénytetováló minták:

Lenyűgöző UV fénytetováló minták

Ez egy rendkívüli tetoválás, amelyet UV festékkel fektetnek le, ahol a galambmadár szívfüggőt hord a szájában, ahogy viselője azt akarja közvetíteni, hogy beleszeretett. Amikor az UV -sugarak a designra esnek, félelmetesnek és ragyogónak tűnik.

Ezzel a technikával bármilyen formatervezést ábrázolhat, amely a legjobban vonzza Önt, sőt bájos és kiterjesztett megjelenést kölcsönöz megjelenésének. A tetoválás festése közben azonban fokozott óvatossággal kell eljárnia, mivel ezt a tetoválást csaknem 2-3 hónapig nem szabad kitenni az UV-sugaraknak a piercing után, mivel a sugarak károsíthatják a tintát, és fényt adhatnak az UV-fénynek. Ezért rendkívül óvatosnak kell lennie a tetoválás során.