9 lenyűgöző szakadt bőr tetováló ötlet, terv és kép

A tetoválást kedvelők körében is követik a trendet, és ez folyamatosan változtatja a fiát az idő függvényében. Újabban őrület van köztük egy olyan tetoválás megtervezésében, amely úgy tűnik, mintha bármelyik részen a bőr felszakadt volna, és a dizájn lenyűgöző és észbontó megjelenésű lenne. Az ilyen típusú szakadt bőr tetoválás tetoválása nagy feladat, de a végeredmény csodálatos, hogy az embereket elvarázsolja a kép nézése. Reális megjelenést kölcsönöz a képnek, mintha valamit ábrázoltak volna a bőröd alatt.

Szakadt bőr tetováló ötletek, minták és képek

A legjobb szakadt bőr tetováló ötletek, minták és képek:

Vessünk egy pillantást a legjobb 9 különböző típusú szakadt bőr tetoválás tervezésre.

1. Látványos szakadt bőr tetoválás:

Látványos szakadt bőr tetoválás

Ha tetovált őrült vagy, akkor tisztában vagy vele, hogy egy kép felvázolása a bordákon nagyon fájdalmas személy, de a festék iránti szeretet és szenvedély bátorságot kölcsönöz ennek a színes képnek az ábrázolásához. Ez a tetovált szakadt bőr mesésen néz ki, és úgy tűnik, hogy a bőrt kiszakították, a színek csodálatra méltóbb megjelenést kölcsönöznek a dizájnnak és a személyiségnek is.

2. Szem táguló szakadt hús tetoválás tervezés:

Szembővítő szakadt bőr tetoválás tervezés

Itt jön egy lenyűgöző tetoválás, amely első pillantásra optikai csalódást kelt. Úgy tűnik, hogy a mellkason fényes szem rajzolódott ki, egy remekmű, amely fantasztikus megjelenést kölcsönöz a nőknek.

3. Ijesztő Ripped Skin Tattoo Design:

Ijesztő szakadt bőr tetoválás tervezés

A szakadt bőr tetoválások reális megjelenést kölcsönöznek az embernek, és a színek sora több humort ad hozzá. A tetoválásminták a személy hozzáállásáról is beszélnek; itt a szellemképet lefektetik, megmutatva, hogy az illető hisz a szellemekben és a fantáziavilágban.

4. Lenyűgöző szakadt nyitott tetoválások:

Lenyűgöző szakadt bőr tetoválás

Ez egy csodálatos dizájn, amelyet a test oldalsó részére fektetnek, és úgy tűnik, hogy az éles mancsok megkarcolták a bőrt, és elkezdett vérzni. A tetoválás egyedi és félelmetes megjelenést kölcsönöz az embernek, és megmutatja merész hozzáállását is.

5. Ripped Skin Flag Tattoo Design:

Hazafias szakadt bőr tetoválás tervezés

Mi lehet jobb módja annak, hogy ábrázolja az ország iránti szeretetét és ragaszkodását, mint az országzászló megtervezése az ujjában? A tetoválás úgy néz ki, mintha a bőr szakadt lenne, és a zászlót felrajzolták volna, ami azt mutatja, hogy az illető annyira szenvedélyes és hazafias az anyaországgal szemben, és fájdalmat és áldozatot is át tud esni.

6. Szívmegható szakadt nyitott bőr tetoválások:

Szív megható szakadt bőr tetoválás design

A szakadt bőr tetoválások tükrözik az összefüggést, a test különböző részeit és működését, itt az ember szíve az ember mellkasán van. A kép a működését mutatja, és úgy tűnik, maga a szív pisil ki a testből.

7. Mechanikus Ripping Skin Tattoo Design:

Mechanikus szakadt bőr tetoválás tervezés

Itt ezen a képen egy mechanikus alkatrészt terveztek a viselő lábára, úgy néz ki, mintha a bőr felszakadt volna, és a gép ott dolgozna. Ez egy klasszikus, szakadt bőr tetoválás, gyönyörűen ábrázolva, kölcsönözve és észbontóan nézve viselőjét.

8. 3D Ripped Skin Tattoo Design:

3 D Ripped Skin Tattoo Design

Ez egy feltűnő és hagyományos formatervezés, amely gyönyörű megjelenést kölcsönöz az embernek. Úgy tűnik, hogy a bőr felszakadt, és 3D vagy élénk megjelenést kölcsönöz a képnek, és nélkülözhetetlen megjelenést kölcsönöz viselőjének.

9. Csodálatos Ripped Skin Tattoo Design:

Csodálatos szakadt bőr tetoválás tervezés

Ez egy művészi formatervezés, amely annak a személynek az ujján van felvázolva, aki merész kijelentést tágít a személyéről. Úgy tűnik a képen, mintha a törött vagy szakadt bőrön keresztül vér csordogálna, és macsó tekintetet kölcsönözne az embernek.

A szakadt bőr tetoválás fantasztikusan néz ki, ha megfelelő módon ábrázolják, a színek pedig szenzációs és csillogó megjelenést kölcsönöznek a képnek. Ezek a tetoválások sok méretben kaphatók, és a test bármely részén ábrázolhatók. De általában a mellkasra, a vállakra, a kezekre és a lábakra fektetik, így extravagáns megjelenést kölcsönöz, és bájosabb megjelenést kölcsönöz személyének.