9 nagy nyugati tetoválás ötlet és tervek jelentéssel

Egy tetováló szerelmes szerethet bármilyen formatervezést, amely vonzza és javítja stílusukat és megjelenésüket. A tervek közül az egyik leginkább értékelt és imádott ember a nyugati tetoválásminták, amelyek többnyire a nyugati régió romantikáját és erőszakos időszakát ábrázolják. Ezeket a nyugati tetoválásokat a korszak befolyásolta, és olyan mintákat ábrázol, mint a fegyverharcok, a cowboyok, a lovak és sok más. Ezek a tervek sokféle stílusra és mintára alakíthatók, és Ön ábrázolhatja a leginkább vonzó módot.

Nyugati tetoválás ötletek és tervek jelentéssel

A legjobb és a Great Western tetoválásminták, ötletek és jelentések:

Vessünk egy pillantást a nyugati tetoválások 9 legjobb típusára.

1. Félelmetes nyugati stílusú tetoválások:

Félelmetes nyugati tetoválás

Ez egy gyönyörű nyugati kereszt tetoválás, amelyet a férfi vállára festettek, a barna és a szürke árnyalatai pedig még jobban varázsolják a képet. Itt egy kis keresztjel rajzolódik ki, rajta egy cowboykalap, amely azt próbálja érzékeltetni, hogy vidéki tulajdonságokkal rendelkezik, de mélyen hisz az Úrban is. A kép úgy néz ki, mintha a viselő bőrét letépték volna, és a formatervezést kifaragták volna.

2. Gyönyörű nyugati témájú tetoválások:

Gyönyörű nyugati témájú tetoválásminták

A nyugati koponyatetoválások tervezése erőszakot és nyugtalanságot mutat az évtizedben. Hasonlóképpen, a viselője ugyanilyen hangsúlyt szeretne fektetni azzal, hogy felvázol egy koponyát, fején cowboykalap, a kezén pedig pisztolyok, amelyek bátor és rettenthetetlen tulajdonságát ábrázolják..

3. Látványos Bull Riding Great Western Tattoo Design:

Látványos nyugati tetoválás tervezéssel

Itt jön egy fantasztikus módja annak, hogy képviselje a férfiasságot és a vágyat, hogy elfogadja a kihívást, és győzelmet aratjon rajta. Ezen a képen viselője a bikák legkiemelkedőbb formáját formázta a vállán, és megpróbálta ábrázolni bátor szívét a képen keresztül.

4. Élénk nyugati tetoválások:

Élénk nyugati tetoválások

Úgy gondolták, hogy a patkó szerencsés varázsként, és ha a felfelé irányuló irányba állítja, akkor jólétet hozhat az életükbe. Az őslakos amerikaiak úgy gondolták, hogy a tollak jó szellemek, és a hatalmat és a szabadságot képviselik, ezért mindkét kombináció szenzációsabb megjelenést kölcsönöz, és új megjelenéssel reprezentálja a nyugati életmódot.

5. Kreatív nyugati tetoválások tervezése:

Kreatív nyugati tetoválások:

Ez egy ellentmondásos, mégis elképesztő dizájn, ahol egy cowboyt egy bikán ülőnek mutattak be, és ahogy a kaktuszt a bikával felvázolták, fantasztikus megjelenést kölcsönöz a képnek. A harmonikus színkombináció szikrát ad a dizájnhoz.

6. Nyugati tetoválások tervezése:

Lovaglás nyugati tetoválás tervezés

Évtizedekkel ezelőtt az egyetlen módja az ingázásnak a ló volt, és emberek utaztak rajtuk. Ez egy egyszerű tetoválás, ahol egy lovat rajzolnak a hölgy hátára, és figyelemre méltó megjelenést kölcsönöz neki.

7. Revolver nyugati tetoválások tervezése:

Revolver nyugati tetoválások tervezése

Abban az évtizedben a revolvereket jogi személyek vagy állattenyésztők használták, hogy megvédjék magukat minden törvényszegő ellen. A revolver tetoválás tervezése még a személy bátorságát és keménységét is szimbolizálja, hogy visszavágjon az előre nem látható helyzetekkel szemben.

8. Megdöbbentő nyugati tetoválások:

Megdöbbentő nyugati tetoválások

Ez egy hagyományos nyugati tetoválás, amely a régi nyugati évtized kinézetét kelti, ahol egy személy lovon ül, és a fekete -fehér kép gyönyörű megjelenést kölcsönöz az egész koncepciónak.

9. Csodálatos nyugati tetováláshüvely -kialakítás:

Csodálatos nyugati tetoválás tervezés

Ez szemet gyönyörködtető, nyugati dizájn, szemléltető stílusban, amely elfedi a viselő ujját, és csábító megjelenést kölcsönöz a viselőinek. Ezen a nyugati ujjú tetoválási képen egy személy stílusa nagy vitorlás hajó, és a narancssárga virágok fokozott megjelenést kölcsönöznek.

A nyugati tetoválási mintákat bárki felrajzolhatja, akiket tetoválás szerelmesei inspiráltak ezekből a vad, kalandos képekből, és a testrészeikre akarják formázni őket. Ezek a tetoválások az adott évtized emberének túlélési készségeit ábrázolják, és ha művészi módon ábrázolják, félelmetesnek és pompásnak tűnik, és megdöbbentő megjelenést kölcsönöz ennek a dizájnnak a viselőjének.