9 Őrülten kreatív és lenyűgöző ékszer tetoválás képekkel

Az ékszerek csillogást, csillogást, hírnevet, jogdíjat és gazdagságot képviselnek. A drágakövek ragyogása és soha nem látott szépsége bárkit lélegzetvisszafojthat. A tetoválóművészet ugyanezen okból a témához igazította ezt a dicsőséges témát. Az ékszerek több száz különböző típusú és formájúak lehetnek.

Ékszer tetoválás képekkel

A legjobb és stílusos ékszer tetoválás nőknek és férfiaknak:

A következőkben a 9 legszebb ékszer tetoválásmintát mutatjuk be.

1. Smaragd ékszer tetoválás:

Smaragd ékszer tetoválás

A smaragd lenyűgöző szépsége időtlen. Az Emerald évek óta világossá teszi a királyok és királynők koronáját világszerte. Ennek a zöld fenséges drágakőnek az aurája és vibrálása egyaránt jelen van a tetoválásaiban. A mélyzöld színű szív alakú smaragd tetoválás gyöngyökkel díszítve úgy néz ki, mint egy medál. A tervezési fejrész királyi varázst közvetít.

2. Rubin ékszer tetoválás:

Rubin ékszer tetoválás

A rubin egy kő, amely értékes és ritkaságáról ismert. Ez a gyönyörű rubin ékszertetoválás ragyogóan van megtervezve. Az álló követ művészien helyezik el, művészileg a rózsabokor közepébe helyezik. A rózsákat fekete-fehérnek tartják, míg a szív alakú kő fényes és vörös. Pompás alkotás.

3. Kis ékszer tetoválások:

Kis ékszertetoválások

Egy reálisabb megközelítés elképzelhető úgy, hogy befestjük magunkat a drágakő méreteivel, amelyeket a való életben látunk. A kis ideiglenes ékszer tetoválások nagyon híresek, és szinte az egész testen elvégezhetők, lehetőleg a kitett részeket. Ez a gyönyörű, kis tetoválástervezés tintával az ujjakon csodálatos és félelmetes. Szuperül néz ki, és aki látja, biztosan kétszer is meg fogja nézni.

4. Grafikus ékszer tetoválás:

Grafikus ékszertetoválások

Az ékszertetoválások erősen grafikusak is lehetnek. A tetováláson szív alakú kékkő látható, minden oldalon gyémántokkal. A kő színe elbűvölő. A kék árnyalatai, a kisugárzása, a gyémántok mind közel állnak a valósághoz. Valóban egy tetoválás gyöngyszeme van a karján vagy a nyakán.

5. Díszítő ékszer tetoválások:

Díszítő ékszertetoválások

Az ékszerek leginkább illik a díszekhez. A drágakövekkel tűzdelt nyaklánc elbűvölőnek tűnik, ha tetoválást készítenek belőle. A fémes ékszertetoválások hátulján, csuklóján, karján vagy bárhol, ahol csak akarják, tintázhatók. Nem csak egy nyaklánc, de lehet arany tetoválás ékszere vagy tiarája, karkötője, medálja vagy bármilyen dísze, bármilyen kővel és bármilyen stílusban.

6. 3d ékszer tetoválás:

3D ékszer tetoválás

Egy nagy kő méretű drágakő, 3D hatásokkal. Lehet valami jobb? Teljesen bármilyen drágakövet és színt választhat. Ha 3D gyűrűt, medált vagy más díszítő tárgyat szeretne, akkor azt is megteheti. Az önálló drágakövek intenzívebb hatást fejtenek ki, de a többi 3D-s ékszer-tetoválás ugyanolyan nagyszerű. Csak válassza ki királyi helyét, és tintával színezze be.

7. Jewel Fusion tetoválás:

Jewel Fusion Tetoválások

Az ékszereket gyakran használják javító tárgyaként sok más tetoválásmintában. Az ékszerek fúziója más tetoválási tárgyakkal nagyszerűen működik. Ebben a gyönyörű tetoválásban ovális alakú ékszer díszíti a kulcsot, amely szív alakú kis zárat nyit. A tetoválás belső jelentése olyan mély, mint a részletezés. Ez a testékszer tetoválás 3D hatású. A gyöngyös ezüst lánc és a színek használata itt valóban dicséretes.

8. Gyémánt ékszer tetoválás:

Gyémánt ékszer tetoválás

A gyémántok a legcsodálatosabb gyöngyszemek a világon. A gyémánt szépsége páratlan. Ez a gyémánt tetoválás annyira csodálatos, hogy megragadja az összes szemgolyót egy buliban. Ez a tetoválás 3D hatást is tartalmaz, és a kékes árnyalat segít megérteni a drágakő valódi szépségét. Az árnyékoló munka kiemelkedő, ami ezt az ékszer tetoválást magasan tartja bárki kívánságlistája felett.

9. Hatalmas ékszer tetoválás:

Óriási ékszer tetoválások

Próbálja hozzáadni a szórakoztató hányadost egy hatalmas ékszer tetoválással. Kiválaszthatja a kívánt helyet a festéshez. Ez az alaposan gyönyörű nagy gyémánttetoválás könnyedén ragyogó. A drágakő itt sugározza a világ minden ragyogását, ami erősen kiemeli a művészek pontossági szintjét. Ez a művészet olyan jól kidolgozott, hogy órákig lehet nézni. A terület növekedése segít mindenkinek tetoválni, hogy részletesebb és kísérletezőbarátabb legyen. Ebben az esetben a kísérlet minden bizonnyal a várakozásokat felülmúlóan sikerült.

A lista az ékszer tetoválás minták öt legjobb ötletét tartalmazza. Rengeteg más remek lehetőség közül választhat. Mivel a drágakövek és ékszerek színükről és szikrájukról ismertek, ne felejtsd el szem előtt tartani a bőrszínedet, miközben festesz egy gyönyörű ékszer tetoválással.