9 szokatlan badass tetoválás

A tetoválás gravírozása a különböző testrészeken a korszak legújabb és új stílusa. Közülük a rosszindulatú tetoválásminták egyre népszerűbbek néhány ember számára, mivel egy rosszindulatú tetoválás tervezéséhez bátor magabiztosnak és megfelelő hozzáállással kell rendelkeznie.

A badass tetoválás minták merészek, érzéki és sok bonyolultságot tartalmaznak. Ahogy a badass szó kifejezi magát, így a badass tetoválások elképzelhetetlenek, felejthetetlenek, és visszatartják a másikat, hogy megnézze a formatervezést és azt mondhassa, hogy kiemelkedő.

Rossz tetoválások

A legjobb és stílusos Badass tetoválások:

Lássunk tehát egy gyors pillantást a 9 legjobb rosszindulatú tetoválási mintára exkluzív férfiak és nők számára.

1. Beszéd nélküli Badass Tattoo Designs:

Beszéd nélküli Badass Tattoo Designs

Ezek a kicsi, mégis hihetetlen megjelenésű, csúnya tetoválás. A kis tetoválásokra nagy a kereslet, mivel nagyszerű kiegészítői lehetnek egy korábbi műalkotásnak. Mivel ezek a tetoválások kicsik, a test bármely részén elkészíthetők, és minimalista megjelenést kölcsönöznek.

2. Smoky Badass Tattoo Design:

Füstös Badass Tattoo Design

Ez a badass kar tetoválás kialakítása azt jelzi, hogy viselője forró temperamentumú. A tervek a vulkán és láva kitörését ábrázolják, valamint a belőle kilépő egyéb vegyi anyagokat. Ezek a badass alkar tetoválások gyönyörűek, csillogóak és természet ihlette badass tetoválás tervezés.

3. Kék badass tetoválás combokhoz:

Kék badass tetoválás combokhoz

Az ilyen típusú tetoválások csodálatos megjelenést kölcsönöznek viselőjének. Az élénk színű sárkány a combokon sziporkázó pillantást vet. A csodálatos dizájn csak akkor látható, ha rövid nadrágot vagy szoknyát visel.

4. Csábító horgony Badass tetoválások:

Csábító horgony Badass tetoválások

Ezek a gyönyörű és csinos külsejű tetoválások tizenéves lányok számára. A felkaron ábrázolt gyönyörű és elbűvölő sellő nagyon egzotikusan néz ki, és azt ábrázolja, hogy érzéki és játékos ember vagy. Ezeknek a tetoválásoknak a megtervezése során gondoskodjon arról, hogy jó művésszel készüljenek, és a színkombinációk elengedhetetlen szerepet játszanak ebben a tervezésben, hogy csodálatosabbá váljanak.

5. Insight Badass Tattoo Design:

Insight Badass Tattoo Design

Ezeket a tetováló mintákat bárhol beszerezheti, hogy furcsának tűnjön. Az erősödő és elképesztően megjelenő bagoly tetoválás a nyakán kölcsönzi viselőjének szép megjelenését. A tetoválásmintákhoz hozzáadott színek kiválóak az ötletekhez. Ezt jelenti a rossz tetoválás!!

6. X Factor Badass Tattoo Design:

X Factor Badass Tattoo Design

Mivel a róka a gazdagság, az intelligens és a jó szerencse szimbóluma, így egyszerű kiút a kommunikációra ezen a csodálatos rosszindulatú tetováláson keresztül minden ember számára. Ezek a tetoválások nagyon dögösnek tűnnek, és minden ember számára egyedinek tűnnek.

7. Szenzációs Badass ujjú tetoválásminták:

Szenzációs Badass Tattoo Designs

Gyönyörű és hűvös megjelenésű ez a tetoválási forma azoknak a lányoknak, akik félelmetesnek akarnak tűnni, az epicene -ek ezt mutatják. A virágok olyan esztétikus módon fonódnak össze, elegáns és forró megjelenést kölcsönöznek viselőjének.

8. Universe Badass Tattoo Design for Fingers:

Univerzum Badass Tattoo Design ujjakhoz

Élj a mennyben, gyönyörködj a szépségben és tévedj el benne, erre emlékeztet ez a szenzációs kis üstökös, bolygórajz az ujjakon. Ezek a csúnya tetoválások jó kiutat arra, hogy divat -hányadost adjunk stílusához.

9. Inspiráló Badass Tattoo:

Inspiráló Badass Tattoo

Itt jön egy csodálatos, férfias tetoválás, amely a mellkasra rajzolható, alatta egy inspiráló idézettel. Mivel a sas jól ismert merész és bátor hozzáállásáról, és nagy erővel rendelkezik, mint a férfiak. Egy tökéletes tetoválás minden merész férfi számára.

A badass tetoválás magabiztos és büszke érzést kölcsönöz viselőjének, mivel jól tudják, hogy a tervek elképesztőnek és hihetetlennek tűnnek, és segít a stílus megnyilvánulásában, és megdöbbentőnek tűnnek a tömegben. Ha ezeket a formatervezéseket megfelelően festjük és tesszük, további bókokat ad a viselő személyéhez.