9 Új Angelina Jolie tetoválás és jelentés

Mindannyian ismerjük Angelina Jolie -t, mint híres színésznőt, és csodáljuk őt gyönyörű arca és vonzó személyisége miatt. De ugye, hogy ő is nagy tetováló szerelmes, és új tetoválásai miatt időnként szerepel magazinokban és újságokban. Tucatnyi tetoválás van a testén, és folyamatosan próbál új terveket is.

Angelina Jolie tetoválásai és jelentései

Angelina Jolie tetoválás jelentése:

A tetoválást szerető Angelina Jolie -nak van egy legnépszerűbb női híressége, ami tetoválások révén teszi extra szépségévé. Itt van egy lista a 9 legjobb Angelina Jolie tetoválásról, amelyek csodálatos megjelenést kölcsönöznek.

1. Angelina Jolie kar tetoválása:

Ezeket a földrajzi koordinátákat tetoválják, hogy elfedjék azt a területet, ahol korábban sárkánytetoválás és volt férje, Billy Bob Thornton neve volt vésve. Ezek a koordináták a szívéhez közel álló különböző helyek szélességi és hosszúsági fokai. Az alábbiakban ugyanazon jelentések találhatók:

Angelina Jolie kar tetoválása

  • 1. hely – Kambodzsában, ahol Maddox (fia) született.
  • 2. – Hely Etiópiában, ahol Zahara (lánya) született.
  • 3. – Hely Namíbiában, ahol Shiloh született (lánya Brad Pitt -ből)
  • 4. – Hely Vietnamban, ahol Plax Akkor (fia) született
  • 5. – Franciaország helyei ikrei, Vivienne és Knox számára
  • 6. – Brad Pitt születési helye Oklahomában

 2. Angelina Jolie tigris tetoválása a hátán:

A tigris tetoválás minták az egyik legkedveltebb tetoválási minták a tetoválás szerelmesei között szerte a világon. Angelinának egy nagy bengáli tigris tetoválása van a hátán. Ez a tetoválás 12 hüvelyk hosszú és 8 hüvelyk széles.

Angelina Jolie tigris tetoválása a hátán

Ezt a tetoválást Bangkokban készítették 2004 -ben, és azt mondják, hogy a teljes tetoválás 2 órába telt. Ez a tetoválás örömre készült és ünnepelte kambodzsai állampolgárságát. És a legérdekesebb tény a tetoválás mögött az, hogy ez a tetoválás tipikus hagyományos thai stílusban készült kézi tű segítségével.

3. Angelina Jolie (xiii-13) Tetoválás a karon:

Angelina Jolie (xiii-13) Tetoválás a karon

Angelinának ez a tetoválása volt a bal belső karján. Ezt a módszert választja, hogy kifejezze, hogy nem hisz a babonákban, mivel a 13 -as szám a világ számos pontján szerencsétlennek számít.

 4. Angelina Jolie arab tetoválás:

Angelina Jolie arab tetoválás

Ez arab tetoválás van a karján, közvetlenül a könyöke alatt. Ez a tetoválás arab betűkkel van írva, ami „elszántságot” jelent, ami egyértelműen ábrázolja az ő határozott elhatározását munkája és élete iránt..

5. Angelina Jolie Mother Tattoo Art:

Angelina Jolie anya tetoválás művészet

Angelina Jolie tenyerében M betűs tetoválás van. Azt mondják, hogy ezt a vésetet anyja emlékére, néhai Marcheline Bertrandra emlékeztette. ez az anya iránti tiszta szeretet jele.

6. Angelina Jolie tetoválás a hátsó nyakon:

Angelina Jolie tetoválás a hátsó nyakon

Az „Ismerd meg a jogaidat” egy egyszerű szöveges tetoválás a lapockái között. Gótikus betűkkel van vésve. „Tudd a jogaidat” valójában ez a dal címe, amely az egyik kedvenc zenekarától származik. Ez egy élő és erős példa arra, hogy a zene hogyan hat az életünkre és a gondolatainkra.

 7. Angelina Jolie buddhista páli varázslatos tetoválás a vállán:

Angelina Jolie buddhista Pali

Ez a tetoválás az Angelina bal vállán található, és egy szállodában készült Pathum Thani -ban, amely Bangkoktól 16 mérföldre északra található. Ez egy buddhista páli varázslat, amely khmer írásban van. Ez valójában Kambodzsa nyelve. Azt mondják, hogy ezt a tetoválást azért gravírozta, hogy megvédje fiát, Maddoxot és magát a balszerencsétől.

 8. Angelina Jolie tetoválása a csípőn:

Angelina Jolie tetoválás a csípőn

Ez a nagy kereszt tetoválás egy latin kifejezéssel együtt a korábban eltávolított kis sárkánytetoválás jeleinek elfedésére készült. Az itt írt kifejezés: „Quod me nutrit me destruit”, ami azt jelenti, hogy „ami engem táplál, elpusztít”.

 9. Angelina Jolie Tattoo Art a csuklóterületen:

Angelina Jolie Tattoo Art a csukló területén

A rúna stílusú tetoválás nagyon gyakori és a legkedveltebb minták a norvégok körében. Ez a rúna stílusú tetoválás, amely a csuklóján van, valójában egy H betű. Egyesek azt mondják, hogy ezt azért tette, hogy kifejezze szerelmét volt barátja, Timothy Hutton vagy testvére, James Haven iránt. De bármi is legyen ennek a tetoválásnak a története, egyszerűen szerettem a dizájnt.

angelina jolie tetoválás