9 Vallási és lelki Szűz Mária tetoválási tervezési ötlet

Sok különböző kultúrában a Mary tetoválás a legnépszerűbb. Ez a tetoválás az egyetlen olyan terv, amely lelki szinten fejezi ki szeretetüket és hitüket. Christian számára Mária fontos személy. Jézust Mária fogantatta meg a Szentlélek segítségével. A kisbaba Jézus fogantatása előtt Máriáról azt tartják, hogy szűz. És ezért nevezik Szűz Máriának.

Szellemi Szűz Mária tetoválási tervezési ötletek

Csodálatos és aranyos Szűz Mária tetoválások:

Néhány nagyon híres Mary tetoválási mintát adunk.

1. Imádkozó Mária tetoválások:

Imádkozó Mária Tetoválások

A képen Mary összecsukható keze és fedett feje látható. Melyik mutatja, hogy imádkozik az emberekért Istenhez? Láthatja, hogy minden szög körülötte van. Ez a Mary tetoválás azt mutatja, hogy Mary a tisztaság és a tisztaság mellett állt.

2. Angle Mary tetoválások:

Szögletes Mária Tetoválások

A keresztények úgy vélik, hogy a tisztaság az egyik olyan tulajdonság, amely segít a mennybe jutásban. Úgy tartják, hogy Szűz Mária tiszta, és ezért választotta ki Isten, hogy Isten Fiának anyja legyen. Ez a Szűz Mária tetoválás úgy néz ki, mint egy szög a mennyből.

3. Egyszerű Mary tetoválás:

Egyszerű Mária Tetoválások

Ez a Szent Mária tetoválás, fedett fejjel és nyitott szemmel, mély gondolatokban azt mondja: minden gyermekem hozzám jön, és minden aggodalmát és stresszét megadja nekem, békét és boldogságot adok nektek. A könnyek a szemében fájdalmat mutatnak benne a fájdalmas emberekért.

4. Hagyományos Mária tetoválás:

Hagyományos Mária Tetoválások

A római katolikus és sok keresztény tetováltatja ezt az Üdvözlégy mintát, amikor bajban voltak, vagy amikor csak reményt hagytak. Üdvözlégy Máriát veszik anyjuknak, hogy segítséget és támogatást kapjanak nehéz időszakukban.

5. 3D stílusú Mary tetoválások:

3D stílusú Mária Tetoválások

„Anyaként” Szűz Mária képe mindig ott lesz a keresztények szívében és elméjében. Láthatja ebben az Anya Mária tetoválásban, hogyan tartja szeretettel és törődéssel fiát és gyerekét. Ezen felül látni fogja, hogy a szög nézi őket, ez a 3D tetoválás a hátán lehet.

6. A Mary tetoválás személyre szabása:

Személyre szabhatja Mary tetoválásait

A Szent Mária tetoválás tervezete mutatja Mária fedett fejét, keresztjét a homlokán és könnyeket a szemében. De még mindig a reményt és a szeretetet keresed felétek. Ebben a személyre szabott tetoválásban Szent Máriával beírhatja szerette nevét.

7. Heavy Design Mary tetoválások:

Heavy Design Mary Tetoválások

Ez a gyönyörű és nagyon kreatív Szent Mária dizájn erősen faragott koronával, sok érzelemmel az arcán is. Különösen a reménnyel teli szemek és a fájdalom a gyermekei iránt. Ezt a Szent Mária tetoválást a vállán viselheti.

8. Szívmegható Mária -tetoválások:

Szív megható Mária tetoválás

Minden gyermek számára az anyja a minden. Az első szó, amit a gyermek megtanul, a Ma. Ez a Mama Mary tetoválás megmutatja a köteléket anya és gyermeke között, és azt, hogy egy gyermek biztonságban érzi magát a karjában. Ez a tetoválás mindig az anyjára emlékeztet.

9. Galamb és Mária tetoválás:

Galamb és Mária Tetoválások

A galamb mindig az anyaság és a béke szimbóluma volt. Ebben a Mária és Jézus tetoválásban Mária Anya és Jézus Krisztus kapcsolatban állnak egymással. A galamb gondoskodást, odaadást, tisztaságot, szeretetet és békét jelent, amelyeket Mária Anya és Jézus Krisztus terjesztett.

Ez az oka annak, hogy a Mary tetoválások olyan híresek. Ez a design korán híres volt azokban a nőkben, akik ki akarták fejezni nőiességüket. Manapság ezek a tetoválások híresebbek a férfiaknál; ezt a formatervezést használják ki, hogy kifejezzék érzéseiket szeretteik iránt, mint például anya, barátnő, házastárs és család.