A 18 legjobb tetoválórajz férfiaknak és nőknek

Az első nyáron úgy döntött, hogy egy kis firkálást választ a bal csuklóján, teljesen elveszett, inkább elkényeztetett a választási lehetőségek miatt. A tetoválószalon felé vezető úton barátja biztosította Önt, hogy sokféle kivitel közül választhat. Elég igaz ahhoz, amit mondott, látta, hogy a szalon teljes fala durva, kézzel készített vázlatokkal van firkálva, és összeomlott papírra extravagáns ötleteket vázolnak fel.

tetoválás vázlatok

Ezeket vázlatoknak nevezik, az első lépés egy nagyszerű tetoválás felé. A tetoválás vázlata lehetővé teszi kreativitásának elvadulását, miközben kiválasztott ötleteit egyetlen nagy művészetté rajzolja, amely később gyönyörű tetoválássá, extravagáns élvezetsé alakul. Éppen ezért ebben a mai cikkünkben megvizsgálunk néhány elragadó mintát, amelyek vonzhatják a szemedet, valamit, amit te is hozzáadhatsz saját alkotásodhoz, mielőtt véglegesen befested a bőrödre.

Legjobb tetoválóvázlatok:

Az alábbiakban a legjobb tetováló vázlatokat mutatjuk be.

1. A Grand Taurian Sketch Tattoo:

Grand Taurian Sketch Tattoo

Egy egyszerűen erőteljes kép egy ádáz bikáról vagy Bika -ról, az ilyen típusú tetoválási vázlatok összekapcsolhatók a napsütéssel, feltéve, ha a Bika kategóriába tartozik. A rózsa átöleli a tetoválás művészetének végét, miközben a Bika fejét virág-, levél- és szőlőkötegre fektetik, és minden oldalról tompítják a fejet..

2. Absztrakt szépség tetoválás vázlatok:

Absztrakt szépség tetoválás vázlatok

Az ilyen absztrakt képek azonnal felkeltik a figyelmet, amikor megpróbálja elmesélni a történetét egy elvontan díszített női arc képén keresztül. Legyen az fekete árnyalatú vagy élénk színekkel teli, ez az életrajz, mint az arc vázlata, mélyen látszik a lelkedben, ahogy az elvont vonzerő jól látható az arcán. Ez egy népszerű vázlat tetoválás.

3. A Head Chief Tattoo Sketches:

A főfőnök tetoválás vázlata

Visszatérve az inkákhoz vagy az ősi törzsekhez, a főnököt haláluk után, a tisztelet jeléül, felhajtott fejjel temették el. Ebből az ötletből fakad ez a gyönyörű fejruha, amely egy csontvázas szerkezeten jelenik meg, amely az élet utáni hatalmat is ábrázolja. A finom tollas fejhajtás bonyolult kialakítása valóban csodálatos.

4. Határtalan idő tetoválásvázlatok:

Határtalan idő Tattoo Sketches

Ezúttal a tetoválási vázlat színes, tükrözi a kéjes virág fényességét, ahogy a vibráló rózsa vörösben virágzik, és minden lépés távolodik az időtől. A végén lévő ágak és madarak által díszített vintage zsebóra szép történetként szolgál az időhöz és az ezzel való megbirkózáshoz.

5. Az összes látó szem vázlatos tetoválása:

A mindent látó szem vázlatos tetoválása

Ezt a formatervezést valójában a Gondviselés szeme ihlette, egy jel, amely Isten minden látó szemét ábrázolja egy háromszögbe zárva. Ez Isten szemét jelképezi mindannyiunk felett, és ebben a tetoválási vázlatban egy kis improvizáció történt a háromszög létrehozására emberi kéz segítségével. Ez a legjobb vázlat tetoválás.

6. A Gone Tattoo Sketches között:

A Gone Tattoo Sketches között

A koponyák mindig is a tetoválás által ihletett kedvenc művészetek voltak, amelyek alapvetően az időtlenséget vagy a hatalmat jelentik még kudarc esetén is. A halál utáni életét felelevenítő koponyát itt fodros gallérjai, medáljai, rózsái, keresztjei és egy pillangó díszíti, amelyek a mozgás vagy az élet hiányát ábrázolják..

7. A Fenséges Farkas Tetoválásvázlatok:

Fenséges Farkas Tetoválásvázlatok

A megszelídíthetetlen, erős és fenséges farkas mindig is tetovált néhány tetoválóötletet, és mint még soha, itt van a tökéletes tetoválás, amely a kegyetlen lényt ábrázolja, miközben a tetoválás aláfestése eltolja a fókuszt a főszereplőről a virágmintás ágyról.

8. Nagy légy a bukott tetoválásvázlatok:

Nagy légy a bukott tetoválásvázlatok

A szögek egy másik gyakori forgatókönyv tetoválás. Gyakran egy szög tetoválásnál nagy hangsúlyt fektetnek a szárnyakra, amelyek a szépségét és erejét ábrázolják. Ez egy jó vázlat tetoválás férfiaknak.

9. Teljesen egyedi tetoválóvázlatok:

Teljesen egyedi tetoválóvázlatok

Itt van egy tetováló művészet, amely teljesen más, mint a tömeg többi tagja. A tetováló vázlat itt egy tintahalat rajzol, kusza csápjaival rozsdás, nehéz árnyékrajzolás, egyszerűen elragadó.

Vázlat stílusú tetoválásminták:

A vázlat stílusú tetoválásoknak más a megjelenése. Úgy néz ki, mint egy előzetes „vázlatok”, amelyeket egy művész készített a remekmű befejezése előtt. Vannak olyan vonalai, amelyek nem igazán szükségesek a kép elkészítéséhez, de még mindig ott vannak, mivel csak egy részük volt hasznos a rajz befejezéséhez. Nos, a tetoválásvázlatok egyelőre nem gyakoriak, de fokozatosan lendületet vesznek.

10. Yin Yang stílusú tetoválóvázlat:

Yin Yang stílusú tetoválásvázlat

Ez egy tetoválás, amely megmutatja, hogy minden emberben van jó és rossz. A képen látható művész egyesítette a sárkányt és az unikornist. Ez messze az egyik menő tetoválási vázlat ötlet. Ez a jó győzelmét mutatja a gonosz felett.

11. Back Show-off Tattoo Sketch:

Vissza Show-off Tattoo Sketch

A vázlat tetoválás stílusának másik jellemzője a geometriai vonalak, és egészen egyedinek tűnnek, mivel olyan érzés, mintha a kép ezekből a vonalakból derülne ki. Hátul elképesztően jól néz ki. Általában az emberek jobban szeretik, ha a hátsó szárny tetoválásuk a gondolati szabadságuk ábrázolása.

12. Pár meglepetés tetoválóvázlat:

Pár meglepetés tetoválás vázlat

A vázlatos tetoválásminták teljesen haszontalanok lesznek, ha nincs pár tetoválás. A párok manapság messzire juthatnak abból a szempontból, hogy kifejezik szerelmüket szerelmeseik iránt. A pár tetoválás nagyon klassz, és a szerelmedet, elkötelezettségedet és elhivatottságodat ábrázolják a szeretőd iránt.

13. Repülő madár tetoválás vázlata:

Repülő madár tetoválás vázlat

A lányok egyik legkedveltebb tetoválási vázlat ötlete a madártetoválás. A madarak a remény és a szabadság szimbóluma, valamint a nehézségek leküzdése. Sokféle ember számára jelenthetnek örömöt, szerelmet, életet és még sok mást.

14. Kar különleges tetoválási vázlata:

Kar különleges tetoválási vázlata

A férfiaknak készült karos tetoválási vázlatok világszerte előtérbe kerülnek. A karokra felhelyezett tetoválások azt mutatják, hogy hajlandó vagy alkalmazkodni a változásokhoz, valamint az elkötelezettséged. Próbáljon ki valami vonzó mintát, hogy felkeltse a figyelmet.

15. Rajzfilm minta tetoválás vázlat:

Rajzfilm minta tetoválás vázlat

A vázlat tetoválás másik változata a rajzfilm stílusú tetoválás. Fiatalok és gyerekek egyaránt csodálják őket. Ezeknek a tetoválásoknak sok kreativitásra és nagyon tapasztalt kézre van szükségük egy ilyen létrehozásához.

16. Ceruzarajz vázlatos tetoválás:

Ceruzarajz Vázlat Tetoválás

Ahogy a neve is sugallja, a tetoválásvázlatok befejezetlen rajzként jelennek meg. Megtalálja a tetoválás vázlatok galériáját az interneten, és a tetoválóművész is javasolhat néhány mintát. A befejezetlen tetoválási vázlat nem tűnik hiányosnak, inkább ez a hiányosság teszi egyedivé.

17. Állati attitűd vázlat:

Állati attitűd tetoválás vázlat

A tetoválás tervezési vázlatainak van egy másik variációja, és egy közös kialakítás az állati tetoválás. Ezek a tetoválások az erőt és a hatalmat jelképezik. A leggyakoribb állati tetoválások a macskák, kutyák, oroszlánok és delfinek. Az állati tetoválások vázlatos tetoválásokkal összekeverve nagy hatást gyakorolnak, és gyönyörűen néznek ki. Megnézheti a linket, és meggyőződhet róla.

18. Angyal stílusú tetoválóvázlat:

Angyal stílusú tetoválásvázlat

Egy másik gyakori vázlat tetoválási stílus az angyal stílusú tetoválás. Mély jelentést hordoznak, mivel a viselők köztudottan nagyon spirituális és vallásos természetűek. Az angyalokat „Isten hírnökeinek” nevezik. Szépek is, és azt mondják, hogy minden embernek vannak őrangyalai, akik vezetik és védik őket a gonosztól.

Ezek a menő tetoválási vázlatok egyre inkább előtérbe kerülnek, és az emberek manapság is nyitottak új tetoválások elfogadására. Bár ezek a vázlatos tetoválások sok munkát igényelnek, és néhányan még ezeket is használják a korábbi tetoválások leplezésére.