A 30 legjobb teljes ujjú tetoválásminták és ötletek férfiaknak 2021

A világon mindenkinek van ötlete a tetoválásokról. De sokan nem ismerik a tetoválás hátterét. Hasonlóképpen a tetoválás típusai, a tetoválás mintái és stílusai. A tetoválásokban vannak ideiglenes és állandó. A traumatikus tetoválásokat természetes tetoválásoknak nevezik. A tetoválási minták sokféle stílust tartalmazhatnak, például virágokat, állatokat, természetet stb. Ezek a tetoválások egytől egyig kombinálhatók lesznek. Néhányuk idézeteket, mondásokat, képeket, szavakat, képeket és mondatokat tartalmaz.

Teljes ujjú tetoválásminták és ötletek férfiaknak 2020

A tetoválás festése egészségügyi szempontból is jót tesz az egészségnek. Ezeket a tetoválásokat a régi időkben festették, hogy enyhítsék az idegek fájdalmát. Tehát őseink régebben tetoválásokat festettek, és még ez is működött. Tehát nyilvánvaló, hogy minden munkának lesz valamilyen célja.

A tetoválás előtt követendő fontos elemek a tetoválás kialakítása, a színválasztás, a szavak vagy képek betűmérete, és főként az, hogy milyen nyelven kell írni. A nyelv bármely országból származhat, de a tetoválást stílusosan kell elvégezni.

A tetoválások a test különböző helyein foltosak a bokától a nyakig. Egyes helyeken, mint a boka, comb, teljes hát, borda, csukló, a fül mögött, a vállon, a karon, az ujjakon és a hát alsó részén stb..

A legjobb tetoválásötletek és tervek:

Nagyon hordják a srácok, akiknek nagyszerű bicepszük van, hogy lenyűgöző megjelenést kapjanak. Tehát ez a cikk a hüvelyes tetoválásokhoz kapcsolódik. Az ujjú tetoválás egy nagy tetoválás, amely kisebb tetoválások gyűjteménye, amely általában az emberek karjait fedi le általában a vállától a csuklóig. Az ujjakban is különféle ujjú tetoválások találhatók, mint a fél ujjak, negyed ujjak, amelyek csak a kar egy részét fedik le. A félhüvely lefedi az egész felső vagy alsó kart. A negyed ujjak általában a bőrterületet fedik le a váll közepétől a könyökig.

Az ujjatetoválások különböző típusú tetoválások együttműködése. Egy hüvely egy kisebb tetoválásból, majd később háttér tetoválásból van kialakítva, hogy ujjat képezzen. Ha mindkét karját teljes tetoválás részeként tetoválják, akkor ezeket általában ujjatetoválásnak nevezik. A teljes ujjú tetoválás vonzó vászon a művészek számára, és elkerülhetetlenül a tetoválásfüggők választása. A csábítás ellenére teljes ujjú tetoválás.

Sok nagyszerű van, amelyekre hivatkoznak. Ezeknek van egy elképzelésük a teljes ujjú tetoválásról, és inspirációt kapnak. Az ujja elkötelezett, és a tetoválás komoly stílusa a vállról indul és lefelé fut, amelyek központi témája van. Az ujjú tetoválások továbbra is gyakorlattá válnak, különösen a nők számára.

A hüvelyes tetoválást meglévő tetoválásokból tervezték, amelyek többféle módon kombinálhatók egy tetoválásba, és ezt követni fogják. A tetoválás minden darabja a háttérben lángokat, szél, örvényeket, old school forró pontokat és vizet tartalmaz. A hüvelyes tetoválás elindításához egy egyedi tetoválási mintát kezdünk az ujjakból, amely törzsi jelöléseket, hagyományos japán művészetet, virágmintákat és kelta csomózást tartalmaz.

A hüvelyes tetoválások nagyobbak a gerinc tetováláshoz képest. A témákat egy kisebb munkadarabról bámulják, amely a teljes darabáramból merül és végződik. Néhány ujjatetováló galériát követnek a portfólió fenntartásához.

1. Hevesen kinéző tetoválás:

Hevesen kinéző tetoválás

A hevesen kinéző tetoválást vad kinézetű tetoválásnak nevezik. Ez a tetoválás kombinálható lesz, három -négy különböző tetoválási mintával. Az objektumok tartalmazhatnak bármit, például virágmintákat, kártyákat, koronákat, időiránytűt, valamint bármilyen tárgyat stb. Heves módon fogják nézni, és nem lesz egymással kapcsolat. A tetoválás megjelenése nagyon szép és aranyos lesz.

2. Akvarell teljes ujjú tetoválás:

Akvarell teljes ujjú tetoválás

Az akvarell teljes ujjú tetoválást sok mű illusztrálja. Divatos női portrékat, madarakat és sok más szimbólumot tartalmaz, és néhány gyönyörű idézetet tartalmaz. Ez egy teljes ujjú tetoválás, amely vonzóvá teszi a tetoválást. A tetoválás nagyon divatos lesz, és elnyeri a legénység figyelmét.

3. Virágos művészet teljes ujjú tetoválás:

Virágos Művészet Teljes Ujjú Tetoválás

A virág a tetoválóvilág egyik csodálatos művészete. A virágos képek szinte a test minden részén foltosak. A virágművészet gyönyörű színekkel készül. Ez a virág magában foglalja a képek különböző kombinációit. A virág lehet gyönyörű rózsából, jázminból vagy százszorszépből stb. Teljes ujjú tetoválás lesz, kiváló színkombinációval.

4. Törzsi ujjú tetoválások férfiaknak:

Törzsi ujjú tetoválások férfiaknak

A Tribal egy ősi alapú tetoválás. Ez a tetoválás törzsi mintákat és néhány jelenlegi mintát tartalmaz. A Tattooer tervei innovatívak lesznek, amelyek a régi minták egy részét hordozzák, és új megjelenések hozzáadásával hatékonyabbá teszik őket. Teljes ujjú tetoválás lesz. Ez a tetoválás magában foglalja a madarakat is. Divatos lesz ránézni. Ez a tetoválás különböző mintákból áll, amelyek nem kapcsolódnak egymáshoz.

5. Fantasy teljes ujjú tetoválás:

Fantasy Teljes ujjú tetoválás

A Fantasy teljes ujjú tetoválása fantáziákból állt. Ez a tetoválás nagyon színes lesz. Például erdei környezetet tartalmaz benne. Hatalmas fákkal és vízesésekkel rendelkező húsevőket foglal magában. Ezek a tetoválások feltűnőek lesznek. Gyönyörű háttere van, szép tetoválásokkal festve a teljes karon. Tartalmaz minden más tárgyat vagy képet, ha szükséges a tetoválás elkészítéséhez.

6. Alice Csodaországban teljes ujjú tetoválások lányoknak:

Alice Csodaországban Tetoválások Lányoknak

Alice Csodaországban világszerte nagyon jól ismert mindenki számára. Ez a képregény sok ember számára vonzó. Ez a tetoválás teljes egészében tárgyakból, személyekből állt az Alice Csodaországban -ban. Nagyon színes lesz látni. Vonzó színekkel és bonyolult kialakítással nagyszerűvé teszi a tetoválást. Az ilyen típusú tetoválásokat lányok festik.

7. Egyedi medúza tetoválás:

Egyedülálló medúza tetoválás

A medúzákat, amelyek csak a vízben láthatók, most a férfiaknál látják. Ez azt jelenti, hogy a férfiak medúzák tetoválásait készítik a karjukon, hogy teljes ujjúak legyenek. A medúza, amely egy kis lény, gyönyörűen néz ki. Ez a tetoválás a karból indul. Festhető negyed ujjú tetoválásként vagy fél ujjú tetoválásként. Ez egy egyedi kép tetoválás. Más kép nincs benne.

8. Sárkány, Koi és bazsarózsa:

Sárkány, Koi és bazsarózsa

Ez egy teljes ujjú tetoválás férfiaknak. Sárkányt tartalmaz benne. Sárkány teljes kézen fog göndörödni. Még gyönyörű virágok is vannak benne. Van néhány kapcsolódó foltja is. A tetováláshoz használt színek nagyon sötétek lesznek. Így a tetoválás nagyon elegáns lesz. Bizonyos természetet képvisel a kínai és a japán vonatkozásában.

9. Pillangók és virágok:

Pillangók és virágok

A tetoválás világában a pillangók és virágok nagyon fontosak. Nem lesz tetoválásvilág virágok és pillangók nélkül. A pillangók és a virágok gyönyörűen festettek a karokon, mint teljes ujjú. Ez nagyon aranyos lesz a lányoknak. A virágok és a pillangók kis gallyai repültek rájuk, és elképesztően természetes megjelenést kölcsönöznek. Ezek a különleges tervek gyönyörűvé teszik a karokat. Ez az egyik legnépszerűbb teljes ujjú tetoválás a lányok számára.

10. A Szentírás teljes ujjú tetoválása:

Szentírás teljes ujjú tetoválás

A szentírások ősi faragványok, amelyek benne vannak. Ez a tetoválás minden idézetből áll. Ez a tetoválás egy istenhez vagy a világegyetemhez kapcsolódó szentírásokból áll. A szent könyvek idézetei foltosak. Az olyan szentírások, mint a napfelkelte, az angyalok, a görgetős tetoválás képei idézetekkel és mondásokkal, valamint a kisbabák szerepelnek. Méltóságteljes megjelenést kölcsönöz a tetoválásnak. Nagyon szent lesz nézni.

11. Jézus teljes ujjú tetoválása:

Jézus teljes ujjú tetoválása

Ez a teljes ujjú tetoválás teljesen Jézusról szól. Ez lehet egy Jézusról készült kép, amelyet a karjára tetováltak. Ez magában foglal néhány virágmintát és galambot is. Melegen fogadja Jézust. A képek nagyon kecsesek és egymással összefüggőek lesznek. A tetoválás nagyon világosan érthető lesz az emberek számára.

12. Teljes ujjú tetoválás készítése:

Teljes ujjú tetoválás készítése

Ez a tetoválás épületekről és kapcsolódó képekről lesz benne. Ez hangulatot kölcsönöz a tetoválásnak. Mivel a kolónia élelmiszerboltot, járművek elhaladását stb. Tartalmazza, a tetováló által tetovált. A tetoválónak innovatív gondolatai és ötletei lesznek, amelyek kimenetként jelennek meg. Ezek fekete -fehérben lesznek, de nagyon jól néznek ki. A tetováló nagyon óvatos lesz a tervezés során.

13. Szívkoponya teljes ujjú tetoválások nőknek:

Szívkoponya teljes ujjú tetoválások nőknek

A szívkoponya teljes ujjú tetoválása a szívre és a koponyára vonatkozó képekből áll. Piros színt tartalmaz, amelyet vérként ábrázolnak. A tetoválás koponyákat és csontokat tartalmaz, amelyek láthatók. Bár a tetoválás nagyon félő lesz, valami más mintát kell nézni.

14. Harcos teljes ujjú tetoválás:

Harcos teljes ujjú tetoválás

Harcos dönti el az uralkodó dinasztiáját. Minden uralkodónak saját fegyvere van. A harcosok mindenféle fegyvertípust vizsgálnak. A harcos tetoválás minden használt fegyverből áll. Ez egy teljes ujjú tetoválás. Ez magában foglalja a különböző típusú kardokat, fejszéket és egyéb fegyvereket. Nagyon elegánsnak tűnik a férfiak teljes ujján. A harcosok környezetét is mutatja.

15. Emberi teljes ujjú tetoválás:

Emberi teljes ujjú tetoválás

Ez egy teljes ujjú tetoválás, amely egy emberből áll. Egy gyönyörű nőt tetováltak rá. Más objektumokat is tartalmaz. Gyönyörűen lesz festve virágokkal és százszorszépekkel. A tetoválás nagyon divatos és lenyűgöző lesz.

16. A szeretet kifejezése:

A szeretet kifejezése

Most a szerelem egy napi kifejezése is teljes ujjú tetoválásként festődik. Idézeteket és szerelmi mondásokat tartalmaz. Tartalmazza annak a személynek a képeit, akinek a szeretetét kifejezik. Nagyrészt tetoválásokat festenek az anyáknak. Az ilyen típusú tetoválásokat szeretteiknek való szentelésre használják.

17. Teljes ujjú tetoválás férfiaknak:

Teljes ujjú tetoválás férfiaknak

A teljes ujjú tetoválás férfiaknak különböző mintájú tetoválásokból áll. Ez a tetoválás különböző képeket tartalmaz, amelyek különleges kilátásokat adnak. Az olyan képeket, mint a szemek, angyalok stb., A tetováló kifejezetten megfestheti. Ez teljes ujjú lesz a vállától a csuklóig. Nagyon szépen és világosan lesz faragva. Ez az egyik legnépszerűbb teljes ujjú tetoválás a férfiak számára.

18. Képregény teljes ujja:

Teljes ujjú képregény

Ez egy teljes ujjú tetoválás, amely félig kozmikus. Ez a tetoválás a kozmikus vonatkozású tervekből és stílusokból áll. Képregényeket tartalmaz párbeszédpanelekkel, gyönyörű kifejezésekkel. Ez a stílus magában foglalja a képregényes történetek különböző mintáit. Még görgetős tetoválásokat is tartalmaz.

19. Állati teljes ujjú tetoválás:

Állatos Tetoválás

Állati tetoválás látható a comb tetoválásán. Az állatokat teljes ujjú festéssel látjuk el. A hüvelyen egy teljes állat vagy az állat arca foltos. Ez lehet teljes ujjú tetoválás vagy negyed ujjú tetoválás. Az olyan állatokat, mint az antilopok, az oroszlánok arcát általában teljes ujjú tetoválásban láthatjuk. Nagyon hevesen és elképesztően néz ki.

20. Madarak teljes ujjú tetoválása:

Madarak Teljes ujjú Tetoválás

A teljes ujjú tetoválásokban sok tervezés és stílus látható a tetoválás világában. A Tattooist különböző innovatív gondolatokkal rendelkezik a tervek és stílusok tekintetében. Minden tetoválásnak egyedinek kell lennie a céljában. Tehát a tetoválás különböző típusú madarakból áll, különböző szögekben. A szögek, mint a madarak, lebeghetnek, gallyakon ülhetnek stb.

21. Hevesen kinéző nő teljes ujjú tetoválása:

Hevesen kinéző nő teljes ujjú tetoválással

A vad kinézetű nő teljes ujjú tetoválását általában csak nők festik. Ez a teljes ujjú tetoválás. Ez a tetoválás egy nőt tartalmaz, aki hevesen néz mások felé. A vállról a kar csuklójára fut. Gyönyörű színekkel és kiváló mintákkal van festve. Ez a tetoválás sok más tervezés és stílus kombinációja lesz. Ez az egyik legjobb teljes ujjú tetoválás a nők számára.

22. Tetoválás zenéhez:

Tetoválás zenéhez

A zene szerelmeseinek a tetoválásokat különböző stílusú tetoválásokkal festik a testrészeken. Egy zeneszerető megfesti a tetoválásukat az ujjukon lévő hangszerekkel vagy húrokkal. Ez lehet egy negyed ujjú tetoválás vagy egy teljes ujjú tetoválás. A tetoválás világában különféle zenei stílusok állnak rendelkezésre. Gyönyörű vászon lesz.

23. Rajzfilm teljes ujjú tetoválás:

Rajzfilm teljes ujjú tetoválás

Ez egy teljes ujjú tetoválás, amely rajzfilmeket tartalmaz. A tetoválás minden karikatúrát tartalmaz a karokon. Karton karaktereket tartalmaz. Vannak képek minden mackóról, ugyanúgy sokról. Ennek még cseresznye is lesz, amit nagyon vonzó lesz nézni.

24. Vad minták a teljes ujjú tetováláshoz:

Vad minták a teljes ujjú tetováláshoz

A teljes ujjú tetoválásban különböző stílusok és minták állnak rendelkezésre a tetoválás világában. Ezek a vad tervek ügyetlenek lesznek, és nem tudják megérteni, de nagyon másképp néznek és néznek. Nem lesznek egymással kapcsolatban.

25. Éjszakai teljes ujjú tetoválás:

Éjszakai teljes ujjú tetoválás

Ez a fantasztikus, teljes ujjú tetoválás egy romantikus éjszakai pillantást vet, amelyet a festés tesz emlékezetessé. A lila és kék ég gyönyörű csillagokkal és egy színtelen víztóval csodás kilátást nyújt teljes kezében. Ez a tetoválás elkészíthető egy különleges éjszaka eltöltésére egy különleges emberrel. Ezt a tetoválást a természet szerelmesei is festhetik. A színkombináció vonzóbbá teszi. Ez egy pillantást vet az éjszakára az erdőben. Az ilyen tetoválásokat nők is viselik.

26. Szamuráj teljes ujjú tetoválás:

Szamuráj teljes ujjú tetoválás

Ezek a fekete és szürke teljes ujjú tetoválások rendkívül népszerűek nemcsak Japánban, hanem az egész világon. Mivel a japán emberek jámbornak tartják a szamurájokat, ez a tetoválás széles körben elterjedt ott. Ez a fajta teljes ujjú tetoválás teljes pillantást vet egy szamuráj harcosra, beleértve az arcát, testtartását, kardját és páncélját. Ez a tetoválás is vonzóbbá tehető különböző színek használatával. Ez a tetoválás az erőt, erőt, védelmet, győzelmi szellemet stb. Szimbolizálja, mivel ezek egy japán szamuráj jellemzői.

27. Ponty teljes ujjú tetoválás:

Ponty teljes ujjú tetoválás

Az ilyen típusú ujjú tetoválások népszerűek a japán fiatalok körében. A tetoválás egy pontyhalat tartalmaz, amely felfelé úszik a vállak felé. A halak fekete és szürke árnyékot kapnak, ami élénkebbé teszi. Ez a tetoválás azt is jelzi, hogy harcolni kell számos probléma ellen, és végül győzelmet kell szerezni és életre kelni. A kék és piros virág tintával vonzóbbá teszi.

28. Fekete törzsi teljes ujjú tetoválás:

Fekete törzsi teljes ujjú tetoválás

Ez a teljes ujjú törzsi tetoválás nagymértékben ihlette azokat a geometriai formákat, amelyeket a törzsi kaszt használ tetováláshoz. A sötét fekete tintából készült minták ásókat, lépcsőket, szőlőágakat stb. Jelölnek, amelyeknek saját jelentésük van. Ezt a fajta tetoválást széles körben birkózók, testépítők, harcosok stb. Végzik, mivel merész és erős megjelenést kölcsönöz a karjuknak. Bár néhány nő, aki merész és divatos kijelentést akar adni megjelenésének, ezt a tetoválást választja, a férfiak széles körben viselik. Ez az egyik legjobb teljes ujjú tetoválás a férfiak számára.

29. Görög teljes ujjú tetoválás:

Görög teljes ujjú tetoválás

Ez a fajta teljes ujjú tetoválás a görög szobrok ihlette. Görögország gyönyörű és rendkívül népszerű hely volt a régi szobrok számára. Ez a tetoválás három ilyen görög szobrot tartalmaz. Az első az alkaron filozófus, a második egy ló, míg a harmadik sisakos katona. A szürke és a fekete szín fémes megjelenést kölcsönöz. Az ilyen tetoválásokat főleg Görögország lakói, katonák, fiatalok viselik, akiket a szabadságharcosok inspirálnak, stb. Csodálatos hatást kelt, ha színekkel is készítik.

30. Vallásos teljes ujjú tetoválás:

Vallásos teljes ujjú tetoválás

Ez a fajta teljes ujjú tetoválás ötlet nagyon népszerű a vallási tetoválás szerelmesei körében. A fenti tetoválás magában foglalja Buddhát, aki lótuszt tart. Ez a Jun Cha híres darabja. Mind Buddha, mind a lótusz a béke, a szeretet és az áldozat szimbóluma. A lótusz alatt tigrisarc látható. A fekete és szürke árnyalatok vonzóbbá teszik. A Buddha tintával ül egy szent helyzetben, amely az áldozatot jelképezi. A lótusz a békét szimbolizálja, míg a tigris a természet iránti szeretetet jelzi.

Áttekintés:

A teljes ujjú tetoválás fantasztikus műalkotássá vált, mivel a rajzolt szimbólumok legélesebb kontrasztját mutatja. Különböző formák és formatervezési minták kombinációja, amelyek teljes odafigyeléssel és textúrával csodálatos megjelenést kölcsönöznek. A tintát egyszerre lehet befesteni, míg néha különböző formatervezések kombinációja, amelyet az ember élete során átélt. Tehát készítsd el ezt a tetoválást ebben a szezonban, és kezdd el kialakítani a benyomást egy menő fickóról.