A 7 legjobb Fernando Torres tetoválás mintája és jelentése

Fernando Torres jól ismert spanyol labdarúgó, aki a Chelsea spanyol csapatának csatárát játssza. Bájos megjelenéseiről és arról, hogy népszerűen hét gólt szerzett a futballmeccseken, ismert. Zseniális, képzett és profi.

Tetoválásai elképesztőek, és mindegyikük mond valamit a személyiségéről. Sok híresség van a világon, akiknek tetovált a tintájuk, de Fernando tetoválásai mások és egyediek a többiekhez képest.

fernando torres tetoválás tervezés

Fernando Torres új tetoválásai:

A legjobb tetoválásai a következő néhány bekezdésben szerepelnek.

1. A szeretett feleség tetoválása a bal karon:

A szeretett feleség tetoválás neve

Fernando Torres bal karján gyönyörű tetoválás van, amelyen felesége Olivia nevű tintája van. Szerelmük hírét 2001 -ben fedezték fel, és 2009 -ben úgy döntöttek, hogy összeházasodnak. A tetoválás különleges és jelentős, mivel így mutatta meg szerelmét feleségének.

2. Titokzatos Elv szava Fernando tetoválás az alkaron:

Titokzatos Elv_s Word Fernando Tattoo

Ezt a tetoválást Fernando Torres bal karján is észrevették. Nagyon nehéz felismerni magát a nyelvet, mivel alig sokan tudják olvasni. A tetoválás titokzatosnak tűnik, bár látványosnak és nagyon vonzónak tűnik.

3. Fernando lánya tetoválása a jobb kézre:

Fernando lánya tetoválása a jobb kézre

Fernando Torresnek van egy lánya, Nora, aki nagyon különleges számára. 2009 -ben született, és ő volt az első gyermek Fernando és Olivia életében. A jobb karján a lánya nevét festette be, ami nagyon jól néz ki. Ez azt a szép kapcsolatot jelzi, amelyet a kis kedvesével oszt meg.

4. Fernando Torres Son Tattoo:

Fernando Torres fia tetoválása

Miután Fernando fia, Leo megszületett 2010. december 6 -án, újabb tetoválást készített a nevére. Annyira szerette a fiát, hogy kihagyta az Aston Villával folytatott fontos játékát. A tetoválás az apai szeretet és törődés szimbóluma, amelyet Fernando érez családja legfiatalabb tagja, Leo iránt.

5. Fernando Torres 9. számú tetoválás:

Fernando Torres 9. számú tetoválás

Fernando Torres számokat is felírt a jobb karjára. Ez egy egyszerű kép a 9 -es számról, és érdekes oka van. Fernando azt állítja, hogy szereti a 9 -es számot, mivel ez nyilvánvalóan az egyenruhája mögé írt szám. A tetoválás Fernando foci iránti elkötelezettségének szimbóluma.

6. Fernando Torres Tattoo leg-Roman Numbers 7:

Fernando Torres tetoválás leg-római számok

Fernando Torres lábán is tetoválások vannak. Római számok vannak ráírva, amelyekre a 7 -es szám van írva. Így néz ki-“VII”.

Római számok 7 kétszeri tetoválás:

Fernando Torres lábára dátumot írtak. Két „hét” -ből áll, mindegyiket római számokkal írták. Nagyon vonzóak ránézni, és úgy tűnik, valami nagyon jelentőset mondanak.

Római szám 2001 -es tetoválás:

Ez a tetoválás összességében „2001.7.7”. Ez Fernando nagymamája halálának dátuma. Bár nehéz kitalálni a valódi okot, mert ez volt az az időpont, amikor Torres játszotta első mérkőzését az „Atletico Madrid” nevű futballklubból

7. Teljes karú Fernando Torres Tattoo Design:

Fernando Torres teljes karú tetoválás tervezés

Ez Fernando Torres egyik legjobb tetoválása. A karján található, és dicsőséges módon pompázik izmaival. Az egész kar tele van idézetekkel és szavakkal, amelyek nagy jelentőséggel bírnak életében. Nagyon jól mutatnak rajta, és nagyon elbűvölő megjelenést kölcsönöznek neki. Heves arckifejezése növeli ennek a tetoválásnak a szépségét, és rettenthetetlen és merész futballistának tűnik. Ő tényleg a legjobb.