A 9+ legfontosabb tudnivaló a tetoválás előtt

Tervezel tetoválást csináltatni? Most a tetoválás a tabukból az időtlenbe vált, és ez lett a trend. A gondosan megtervezett tetoválás lenyűgöző dolog. A tetoválás szakértői szabadon beszélnek a leggyakoribb problémáról, amikor tintát kapnak.

Ezért ebben a bejegyzésben olyan dolgokat fedeztem fel, amelyeket a tetoválás előtt tudnia kell, és amelyek megkönnyítik Önnek, hogy mit tegyen, és mit várhat az elsődleges tetoválási ismereteitől.

Tudnivalók a tetoválás előtt

Fontos tudnivalók a tetoválás előtt:

Keressünk itt olyan dolgokat, amelyeket figyelembe kell venni a tetoválás során.

1. Készüljön fel:

A tetoválás fájdalmas folyamat, lehet, hogy hosszú órákat ül a széken, és az utolsó dolog, amire vágyik, hogy erkölcstelen lelkiállapotban legyen. Győződjön meg róla, hogy pszichológiailag felkészült rá, és megjelenik a tetején.

2. Győződjön meg arról, hogy új tűket használ:

Győződjön meg arról, hogy a tetoválóművész steril, egyszer használatos és eldobható tűket és tetoválócsöveket használ. Ezeket steril csomagolásban kell lezárni, és Ön előtt fel kell nyitni. A tetováló tűnek sterilnek és egyszer használatosnak kell lennie.

3. Válassza okosan a helyszínt:

A csontok és az inak (nyak, gerinc, boka hátsó része) felett elhelyezkedő tetoválások a testrészeken, viszonylag kevés párnázás (láb, kéz, ízületek) társaságában, bárhol, ahol rengeteg idegvégződés (ujjak, mellbimbók, arc) legyen fájdalmas. A legkiválóbb tetoválások azok, amelyek biológiailag együttműködnek a test kontúrjaival.

4. Tartózkodjon az ivástól:

Kerülje a nagy ivást a tetoválást megelőző este. A másnaposság miatt másnap vékonyabbá válhat a vér. Ezért igyon sok vizet!

5. Győződjön meg egészségéről:

Tartsa távol magát a tetoválástól, ha beteg! Nemcsak az alkalmazottakra, művészekre és más ügyfelekre fertőző; gátolhatja a tetoválás gyógyulási folyamatát.

6. Allergiás reakciók:

A rúzsban vagy szemhéjfestékben található pigmentek a tetováló tintában is jelen vannak. Vannak, akik allergiásak erre a pigmentre, ami allergiás reakciókat válthat ki. Győződjön meg arról, hogy nem allergiás a pigmentekre. Beszéljen szakértőkkel, mielőtt belekezdene.

7. Győződjön meg arról, hogy a stúdió és a felszerelések tiszták:

Győződjön meg arról, hogy a stúdió tiszta és rendezett, és a használt eszközök eldobhatók. Látogasson el a stúdióba, és nézze meg a helyet, mielőtt úgy dönt, hogy tintát kap. Kérjen mintákat, és okosan válasszon.

8. Győződjön meg arról, hogy jól pihent:

A tetoválás előtt győződjön meg róla, hogy jól kipihent. Ezenkívül tartózkodjon az aszpirin szedésétől, mert megakadályozza a véralvadást, következésképpen többet fog vérezni.

9. Használjon fényvédő krémeket:

Ha azt szeretné, hogy tetoválása hosszú, 10-20 évig tartson, megteheti, ha távol tartja magát a naptól. Ha meg szeretné védeni ezeket a színeket, és el akarja kerülni a vonalak elmosódását, győződjön meg róla, hogy napfényvédő borítja, vagy hosszú ujjú ruhát visel..

10. Értékelje művészetét:

Tudnia kell, hogy az ázsiai nyelvű betűtípus nagyon népszerű tetoválás a nem ázsiai nyelvet beszélők körében, mivel maguk a karakterek is jól néznek ki. Ez igaz a héberre, arabra és számos más, elegáns betűkkel ellátott nyelvre. Legalább győződjön meg arról, hogy megérti saját művészetét.

11. A tetoválások árazása:

“Az első osztályú tetoválás nem olcsó, ráadásul az olcsó tetoválás nem jó.” Miután eldöntötték, hogy tetoválást készítenek, az egyéneknek a legtöbb esetben tudniuk kell: „Mennyibe fog kerülni?” Ne menjen bele olcsóbb tetoválásokba, mivel olcsó tintával készülhet, ami később kárt okozhat.

A tetoválóművész valószínűleg szóban és írásban is megadja az utasításokat, amelyekből kiderül, hogy hogyan nézzen ki az új tetoválás után a következő hetekben. Győződjön meg róla, hogy elképesztően szándékosan hangolja be/veszi be az adatok nagy részét, mivel elengedhetetlen, hogy megfelelően kezelje a tetoválását, miközben az az utógondozási szakaszon halad, szem előtt tartva a végső célt, hogy minden helyreálljon, és ezenkívül.

A kép forrása: Zárkészlet