A 9 legkedvesebb tengerész tetoválás férfiaknak és nőknek

A tetoválás stílusnyilatkozattá vált, divatosnak tűnik, és divatossá és stílusossá teszi az embert. A tetoválás révén közvetítheti gondolatait, és könnyen benyomást kelthet másokra. Közöttük a haditengerészeti tetoválások azok, amelyek azt jelzik, hogy az adott személy csatlakozni akar ehhez a szakmához, vagy része ennek. Ezek a tetoválások nagyon szimbolikusak, és mindegyikük hasonlít vagy jelent valamit. Ha ezt a tetoválást megfelelően festjük, akkor csodálatosnak és vonzónak tűnik egyszerre.

Legkedvesebb tengerész tetoválás férfiaknak és nőknek

Stílusos és legjobb tengerész tetoválások:

Vessünk egy pillantást a top 9 különböző típusú sötétkék tetoválásmintára.

1. Feltűnő Navy Tattoo Designs:

Lenyűgöző Navy Tattoo Designs

A haditengerészethez kötődő embereket szakmájuk kockázattal teli, mivel életük minden pillanatában bizonytalanságokkal találkoznak. A tetoválás a mellkasra van faragva, nagyon művészi módon, és sok sikert kíván, amikor a matróz feladataihoz áll. Két ember remegő keze lenyűgöző megjelenést kölcsönöz a dizájnnak.

2. Lenyűgöző sötétkék tetoválások:

Lenyűgöző Navy Tattoo Design

Ez a tetoválásterv egy klasszikus módja annak, hogy továbbítsa, hogy a haditengerészeti csoport tagja. A hátoldalon a kép feketével van tintázva, és egy iránytű körvonalazódik hajó zászlójával, koponyájával és inspiráló idézetekkel. Az iránytű jelzi a hajó vitorlázási irányát, a koponya szimbolizmus pedig az életükkel kapcsolatos veszélyeket ábrázolja.

3. Navy Anchor Tattoo Designs:

Navy Anchor Tattoo Designs

A haditengerészetben a horgony elengedhetetlen, mivel ez az egyetlen tárgy, amely minden ponton tartja vagy védi a hajót. A sötétkék ujjú tetoválásban sas hordozza a horgonyt, alján pedig évek rajzolódnak. Ez azt jelképezi, hogy a személy sok évet szolgált ebben a szakmában, és olyan, mint egy haditengerészeti emléktetoválás, amely emlékezni fog az USN haditengerészetben szerzett tapasztalatokra.

4. Leíró királyi haditengerészeti tetoválások:

Leíró királyi haditengerészet tetoválás tervezés

Ez egy figyelemre méltó módja annak, hogy a tetoválást úgy tervezték, hogy elfedje a személy hátát. A kép a jelenetet ábrázolja a háború idején, amikor két hajó és a tengerészek harcolnak a sikerért és a dicsőségért hazájukért.

5. Motivációs haditengerészeti tetoválások tervezése:

Motivációs tengerész tetoválások

Ebben a kis, sötétkék tetoválásban a kép életmentő tárgyhorgonya a végtelen jelzéssel van felvázolva, és az idézetek lehetővé teszik, hogy keményen boldoguljon és harcoljon élete utolsó leheletéig. Ezek pezsgő sötétkék tinta tetoválási minták, amelyek inspiráló idézetekkel vannak felvázolva, egyszerű módon, mégis szikrával.

6. Hagyományos tengerész tetoválás:

Hagyományos tengerész tetoválások

Ez a kötél tetoválás minták nagyon gyakoriak a haditengerészet emberei körében, és általában csuklóra vagy kézre vannak tervezve. Ez a tetoválás azt jelzi, hogy az a személy, aki a hajón végzett rakománykezelési és takarítási tevékenységeket látta el.

7. Navigator Navy Tattoos Design:

Navigator Navy Tattoo Design

A hagyományos időkben a tengerészek sok technikát és gépet használnak annak biztosítására, hogy a hajó a megfelelő irányba hajózzon. Köztük volt a tengeri csillag is, amely a North Star hirdetést képviselte, amelyet a haditengerészeti emberek felé vezető helyes út vezetésére vagy megmutatására használtak. A kézre tervezett tetoválás tisztelgés.

8. Old School Navy Tattoo Designs:

Old School Navy Tattoo Designs

Ezek a tervek reprezentálták a szakmához kapcsolódó veszélyeket és az ezzel járó kockázatokat. A tengeri csillagok és a színes csíkok fokozott megjelenést kölcsönöznek a dizájnnak. Ezt a fajta tetoválást évtizedekkel ezelőtt tervezték, ahol a koponyát az ember karjára tervezték.

9. Színes haditengerészeti tetoválás:

Színes haditengerészeti tetoválás

Itt jön egy csodálatos tengerész témájú tetoválás, amely számos színt kölcsönöz a varázsnak és a valósághű megjelenésnek. A tervezés során a hajóazonosítóban használt összes elem horgonyként, forgó kerékként ábrázolva a tetején, nagyon művészien sötétkék van írva, büszke érzést keltve ezzel a munkával kapcsolatban.

A sötétkék tetoválást a test bármely részén fel lehet rajzolni, és néha a férfiak és a nők annyira elbűvölnek, hogy szinte egy részét lefedik ezekkel a tetoválásokkal. Ezek a tetoválások gyönyörű színekkel ötvözhetők, és látványossá teszik őket, és ragyogó megjelenést kölcsönöznek viselőjének. Tehát stílus egy tengerész tetoválás és büszkélkedhet a saját stílusát.