A legjobb 15 aranyos és apró fül tetoválás képekkel

A fül tetoválás kicsi és egyedi, a tetoválás tervezéséhez nem kap nagy méretű területet az ilyen típusú tetoválási mintákban. Az ilyen tetoválásokat, amelyeket közel és a fül körül tesznek, a tér is korlátozza. A lehetséges eredmények felbecsülhetetlenek, ezért az ilyen típusú fültetoválások elengedhetetlenek a kutatáshoz és a költségekhez is. A fülterület nagysága miatt elengedhetetlen annak biztosítása, hogy készpénzét a nagyobb felhasználásra használja fel.

A fültetoválás az egyik dolog az érzelmek kifejezésére, bár fájdalmas, de érzékeny is lehet. Különböző stílusú fültetoválás lehet a fülön belül és kívül. Sok híresség csinálta ezt a fül tetoválást. A fülön lévő tetoválás aprónak és aranyosnak tűnik.

A legjobb és stílusos apró fül tetoválások nőknek és férfiaknak:

Keressünk itt olyan aranyos és apró fültetoválásokat, amelyek lenyűgöznek.

1. A fül mögötti macskatervező tetoválás mögött:

A fül mögött macska design tetoválás

Ez egy szép macska fül tetoválás a fül mögött. Egy nagyon kedves apró macskát fekete tintával rajzolnak, amely fejjel felfelé néz. Úgy tűnik, ez a macska ennek a hölgynek a szőrét nézi. A fekete tinta tetoválás a világos bőrön fantasztikusnak tűnik.

2. Tollminta a fül tetováláson:

Tollminta a fül tetováláson

Ez egy színes, apró tollfülű tetoválás. Van egy kék színű finom toll a fül mögött. Ez a kék színű toll a fül mögött vonzónak és kiválónak tűnik. A toll minden részét gyönyörűen megérintette.

3. Apró elefántfesték tetoválás:

Apró elefántfesték tetoválás

Ez a fül mögötti tetoválás nyitott elefántos kialakítású. Egy aranyos apró elefántot festettek a fül mögé. Az egyetlen fekete körvonalat az elefánt alakjának megadására használják. Elragadó megjelenést kölcsönöz a fülnek, és ez az elefánt mindenki számára kedvesnek tűnik.

4. Belső fül koponya árnyék tetoválás:

Belső fül koponya árnyék tetoválás

Koponyaarc található a fültetoválásokon belül. Ez a koponyaarc a veszélyt jelzi. Kemény és fájdalmas tetoválást végezni a fülben. Egy kis koponyaarc van, alatta pedig két botot tartanak keresztben.

5. Hangjegy szimbolikus tetoválás:

Hangjegy szimbolikus tetoválás

Ez a belső fül tetoválás kevés hangot tartalmaz. Ezt a jelet főként nyugati hangjegyekre használják. Egy ilyen tetováláson átesett férfinak szerelmesnek kell lennie a zenébe. A fülön belül egy teljes hangjegysor van rajzolva, hogy kidolgozható legyen.

6. Angyalszárny tervezés a fültetoválás mögött:

Angyalszárny tervezés fültetoválás mögött

Ennek az embernek fél angyalszárnya van a füle mögött. Ez az apró hátsó fül tetoválás nagy, és a szárny egy nyíllal van összekötve. Ez az imádnivaló angyalszárny elbűvölő megjelenést kölcsönöz, és elbűvölőnek tűnik.

7. Kis virágos rendes fül tetoválás:

Kis virág, rendes fül tetoválás

Ez egy szenzációs rózsavirág fül tetoválás levelekkel és tövisekkel. A fül mögött egy kis virágmintás rajzolódik, ami csábítónak tűnik. Pontos rózsaszirom formát kapott ez a tetoválás, és ez vonzó lehet szeretett személy számára.

8. 3d hatás a fül hátsó tetoválására:

3D hatás a fül hátsó tetoválására

Ez egy 3D hatású kis fül tetoválás a fül alatt. Veszélyes rovar, és úgy néz ki, mintha egy eredeti rovart helyeznének a fül alá. Ennek a rovarnak az arca és lába valódi hatást fejt ki. A lábak árnyalatai megjelennek a nyakon.

9. Pávatoll mintás fül tetoválás:

Páva toll mintás fül tetoválás

Ez az apró tetoválás a fülben páva kedvező tollát írja le. A pávatollakat szerencsésnek tartják, és sokan a könyveikben vagy otthon tartják, hogy pozitív rezgést hozzanak. A fül lejtőjén lévő tetoválás jó íveket ad.

10. Csillagszimbólum a fültetoválás mögött:

Csillagszimbólum a füled mögött

A fül mögött egy sor kis és nagy méretű csillag tetoválás található. A nagy csillagok nyitva vannak, és a kis csillagok tele vannak tintával. A fül mögötti csillagok sora bájos és magával ragadó. Ezek a csillagok varázslatot adhatnak az életedhez.

11. Love Birds Couple Special Fültetoválás:

Love Birds pár különleges fültetoválása

Ez egy romantikus hátsó fül tetoválás szerelmes madarak. Két kedves szerelmes madár ül egy fán, és ez a tetoválás a szerető választása lehet. A szerelmes madarak tetoválása egy hölgy érzéki testrészén visszahozhatja a kapcsolat elveszett varázsát.

12. Fekete háromszögek szimbolikus fül tetoválása:

Fekete háromszögek szimbolikus fül tetoválás

Ez az ember háromszög alakú tetoválást végzett a fülén. Az egész fül tele van egyenetlen méretű háromszög mintákkal. A tetoválás tömör fekete tintával készül, és ennek köszönhetően az egész fül kiemelkedik.

13. Csillag gyémánt mintás fültetoválással:

Csillag gyémánt mintás fültetoválással

Ez a hölgy apró fültetoválást végzett a fülön belül és kívül. Egy gyémántot rajzolnak a fül belsejébe, és két kis csillagot rajzolnak a fül külső részébe. Ez a gyémánt és csillag kombinációjú tetoválás finomnak és hívogatónak tűnik.

14. Őrülten kreatív tetoválás:

Őrülten kreatív tetoválás

Egy művész rendkívüli kreativitást adott hozzá a hátsó fül tetoválás elkészítéséhez. A kapcsoló kialakítása BE és KI felirattal van rajzolva. A nézők azt gondolhatják, hogy ennek a személynek az agyát működteti ez a kapcsoló.

15. Napkelte személyre szabott tetoválása:

Napkelte személyre szabott tetoválás

Édes belső fülfestés a fül tetején, amely a Nap felkelését ábrázolja. A Nap felkel, és szétteríti sugarait az egész világon, ez a tetoválás képe. A napfelkelte mindig pozitív energiát terjeszt a légkörben.

Apró fültetoválásokat készíthet ezen formatervezési formák egyikével, és elbűvölő személyiségét nyújthatja. A különböző minták közül, mint a virág, macska, toll stb., Nehéz lenne kiválasztania az egyiket. Bár sok más tervezés is létezik. Miközben bármilyen formatervezést választ a füléhez, ellenőriznie kell a színminőséget, mert néha bőrkiütésekkel kell szembenéznie, ezért legyen óvatos a tetováló tervező kiválasztásakor. Válasszon ideiglenes formatervezést, és élvezze a fültetoválást, amíg el nem homályosodik. Jó megjegyzéseket kap a fül tetoválás tervezésében; Próbáljon ki egy egyedi dizájnt, amely megmutatja lendületes stílusát.