A legjobb 15 polinéz tetoválásminták jelentéssel

A polinéz tetoválások manapság nagyon népszerűek. Különböző emberek és sok nő sportolja ezeket a sötét és vastag mintákat a testén. Ez meglehetősen művészi, de vigyáznia kell arra, hogy mekkora formatervezést szeretne sportolni. Gyakran, mint az ókori művészetek bármely más formáját, ezeket is vastag, sötétvörös vagy fekete festékekkel készítik. Ezek mélyen behatolnak az epidermális rétegekbe, és nagyon nehézvé válnak akár a borítás elrendezésének elkészítése, vagy a lézeres eltávolítás. Ezért még akkor is, ha nagy összegű pénzt szed ki, foltok és tintanyomok is előfordulhatnak, amelyek foltossá teszik a bőrfelületet.

Polinéz tetoválásminták jelentéssel

Ezért kérjen tanácsot egy profi művésztől, mielőtt valami nagyszabású tervet készítene. Ha szeretné, testreszabhatja a különböző mintákat az ízlésének megfelelően. Ez több pénzt igényelhet, és el kell mennie egy személyre szabott művészhez. A festés megkezdése előtt ki kell próbálni valami ideiglenes dolgot is. Különféle típusú kapcsolódó mintákat is elkészíthet, például hibiszkuszt és más virágos formátumokat, ha ezt lány típusú formátumban szeretné elkészíteni. Ezeket be lehet építeni ezekbe a típusokba.

A legjobb polinéz tetoválásminták:

A polinéz tetoválások nagyon vonzó megjelenést kölcsönöznek viselőjének, ha megfelelően választják ki. Ebben a szezonban próbáljon divatosnak látszani a polinéz tetoválások bármelyikével, amely megfelel az állagának és színének. Az alábbiakban bemutatjuk a polinéz tetoválás 15 legjobb típusát, amelyek inspirálhatnak a tervezéshez. Hasonló egyedi terveket is könnyen elkészíthet.

1. Tetoválás a vállán:

Polinéz tetoválásminták

Ez egy lány típusú kivitel, és hasonló tetoválást végezhet az egész vállán. Virágmintákat is készíthet különféle mintákkal, mint ez a design. Ez az egyik legjobb polinéz tetoválás minták nőknek.

2. Gerinc tetoválás:

Gerinc tetoválás

Ez egy gerinces polinéz tetoválás, amely úgy készíthető, mint a törzsi emberek sátrainak szövési mintája. Valami ilyesmit is el tud végezni, ha függőleges kialakítást szeretne. Ez a tetoválás egyre népszerűbb nemcsak a férfiaknál, hanem a főiskolák tinilányainál is. Ez a minta különösen a hátsó területre vonatkozik, amint az a képen látható. Ez a tetoválás erőt és erőt jelent. A hosszúság elvégezhető a hát alsó részéig, hogy a kívánt hosszúságú legyen.

3. Fél ujjú polinéz:

Fél ujjú polinéz

Ez egy fél ujjú polinéz dizájn, amelyet más kapcsolódó mintákkal is megtehet. Ezek manapság meglehetősen divatosak, és sokan sportolnak ezekkel. A hosszú és sötét vonalak görbékkel növelik szépségét. A lándzsa alakú minták egyedi megjelenést kölcsönöznek a henna tetováláshoz. Ez a tetoválás hordható a lábakon és a háton is.

4. Törzsi polinéz:

Törzsi polinéz

Ez a törzsi tetoválás egy másik formája, és ezt a karok feléig is megteheti. Ezt a mintát kiterjesztheti a csuklóra is, és ezzel más mintákat is készíthet, majd kiterjesztheti a test hátára vagy más pozícióira. A minta annyira megfelelő a bicepszhez, hogy kezdetben kör alakú, később négyzet alakú lesz. Ez hordható a bordákon is.

5. Teljes ujjú polinéz:

Teljes ujjú polinéz

Ez egy divatos polinéz design, amelyet a karokon végeztek. Ez egy teljes ujjú műalkotás, és ezt könnyedén elvégezheti tetszőleges színekkel. Az egyedi design szürke belső árnyalatokkal csodálatos megjelenést kölcsönöz. Leginkább a birkózók festékkel festik. Egyre divatosabb a fiatalok körében.

6. Törzsi minta tetoválás:

Törzsi Minta Tetoválás

Ha törzsi tetoválási mintákat szeretne kapni a test különböző pozícióin, mint a karok, és az oldaltestén, mint a fejének oldala, inspirációt meríthet a fenti képhez hasonló mintákból. Különböző geometriai formák teszik egyedivé ezt a tetoválást. Ezeket széles körben végzi a fiatalok nagy része Amerikában és az afrikai régiókban.

7. Geometriai polinéz tetoválás:

Geometriai polinéz tetoválás

Ez egy geometriai polinéz tetoválás. Ön is kipróbálhatja ezeket a hagyományos és törzsi minták formáit. Ezeket geometriai formátumú virágmintákkal is kombinálhatjuk, és ez hasonlít a fenti képhez. A virágokról azt mondják, hogy a szerelem, a törődés és a szenvedély szimbóluma stb. Ezért ez a tetoválás bizonyos értelemben hordoz ilyen jelentést. Ez az egyik polinéz tetoválás minták férfiaknak.

8. Polinéz és maori:

Polinéz és maori

Ez egy polinéz és maori tetoválás. A karok felén ilyesmit kaphat. Ezeket később más mintákkal is kibővítheti, és testreszabhatja ezeket a kényelmi képességei szerint. Ez a tetoválás a legjobban illeszkedik a karokra, mivel tökéletes kör alakot ad a bicepsznek megfelelően. Ezt a tetoválást széles körben végzik a birkózók, harcosok és táncosok, hogy megmutassák erejüket.

9. Teljes láb polinéz tetoválás:

Teljes láb polinéz tetoválás

Ez egy nagyon divatos kinézetű polinéz tetoválás, amelyet az egész lábán végeztek. Ez azoknak való, akik azt szeretnék, hogy a lábukon készüljenek minták. Ehhez a kialakításhoz bármilyen színválasztékot is használhat. A nagy formák szebbé teszik. Ezt a tetoválást nők végzik.

10. Tiki polinéz tetoválás:

Tiki polinéz tetoválás

A Tiki egy emberi alak tetoválás, amely a polinéz félisteneket szimbolizálja, hasonlóan az ősökhöz. Ez a fajta polinéz tetoválás fontos szerepet játszik a polinéz hagyományokban. Egyszerű jelentésük a védelem. A Tiki tetoválás szervei szét vannak választva, hogy tisztázzák az egyes részek különböző jelentéseit. A szemek, az orr, az oldallapok, a száj stb. A Tiki fontos arcszervei, amelyeket megfelelően kell ábrázolni. Ezt a fajta tetoválást a férfiak széles körben végzik a vállon és a háton.

11. Polinéz tetoválás héj tervezéssel:

Polinéz tetoválás héj tervezéssel

Az ilyen típusú polinéz tetoválások a hosszú életet, a védelmet, a termékenységet, a békét és a jólétet jelképezik. A teknős héjának kialakítása fontos helyet foglal el az ilyen tetoválásokban. A polinéz törzs egyik legfontosabb tengeri lénye. Az ilyen tetoválások divatossá váltak az egyetemisták és más szakemberek körében. Többnyire ezt a tetoválást a karokon és a háton hordják, hogy megfelelő képet kapjanak.

12. Óceáni polinéz tetoválás:

Óceáni polinéz tetoválás

Ez a polinéz tetoválás férfiaknak egy természetes tulajdonságot tartalmaz, az óceánt. Általában az ilyen tetoválások a halált vagy a halál utáni világot szimbolizálják. Másfelől azonban az óceán táplálékforrás is számukra, ezért az életet, a kitartást és a termékenységet is szimbolizálja. Az óceán hullámai arra szolgálnak, hogy a tetoválás kör alakú legyen, és jelezzék őseink otthonát. Ez a tetoválás széles körben megtalálható a vállán, nyakán és hátán tintával körben.

13. Enata polinéziai tetoválás:

Enata polinéziai tetoválás

Az „Enata” szó embert és Istent jelent. Ez a polinéz tetoválás jelentése az élet, a házasság, a család, a rokonok stb. Ha Renata polinéz tetoválást kombinálnak egy teremtménnyel, az a védekezést szimbolizálja. Míg ugyanaz a tetoválás fordított teremtménnyel festve, ellenséget jelent. Az ilyen típusú tervek többnyire félkör alakúak, amelyek az eget jelzik. A sportoló, birkózók, fegyveresek stb.

14. Gecko polinéz tetoválás:

Gecko polinéz tetoválás

Ez a polinéz tetoválásterv magában foglalja a Gecko -t, ami gyíkot jelent. A gekkókat Isten vagy ősök ábrázolásának tartják. Úgy tartják, hogy az ilyen teremtmények közvetlenül tudnak beszélni Istennel, valamint Isten rejtett kémei. Azt is gondolják, hogy szerencsét hoznak annak, aki tetoválásában viseli, és halált szállít ellenségeinek. Főként az újra növekedést és a túlélést szimbolizálják. Míg a maori törzsben ezeket a mintákat útmutatásként használják a gonoszhoz. Ez az egyik legnépszerűbb polinéz tetoválásminták lányoknak.

15. Napos polinéz tetoválások:

Napos polinéz tetoválások

Ez a fajta polinéz tetoválás férfiak számára többnyire csak kerek alakú tetoválásokban található. A világ szinte minden törzse Istenként imádja a napot. A gazdagságot, ragyogást, vezetést, nagyszerűséget szimbolizálja. A felkelő nap újjászületést, reményt, új kezdetet jelez, stb. A naplemente halált, gonoszságot, szomorúságot stb. Jelez. . Leginkább a napsugarakat használják a tetoválásokban. Ezek a tetoválások nagy pozitív hatással vannak az ember életére, ha helyesen választják ki.

A polinéz tetoválásminták széles választékban kínálnak egyedi tetoválási mintákat. Más jelentéssel bírnak, ha a formatervezéshez különböző formákat társítanak. Alapvetően a szigeten lakó törzsekből tervezték őket, ezért tetoválásukban különböző természeti erőforrásokat tartalmaznak, mint például a nap, az óceán, a hullámok és a gyíkok stb. Ez a polinéz tetoválásminták férfiak számára mostanában is népszerűvé válnak a nők körében. Tehát, ha rajong a szigetekért, szerezzen be egy polinéz tetoválást, és élvezze szenvedélyét.