A legjobb 8 Harley Davidson tetoválási forma

Klasszikus tetoválási irányzat alakult ki az Amerika utcáin keringő motorosbandákból, bőrruhájukban, szakállukban és kerékpáros kesztyűjükben, csizmájukban és láncukban, minden klasszikus klisében. A ma látott tetoválási ötletek egy részét ők, a klasszikus horgonyok, a madarak, a szögesdrót és főleg életük szerelme, járműveik bátorították. A motorosbandák mindig a királybiciklivel, Harley Davidsonnal sportolnak, és azért, hogy kifejezzék a jármű iránti végtelen szeretetüket, sokan úgy döntenek, hogy ugyanazt tetoválják a bőrükön. Most már nem kell a motorosbanda tagja lenni ahhoz, hogy meghirdesse szerelmét a Harley iránt, de az emberek, akik ezt a tetoválási ötletet választják, általában feltételezik, hogy a nevükön vannak. tulajdonjoguktól függetlenül, ha a megjelenített tetoválások megfelelőnek érzik Önt, soha ne foglalkozzon azzal, hogy azzal töltse az idejét, hogy elmenjen -e hozzájuk vagy sem. Egy klasszikus Harley Davidson tetoválás soha nem hibázhat igazán.

harley davidson tetoválás minták

Harley Davidson tetoválásminták:

Íme a 8 legjobb Harley Davidson tetoválási terv férfiaknak és nőknek az alábbiak szerint.

1. Maga a kerékpár:

Harley Davidson tetoválás 1

Általában, amikor Harley Davidson tetoválásokról beszélünk, általában egy írást vagy az aláírás stílusát várjuk el. Azonban itt azt látjuk, hogy maga a hatalmas kerékpár pózol az alkarján, ami jó dizájnt jelent egy Harley Davidson fanatikus számára. A tökéletesre felvázolt és árnyékolt tetoválás nagyon félelmetesen néz ki az alkarján. Ez az egyik legjobb Harley Davidson tetoválás minták férfiaknak.

2. Részenként:

Harley Davidson tetoválás 2

A Harley birtoklásának egyik legjobb része azt jelentené, hogy fel kell emelni a motort, és le kell rontani az utat, mögötte hangos üvöltéssel, és mindezt az erőteljes motornak köszönheti. Valószínűleg ezért választotta ebben a tetoválásban a forrást, a Harley -motort, amelyen Harley Davidson címkéje volt. Ez az egyik népszerű Harley Davidson tetoválás férfiaknak.

3. Logó feltárása:

Harley Davidson tetoválás 3

Ha szeretné bemutatni szerelmét a Harley Davidson iránt, de nem akar extravagáns lenni, akkor mindig választhatja a logót, amelyet általában minden Harley -kép mellé vakolnak. A hatalmas sas, aki az égen szárnyal, itt jelent a tetováláshoz, vastag betűvel bevésve a Harley címkét.

4. A terv kibontja a Harley Davidson tetoválásokat:

Harley Davidson tetoválás 4

Emlékezetes emlék, vagy csak a mindennapi lovaglópályák, a motoros itt egy részletes történetet vésett le egy emberről, aki Harley -jában lovagolt, mint egy másik lovon versenyezve vele. A háttér lágy hegyre vagy sziklás vidékre vagy egyszerűen a sivatagra hasonlít, tökéletes társ az út mentén.

5. Ripped Through and Through:

Harley Davidson tetoválás 5

Ezen a képen a tetoválás az egyik legújabb trendet követi, ahol a Harley Davidson logója kikandik a szakadt bőrből, amely most megtartja az utolsó szálakat, mielőtt a maradványokat is összeillesztené. Ez általában azt ábrázolja, hogy a jármű iránti hit és odaadás lehetséges annak ábrázolására, hogy Harley miként integrálódik a vérébe.

6. A halálos koponya Harley Davidson tetoválásai:

Harley Davidson tetoválás 6

A csiszolt kar alkarja tökéletes hely lesz a tetováló festék zseniális számára. Egy klasszikus koponyával kezdődik, amelyet tomboló lángok támasztanak alá, amelyek veszélyt és kockázatot ábrázolnak, mivel a hátulján feliratos szavakkal ellátott Harley -logó látható, erős és erőteljes, veszélyekkel járó ütést okozva.

7. Csak a csupasz minimum:

Harley Davidson tetoválás 7

Még akkor is, ha követed a Harley Tagline „Live to Ride” -jét, amikor szerelmedet állandóan a testedre tetoválod, inkább inkább kicsi, lágy tetoválást válassz, mint extravagánsat. Ez is alkalmas tetoválás azoknak a lányoknak, akik imádják a járművet. A jármű kicsi, megfeketedett sziluettjét az alatta lévő maratott szavak támasztják alá. Ez az egyik Harley Davidson tetoválási terv nőknek.

8. A hatalmas összehasonlítás Harley Davidson tetoválásai:

Harley Davidson tetoválás 8

A madarak királyához képest itt a fenséges sas klasszikus repedés a bőrtetováláson, amely a közeledő sas erőteljes karmolását mutatja be, és mögötte leleplezi a Harley Davidson logót. Ez az egyik legnépszerűbb Harley Davidson tetoválás lányoknak.