A legjobb 9 börtön tetoválás minták és képek

A börtönbűnözőket vagy a vád alá vont embereket, vagy azokat, akik jól ismert bandák részei, gyakran látják tetoválásokon, amelyeken látható a banda neve vagy az elkövetett bűncselekmények.

Ezek gyakran azt mutatják be, hogy a banda egy személy, és néhány börtönlakónak olyan mintákat festettek a testére, amelyek azt mutatják, hogy milyen bűncselekményeket követtek el és vádat emelnek ellenük. Ezek tehát olyan dolgok, amelyekkel egy cellában találkozhat. Ezek nagyon népszerűek, és sok bűnöző sportol ezekkel.

Börtön tetoválás minták és képek

A legjobb börtön tetoválás minták jelentésekkel:

Az alábbiakban a börtön tetoválásmintáinak és képeinek top 9 -ét tekintheti meg, ha ilyesmit szeretne kipróbálni, vagy ilyen típusú embereket kutat, akkor ez is könnyen látható.

1. Börtön tetoválás kialakítása a felkaron:

Börtön tetoválás tervezés a felkaron

Ez egy sejtlakó, aki felkarján mutatja a tetoválását. Ez egy koponya kialakítás, amelyet sportol. Az ilyen típusú tervek gyakran egy banda tagjainak részét képezik, akik a banda részei.

2. Börtön tetoválás tervezés hátul:

Börtön tetoválás tervezés hátul

Ez egy fogoly a megyei börtönből, aki megmutatja tetoválását. Általában a vád alá helyezett emberek különféle formákat sportolnak. Ezek különböző dolgokat jelenthetnek a különböző fogvatartottak számára.

3. Sport Flag Prison Tattoo Design:

Sport zászló börtön tetoválás tervezés

Ezek rabok vagy egy börtönbanda tagjai, akik sportzászló -terveket készítenek. Ezeknek az embereknek nagy számú tagja van, és hasonló mintákat sportolnak, hogy bemutassák tagságukat és azt, hogy ebbe a bandába tartoznak.

4. Santa Monica Prison Tattoo Design:

Santa Monica börtön tetoválás tervezése

Ez egy rablakó, aki Santa Monica tetoválását mutatja be. Ezeket nagyon nagy betűtípusokkal végzik, és ha valami hasonlót szeretne, akkor nagyon nagy betűtípusokkal is megteheti, mint a fenti kép. Ennek a személynek is vannak kapcsolódó tervei, ezért ezeket a stílusokat az egész testre kiterjesztheti.

5. Latin király börtön tetoválás tervezése:

Latin király börtön tetoválás tervezés

A mindenható latin király az egyik legnagyobb banda, amely bűnözéshez közeli régiókat működtet. A tagjaikról gyakran azt mondják, hogy a fenti képhez hasonló tetoválással rendelkeznek. Ezek azok a börtönlakók, akik a hátsó mintájukat mutatják be. Láthatja az embereket, akik hasonló mintákat sportolnak, ha részesei büntetőjogi vádjaiknak.

6. Börtön tetoválás tervezés:

Börtön tetoválás tervezés

Ezek a 18. utcai banda és a Los Angeles -i Rampart kerületben található Union Avenue tagjai. Ezek a tagok eredetileg a Clanton 14 részei voltak, és lehetővé tették, hogy sok ember tagja legyen. Később Clantont akarták megszerezni a 18. helyen, és riválisokká váltak. Általában a tagok testén hasonló tetoválások voltak.

7. Ázsiai Boyz Crips Prison Tattoo Design:

Ázsiai Boyz Crips börtön tetoválás tervezés

Ez az ázsiai Boyz Crips vagy az ABZ banda. Ez a banda volt az egyik legnagyobb banda, amely az 1980 -as években a Beach régió bűnözői tevékenységében kezdett. Ezek az emberek később keveredtek a déli bandákkal. Ezeknek az embereknek gyakran a testükön van a banda neve. Általában minden tag hasonló kialakítású.

8. Börtön tetoválás tervezés az egész testen:

Börtön tetoválás tervezés az egész testen

Ez egy börtönlakó, és amint látjuk, ennek a személynek az egész testén tetoválásminták vannak. Vannak olyan írások is, amelyek fel vannak tüntetve a testén, és amelyek a bűncselekmény vagy a bűnügyi nyilvántartás különböző cselekedeteit mutatják be. Az ilyen típusú minták nagyon népszerűek azok számára, akik rács mögött voltak.

9. Orosz börtön tetoválás tervezése:

Orosz börtön tetoválás tervezés

Ez egy másik börtön tetoválás, amelyet itt egy fogvatartott mutat. Nagyon gyakran láthat embereket, akik ilyen típusú börtönformákat sportolnak. Ezeknek az embereknek hasonló kialakításuk lehet, mint a rabtársaiknak.

Különböző szimbólumokat vagy más merész mintákat is készíthetnek különböző testrészeiken.