A legjobb 9 hűvös és stílusos imádkozó kéz tetoválásminták

Az imádkozó kéz tetoválást először Albrecht Durer német művész tervezte. Ezt a művészetet úgy fedezte fel, hogy bátyjától ihletet kapott. Később tetoválásként nagyon híressé válik.

Az emberek imádkozó kéz tetoválást alkalmaznak különböző okokból és helyzetekből. Ezek a tetoválások néha néhány kedvesem emlékezetében ábrázolhatók, néha valakit kellő tisztelettel, akár vallási áhítat miatt. Amikor két kéz találkozik, ez egy nyugodt fizikai test képe. A nap végén, ha együtt tartja a kezét, egyszerre csitítja az agyát és a fizikai testét a békéért és az elmélkedésért. Ez lényegében egy megközelítés az elveszett rokon vagy társ tiszteletére és visszaidézésére.

Hűvös és stílusos imádkozó kezek tetoválásminták

Stílusos és aranyos imádkozó kezek tetoválásminták:

Röviden ismertetjük a legkedveltebb imádkozó kezek tetoválásmintáit.

1. FORGATÓI IMÁDÓ KEZEK:

ÁLDOTT IMÁDÓKÉZEK

Itt egy ima kéz tetoválás férfiaknak. Az imádkozó kéz tetoválásában lévő keresztjel az Úr Jézust ábrázolja. Ez a tetoválás bármely személyi istennek ábrázolható, vagy akinek hiszel.

2. Imádkozó kéz tetoválás rózsákkal:

Imádkozó kéz tetoválás rózsával

Ez a tetoválás főleg a katolicizmushoz kapcsolódik. Két imádkozó kezet ábrázol rózsákkal, ahogy a katolikusok követik. Ez nagyrészt odaadó és vallási célú.

3. KÉZ TETOVÁZÁSOK GYÜLÖGGEL:

Imádkozó kéz tetoválásokat galamb

A galambok a béke szimbóluma. Az imádkozó kéz tetoválása egy vagy pár galambbal nagyon híres, és többnyire a kereszténység hisz benne. Mivel a Bibliában sok történet kapcsolódik a galambhoz.

4. IMÁDÓKÉZEK ÜZENETTETOZÁSSAL:

IMÁDÓ KÉZEK ÜZENETTETOZÁSSAL

Ez is egyfajta vallási tetoválás. Ezek főleg a szent könyvek gondolatához vagy soraihoz kapcsolódnak. Ez a tetoválás a testen ösztönzi a helyes utat. Ez a tetoválás alkalmazásának fő mottója.

5. JÉZUS IMÁDÓ KÉZ TETOVÁZÁSA:

JÉZUS Imádkozó kéz tetoválás

Itt egy nagy tetoválás ábrázolja az angyal Jézust, aki imádkozik. Az ilyen típusú tetoválásokat leginkább a férfiak kedvelik, és a vállukon és a hátukon készülnek. Ez egy vallási dedikált tetoválás. Ezt kifejezetten tökéletes tetoválóművészek tervezték. Ebben a kialakításban az érzelmeknek fedezniük kell a tetoválás során.

6. TEToválások imádkozása vonalakkal:

TEToválások imádkozása vonalakkal

Ezek nagyon egyszerű és kis tetoválások, csak az imádkozó kezek körvonalaival. Elsősorban lányoknak szólnak. Akit érdekel ez a híres imádkozó kéz tetoválás, csak a divat és a stílus kedvéért, ezt választhatja.

7. KÖSZÖNJÜK AZ IMÁK KEZEI TETOVÁZÁSÁT:

KÖSZÖNJÜK, HOGY TETOVÁZÁSOT KÍVÁNTAK az imádkozó kezekhez

Az imádkozó kezek a kínai kultúra szerint hálát adnak. Ily módon a hálaadó kezek bárkinek ábrázolhatók, akiket a legjobban csodálunk. Ez a tetoválás bárkinek megmutatja ártatlan érzéseit.

8. SZÍNES IMÁDÓKÉZ TETOVÁLÁS:

SZÍNES IMÁZÓ KEZEK TETOVÁLÁSA

Itt van a színes tetováló imádkozó kéz, hogy vonzóbb és divatosabb legyen. A különböző színekkel festett imádkozó kéz tetoválás reális megjelenést kölcsönözhet. Azok a népek, akik szívesen kipróbálják a színes és tartalmas tetoválást, akkor ezt a stílust kell követniük.

9. Imádkozó kéz tetoválás rózsafüzérrel:

Imádkozó kéz tetoválás rózsafüzérrel

A rózsafüzérrel való imádkozást a szív mélyéről a mennyországba vezető lépcsőnek tekintik. Ezek szent gyöngyök, minden kaszttól és hitvallástól függetlenül. Ez egy kicsit sötétebb árnyalattal rendelkezik, és megfelelő figyelmet is szentel.

A híres kézimádó imádkozó tetoválás divatos, odaadó és akár kifejezhető is lehet. Mindig a csend, az imádság és a méltóság jelei. Ezeket bármilyen életkor díszítheti. Ha emlékszik valakire, aki használhat normál mintát néhány idézőjelekkel, akkor jó kikapcsolódást kap az ilyen típusú minták tetoválása közben.