A legjobb 9 Katy Perry tetoválás minták és jelentések

Katy Perry testén 5 tetoválás van. Ettől eltekintve kipróbált különböző típusú köröm tetoválási mintákat vagy matricákat, amelyek szintén népszerűek.

A legjobb Katy Perry tetoválási minták és jelentések:

Az alábbiakban bemutatjuk a 9 legjobb tetoválási mintát, amelyeket Katy Perry kipróbált, és ezeket is kipróbálhatja, ha valami hasonlót szeretne sportolni.

1. Kis StrawBerry Katy Perry Tattoo Design:

Katy Perry tetoválás minták és jelentések

Ez egy kis szalmabogyó tervezése, amelyet tartósan színekkel készítenek a lábán. Ennek van egy arca, és ez is nagyon kis méretben történik. Valami ilyesmit is el lehet készíteni. Ez nagyon csajos és könnyű sportolni is.

2. Kis Lotus Katy Perry Tattoo Design:

Kis Lotus Katy Perry Tattoo Design

Itt az énekesnő megmutatja kis lótusz tetoválását, amely a csuklóján van. Ez nagyon kicsi méretű, és ilyesmit is elvégezhet saját maga. Ez ceruza formátumban történik színek nélkül. Ezek azonban meglehetősen népszerűek, és a virágminták is nagyon lányosak a sporthoz. Színesen is kipróbálhat ilyesmit. Ezeket szinte bárki viselheti, és nagyobb formátumban is megteheti. Ezek is nagyon művésziek. Egyedi terveket készíthet professzionális művészektől. Ez az egyik kicsi Katy Perry tetoválási terv.

3. Jesus Katy Perry Tattoo Design:

Jézus Katy Perry tetoválás tervezés

Ez a Jézus tetoválásmintája, amelyet Katy Perry csuklóján tart. Könnyedén kipróbálhatja ezeket a stílusokat, mivel ezek nem nagyméretűek, és csajos érzést is keltenek. Ezek azonban bármilyen ember számára sport lehet. Azt is megkérheti a mintaművészét, hogy vezesse el ennek helyzetét, valamint a részleteket vagy a színt. Ezekhez más betűtípusokat is használhat.

4. Borsmenta Katy Perry Tattoo Design:

Katy Perry borsmenta tetoválás tervezés

Ez a borsmenta dizájn az énekesnő bokáján. Az ilyesmit könnyen elvégezheti a testén is. Ez nagyon csajos, és ezt is könnyen viselheti, mivel nagyon kicsi. Ezt könnyen kipróbálhatja. Ennek is van egy arca, és ezért ez elég funkynak tűnik. Az ilyen típusú divatos mintákat professzionális művészek készíthetik el. Ezeket a test megfelelő helyzetében kell elvégezni, hogy celeb stílusban nézzenek ki.

5. Szanszkrit Katy Perry Tattoo Design:

Szanszkrit Katy Perry Tattoo Design

Ez a szanszkrit tetoválás, amelyet az énekes a kéz belső oldalán tart. Valami ilyesmit is kaphat a kezére.

6. Zenei köröm Katy Perry Tattoo Design:

Zenei köröm Katy Perry Tattoo Design

Ez egy Katy Perry ihlette ideiglenes zenei köröm matrica, amelyet kipróbálhat. Ezt a fajta felkelést viselte a vörös szőnyegen. Ez bármilyen típusú parti ruhához viselhető. Ezek is csajosak. Ez az egyik legjobb zenei Katy Perry tetoválás minták.

7. Obama Katy Perry Tattoo Design:

Obama Katy Perry tetoválás tervezés

Ez Katy Perry Obama körömmatricája, amelyet a vörös szőnyegen vagy egy színpadi show -n viselt. Ezeket megvásárolhatja, és könnyedén viselheti bármilyen alaplakkon. Ezek meglehetősen divatosak, és ezek a matricák is könnyen beszerezhetők.

8. Énekes Katy Perry Tattoo Design:

Katy Perry énekesnő tetoválás tervezés

Ez egy másik típusú énekes körömtervezés. Ezeket a matricás tetoválásokat dekorboltokban vásárolhatja meg, és használhatja a körmén. Ezeket fehér alaplakkon is használhatod, majd bulikra is viselheted.

9. Virágos köröm Katy Perry Tattoo Design:

Virágos köröm Katy Perry Tattoo Design

Ez Katy Perry virágos körömtetoválása, amelyet kipróbálhat. Ezek vízzel átvihető matricák, és könnyen megvásárolhatók a körömdíszítő üzletekben. Ezek meglehetősen olcsók, és szinte minden típusú alapszínen viselhetők. Használjon azonban fedőlakkot.