A legjobb 9 legszebb Claddagh tetoválási forma

Claddagh az ír országban található város, ahonnan a szeretet, a barátság és az őszinteség kifejezésének hagyományát fejezik ki a Claddagh design segítségével. Ebben a Claddagh -dizájnban két kéz szívét tartja a középpontban, koronával a szív tetején, ami szó szerint azt jelenti, hogy egy házaspár tisztelettel és őszinteséggel tartja szerelmét egymás között, amelyet a szív koronája ábrázol.

claddagh tetoválás

Ez a cikk segítséget nyújt azoknak az embereknek, akik ki akarják fejezni szerelmüket, vagy azoknak, akik kifejezőek a top 9 Claddagh tetoválásmintával.

Egyszerű és stílusos Claddagh tetoválásminták férfiaknak:

Lássuk a mellékelt Claddagh tetoválásmintákat, amelyek óriási megjelenést kölcsönöznek Önnek.

1. Claddagh Ring Tattoo Design:

Claddagh tetoválás minták

A Claddagh gyűrű egy tipikus ír módszer a gyűrűcserére egy esküvő során. Ez a gyűrű tetoválássá alakítható a gyűrűsujjon vagy a csukló területén. A gyűrűs tetoválás mérete személyes választás lehet.

2. Kelta Claddagh Tattoo Design:

Kelta Claddagh tetoválás tervezés

A kelták tetoválásmintájukról ismertek, amelyek csomót vagy csavart vonalat takarnak testükre, ami egy módja annak, hogy elmondják az ellenfeleknek, hogy elég erősek ahhoz, hogy szembenézzenek a háborúval. Ugyanezt a mintát használják az ír Claddagh tetoválás tervezésénél.

3. Claddagh Heart and Clockwork Tattoo Design:

Claddagh szív és óramű tetoválás tervezés

Az óramű és a szív rajzolásának anatómiai kombinációja két, a középső szívet tartó kézzel kombinálódik. A korona helyett az óraszerkezetet a szív tetejére kell rajzolni.

4. Ír zászló Claddagh Tattoo Design:

Ír zászló Claddagh tetoválás tervezés

Mivel a Claddagh design tetoválásai Írországból származnak, nagyon fontos emlékezni az eredetre. A szív közepét ír zászló színezi, amely fehér, zöld és narancs kombinációja. Ez a fajta tetoválásterv lehet kar tetoválás, vörös színű koronával, kővel kitűzve.

5. Kelta kereszt Claddagh Design tetoválással:

Kelta kereszt Claddagh design tetoválással

A kelta kereszt meglehetősen híres design a fiatalabb generáció körében. Ez a dizájn a Claddagh dizájnnal kombinálva a végtelenségig tökéletes kombinációja az ősi műalkotásoknak a modern dizájnnal.

6. Ír Claddagh tetoválás vörös rózsákkal:

Ír Claddagh tetoválás vörös rózsákkal

Mivel a Claddagh design szeretetet és romantikát jelent, szükség van néhány rózsavirág hozzáadására ehhez az egyedi dizájnhoz. Ezek a rózsák vörös színűek, mivel a vörös színű rózsák a szeretetet is jelentik. Ezt a tetoválást olyan lányok viselhetik, akik mély és hatalmas szerelemben szenvednek, mint Claddagh csukló tetoválás.

7. Wing Claddagh Tattoo Design:

Wing Claddagh tetoválás tervezés

A szívhez rögzített szárnyak a szívet fogó kezek helyett egy módja annak, hogy elmondjuk, hagyja, hogy a béke uralkodjon szerte a világon. A szárnyas tetoválás tervezése galambmadarat szem előtt tartva készült, mivel ez a madár a béke kifejezésének egyik módja.

8. Kis Claddagh szimbólum tetoválás tervezés:

Kis Claddagh szimbólum tetoválás tervezés

A Claddagh szimbólum miniatűr változatban a háta körül festett. A szívet tartó kezek szó szerint akkoraak, mint egy újszülött gyerek, kis koronával a korona tetején. Ez a fajta tetoválás jól áll azoknak a lányoknak, akik szeretik a kis tetoválásmintákat.

9. Név gravírozott Claddagh Tattoo Design:

Név gravírozott Claddagh tetoválás tervezés

Az új generáció nagyon kifejező a romantikában és a szerelemben, mivel nyitott szemmel nézi szerette nevét a nyilvánosság előtt. Ez motiválta a tervezőket abban, hogy a Claddagh tetoválást a szív középpontjában lévő névvel festjék be.

Ez az ír tetoválás, zöld tintával, olyan trend, amelyet az emberek nemcsak Írországban, hanem a világ többi részén is követnek. Ahelyett, hogy látná, ez a tetoválás mint stílus, de hagyományos koncepcióval mindenképpen segít abban, hogy ez a tetoválás örökre megtartsa jelenlétét.