A legjobb 9 romantikus ajak tetoválás minták képekkel

Az ajak tetoválás kozmopolita, általában női vörös rúzs tetoválás formátumot jelent. Általában szexuális fellebbezésre szolgál, ha intim területeken alkalmazzák, például csípőn, nyakon stb. Nem csak az egyszerű vörös ajak tetoválás rúzs, ez néha más formátumban is. A tetoválás ilyen formája a test bármely részén elhelyezhető.

A legjobb és aranyos ajak tetoválás képekkel:

Néhány felső ajak tetoválást röviden ismertetünk.

1. SEX FELHASZNÁLÓ AJTEToválás:

SEX FELBÍRÓ AJTEToválás

Az ilyen formájú vörös tetováló ajkakat különösen a szexre való vonzásra alkalmazzák. Vannak emberek, akik el akarják rejteni személyes érzéseiket, majd ezt az ajkak tetoválását a hátukra vagy bármely más területre, például a vállra is felhordhatják, ha nem akarják kitenni. Még azok is, akik büszkék a szex iránti szenvedélyükre, alkalmazhatják a nyakukat, a csuklójukat stb.

2. FASHION LIP TETTOO:

FASHION LIP TETTOO

Ez leginkább divatorientált. Piros gepárd ajak tetoválását ábrázolja. Az állatnyomtatás szerelmesei mehetnek ilyen tetoválásokkal. Bármilyen állatbőr formátum felvehető, hogy divatos ajaktetoválást készítsen.

3. AJTEToválás koponyával:

AJTETOVÁLÁS KOPONYAL

A keresztezett koponya a halál egyetemes szimbóluma. Ha ajak tetoválással társítják, ez veszélyt szimbolizál. Ez a fajta tetoválás leginkább a mérgező anyagok címkéin látható.

4. AJTETOVÁCIÓ ÜZENETTEL:

AJTETOVÁCIÓ ÜZENETTEL

Az ajak tetoválása azt is jelentheti, hogy elkötelezett egy személy iránt a szerelem, a felesége vagy a barátnője ajka. Ez lehet egy ajak tetoválás formájában egy üzenettel. Bármilyen érzelmi vagy szexuális egyvonalú lehet.

5. Kreatív stílusú ajkak tetoválásai:

Kreatív stílusú ajak -tetoválások

Elképesztő kreatív ötletek adhatók az ajak tetoválásához. Ezeket többnyire az ajkakon és azok környékén alkalmazzák, hogy bármilyen állatról vagy rajzfilm arcról portrét kapjanak. Ezeket többnyire szórakoztató célokra teszik. Ezt az ajkak tetoválási formáját személyre szabhatja az Ön választása szerint is.

6. AJTÓFELTEToválás:

AJTÓFELTETOVÁLÁS

Az ajakfényes tetoválások ideiglenes tetoválások, amelyeket főleg kereskedelmi célokra használnak színésznők, modellek stb. Bárki, aki annyira érdekli, hogy kiemelje ajkait, bármelyik rendelkezésre álló ajak tetoválás fényes árnyalatát igénybe veheti. Könnyen felhordható és leválasztható.

7. AJKÉPZŐ TETOVÁLÁSOK:

AJKONDER TETTÓZÁSOK

Az ajakbélés tetoválás állandó ajak tetoválás. Valójában ez egy kisebb kozmetikai műtét. Hosszabb ideig tart, mint egy ideiglenes ajakfestő, de drágább. Amint az látható, az injekció beadása után azonnal elhagyja a bélést, majd lassan elterül az egész ajakon, így még egy páratlan ajak is szépnek és vonzónak tűnik.

8. AJTÓS TETOVÁLÁS:

AJTÓS TETTOO

Az ajakszínű tetoválások ideiglenes ajak tetoválások. Normál szájfényként alkalmazzák. 12 órán át marad. Ezután héjként eltávolítható az ajkakról. A tompa ajak pillanatok alatt csillogóvá válik. Egyszerű, de jól néz ki első próbálkozásra.

9. BELSŐ AJTEToválás:

BELSŐ AJTETTÓ

Őrült belső ajak tetoválás rajzolható a kedvenc képekkel, vagy akár privát kép is rajzolható. Annyira festett, hogy nem károsítja az egészségét. Ezek nagyon kreatívak és kivételesek. Ha tetoválásfüggő vagy, próbáld ki ezt a dizájnt.

Korlátlan ötletek és minták vannak az ajak tetoválására. Még egy egyszerű vörös ajkak tetoválása is stílusnyilatkozatot ad. Azonban az ajak színű tetoválások bármilyen árnyalatúak lehetnek, például narancssárga, fekete stb. Szerezzen be különböző típusú ajaktetoválásokat, de az alkalmazás előtt próbáljon ki néhány ideiglenes mintát vagy mintát, soha ne menjen a nehéz tetoválásmintákhoz, próbáljon ki világos árnyalatot az ajka bőrének és szerkezetének megfelelően.