A legjobb 9 tetováló minták és ötletek

Egyetértünk abban, hogy az új őrület az ifjúsági szekcióban ma a tetoválás; bár a tetoválások már azóta is emlékszem, amikor az ókorban az emberek fájdalmas intézkedésekkel állandó művészetet kaptak a testükre. Akkoriban a számok megszámláltak és korlátozottak voltak, de most a tetoválási őrület erdőtűzként terjedt végig. Emberként hibákra születtünk, és még egy állandó jelet, például egy tűs rajzot is el lehet takarni.

A legjobb tetováló minták:

Íme a 9 legjobb tetováló tetoválási terv és ötlet férfiaknak és nőknek az alábbiak szerint.

1. A gyémánthibát elfedő tetoválás:

A gyémánt hiba

Fiatalon és némán, szerelmesek leszünk, azt várjuk, hogy egészen addig a pontig tart, amikor a jövőnk fényesen felvillan előttünk, csak hogy megtörje az erős tévhit, amely elárasztott bennünket, és elhitette velünk, hogy ez tartós lesz. Ugyanez történt azzal, aki beleszeretett Izsákba, és most a gyönyörű gyémántot ismét magába csomagolják, hogy magányos szívet keressen.

2. A virágok tökéletesített fedő tetoválása:

elfedni a tetoválást

A tetoválás kezdetben egy egyszerű kis vörös rózsa komikus jellegű volt, két kis zöld levelekkel mindkét oldalán. A közelben egy kis pillangó is haladt a virág felé. Csoda, hogy két lila színű rózsa milyen szépen eltakarta az előző komikus tetoválást. Ez az egyik legjobb tetováló tetoválás a nők számára.

3. A Sárkány kontra a halak fedő tetoválása:

A sárkány vs hal

Az első kép egy gyönyörű, pikkelyes kínai sárkány volt, amely felfelé firkálta a hátsó lég- és tűzrohamokat. Azonban akkor nem ez járt a fejében, ezért gyönyörű leplezés következett. Ezen a képen egy gyönyörű hal látható, jégpiros és királykék színben, enyhén rózsaszín árnyalattal.

4. A gyönyörű nyitott tulipánok tetoválások:

A gyönyörű nyitott tulipánok

Ez egy egyszerű foltfolttal kezdődött, mint egy tetoválás, amely valamilyen elemet ábrázolt, de nem kellett sokáig várni, mert a baba tetoválást gyönyörűen lefedik ezek a nyitott virágok. Nézze meg a gyönyörű szirmok létrehozásának és árnyékolásának pontosságát.

5. Tribal Gone Wrong:

Törzsi tévedt Tattoo

Ez a nő itt egy egyszerű, 3 hüvelykes fekete sziluettel kezdte a törzsi formát, amely kicsi és elhalványul az idő múlásával. Ez egy durva diagram volt, amelyet megfeketítettek, hogy elkerüljék a pontossági hibákat. Ezt később nagyobb jelentésre, gyönyörű törzsi művészetre fordították le, a legjobb esetben is a méret és a virágok extravagáns használatával, hogy kitöltsék a területet.

 

6. Toll tetoválások:

Toll takarás

Ismét egy fekete foltos tintával kezdődött, amelyen két szótag látható, amelyek betűket tartalmaznak, amelyek ápolatlannak és kócosnak tűnnek. Ezeket a bengáli nyelven írt szavakat gyönyörűen lehet rajzolni és eltakarni szivárványos árnyalatokkal. A toll elbűvölőnek tűnik a kék és a lila árnyalataiban, a hegye pedig zöld és puha.

7. Delfinugrás tetoválás:

Delfinugrás tetoválás

A tetoválás korábban a lábon volt, ahol egy boldog delfinugrást mutatott be. A kék tinta jellemzői az egyébként kicsi és kompakt tetoválás hátsó végén vizet jelentettek. Ezt később erre a gyönyörű virágcsokorra változtatták, a hátsó sötétzöld lombozattal.

8. A pillangóborító tetoválások:

Pillangó Tetoválások

Ismét itt egy gyönyörű módja annak, hogy elfedje a fiatalok hibáit. Amikor a szerelmi kapcsolat Cyrusszal befejeződött, az itt tartózkodó személy tapintatosan úgy döntött, hogy elfedi a felcsigázott hibát, gyönyörűen rajzolva rá egy pillangót.

9. A halálos csontváz fedő tetoválása:

Halálos csontváz tetoválása

A kezdeti tetoválás hasonlított egy gyomlevélhez, és furcsa lény, lehetőleg sárkány néhány méterre tőle. Azonnal megbánva a döntéseket, az itt élő ember az agyával létrehozta ezt a csodálatos lélegzetelállító műalkotást. Ez az egyik legjobb tetováló tetoválás a férfiak számára.