A legjobb 9 tőr tetoválás minták és képek!

Manapság a tőr tetoválás nagyon népszerűvé válik. Kipróbálhatja az ilyen típusú késeket vagy hasonló stílusokat, néhány dekoratív hatással. Ezeket különféle más mintákkal is összekapcsolhatja, például virágokkal vagy madarakkal, vagy akár más írásokat is hozzáadhat ezekhez. Ez azért van, mert ha ezeket részletes stílusban végzik, és ezért több munkamenetet is igénybe vesznek a tervezés megfelelő elkészítéséhez.

Tőr tetoválás minták és képek

Több hely van, mint amennyit be tudsz szerezni, és a részletek kidolgozása jobban sikerül, mint ha kis méretben történik, és ezek akkor foltosnak tűnhetnek, és a bonyolultság nem feltétlenül jelenik meg. Mindig konzultáljon egy jó művésszel, mert ezek nagyon részletgazdagok és 3D effektusok nélkül nem fogják elérni a dombornyomást és az újabb bonyolultságot. Emlékeznie kell arra is, hogy ezek nagyrészt nagy formátumban készülnek, ami megnehezítheti az eltávolítást még lézerrel is.

Ha ezeket nem megfelelően hajtják végre, vagy ha ezt nem szereti, akkor ezeket lézerekkel kell eltávolítani, ami nehéz lehet, mert a sötét színek hajlamosak foltosodni a lézer használatakor. Ezért vegye figyelembe a jó művész megfelelő útmutatását, majd tegye ezeket. Kérhet néhány matricát is, amelyeket ideiglenesen elhelyezhet a testén, majd kiválaszthatja a megfelelő pozíciót a tervezéshez. Ezek nagyon kreatívak és művésziek, ha ezeket megfelelően végzik. Sokan szeretik ezeket a fronton is csinálni. Vannak, akik ezt hátul és a nagyobb területeken szeretik csinálni, annál jobban néznek ki, mert a részletezés megfelelően elvégezhető.

A legjobb tőr tetoválás minták:

Az alábbiakban bemutatjuk a 9 legjobb tőr tetoválásmintát, amelyeket feltétlenül ki kell próbálnia.

1. 3D Dagger Tattoo Design:

tőr-tetoválás-minták

Kipróbálhat egy ilyen 3D -s tőr dizájnt a kezével együtt. Ennek társult mintái vannak, és ez lehet sport minden olyan személy számára, aki jól érzi magát ezekkel a mintákkal.

2. Szemszív és tőr tetoválás a csuklón:

Szem Szív és Tőr Tetoválás Csuklón

Csinálhat valamit, mint ez a tetoválás. Ez színes, és ezeket könnyen kipróbálhatja. Ezek nem olyanok, mint a többi szokványos kivitel.

3. Hagyományos tőr tetoválás:

Hagyományos tőr tetoválás

Az ilyen típusú tőrtervek meglehetősen hagyományosak és népszerűek. Ezeket egy neves művésztől kell beszereznie.

4. Egyedi tőr tetoválás tervezés:

Egyedi tőr tetoválás tervezés

Ezek a különböző stílusok kombinálva bonyolult művészetet nyújtanak. Valami hasonló mintákat kaphat. Ezek a kapcsolódó mintákkal készülnek, és valami testreszabottat kaphat egy neves művésztől.

5. Kés tőr Tattoo Design:

Kés tőr tetoválás tervezés

Ez egy művészi kinézetű késtervezés. Ennek is van egy virágja, amely dombornyomott. Kaphat valami testreszabottat, és más virágokkal tintázhat más színekkel.

6. Ananász tőrtetoválás:

Ananász tőrtetoválás tervezés

Ez egy kés, amelyet ananászon keresztül készítettek. Ez nem olyan, mint más ilyen típusú tervek. Ez elég lány típus, és könnyen sportolhat. Ez meglehetősen nagy léptékű, és más mintákat is készíthet ezzel.

7. Hagyományos szöges tőr tetoválás:

Hagyományos tűs tőr tetoválás

Ez egy hagyományosan készített kőből készült tetoválás. Más hasonló stílusokat is készíthet.

8. Ceruza szegélymintás tőr tetoválás:

Ceruza szegélymintás tőr tetoválás tervezés

Ez egy árnyékos ceruza szegélyminta, amelyet a kéz oldalán végeztek, és nagyon karcsú. Ezekhez kipróbálhatod a dombornyomottat. Ezekre más virágokat is festhet. Ezeket más színekben is megteheti sportolási képességeinek megfelelően. Ezeket professzionális művészeknek kell művészileg elvégezniük.

9. Színes tőr tetoválás:

Színes tőr tetoválás tervezés

Ez egy színes tőr tetoválás. Tolla is van. Ezeket nagyon könnyen kipróbálhatja. Ezekhez írásokat is hozzáadhat.