A Top 9 Vízöntő tetoválásminták

Sokan szeretik a Vízöntő szimbólum tetoválásait sportolni, ha ez a kedvenc jelük vagy az állatövük. A tervek különböző stílusúak lehetnek. Ne feledje azonban, hogy különféle stílusok közül választhat. De ezek gyakran meglehetősen nagy méretűek lehetnek, amint az alábbi képlistában látható. Vannak olyanok is, amelyek szimbolikus formátumban, például hullámos mintázatként is elkészíthetők. Ezeket meg lehet tenni a kéznél vagy a nyak hátsó részén.

Vízöntő tetoválás minták

A legjobb Vízöntő tetoválási minták:

Ezeket tehát többnyire könnyebb sportolni, és ha szükséges, ezeket akár sminkkel is elrejtheti. Ezek lányosak és elég mutatósak. Emellett elbűvölő női figurákat is készíthet a test nagy helyzetére. Ezek lehetnek olyanok, mint a test hátsó vagy elülső területei. Vannak olyan minták is, amelyeket más formátumban lehet kipróbálni, például összekapcsolhatja ezeket más virágokkal vagy nyomatokkal. Ezek is nagyon stílusosak lehetnek. Ezért ezeket a lányoknak nagyon könnyű sportolni. Mindezekhez azonban mindig professzionális művészt kell választania.

Ha azonban nem rajong a nagyméretű nyomatokért, akkor ne kísérelje meg ezeket elvégezni. Ha ezeket nagy formátumban hajtják végre, akkor az eltávolítás, ha nem vagy elégedett a sportolással, nyomokat hagyhat a tinta felületén, ami foltos lehet, és szükség lehet egy eltakarásra.

Az alábbiakban bemutatjuk a 9 legjobb Vízöntő tetoválási mintát, amelyekből inspirációt meríthet.

1. Nőtervezés vízzel teli üveggel a kezében:

Nő design vízzel jar a kezében

Az ilyesmi nagyon művészi lehet. A nő sok színezéssel végzett, és a tégely a kezében öntötte a vizet, amely a vízhordozó szimbóluma. Megpróbálhat ilyesmit. Ez nagyon művészi, és a hivatásos művész ezt megfelelően is meg tudja tenni. Ez az egyik tökéletes vízöntő tetoválás a férfiak számára.

2. Hullámos Vízöntő és Potter üvege:

Hullámos Vízöntő és fazekas edény

Ez egy kisméretű minta fazekas hímzett tégelyével, és ott van a hullámos minta, amely az állatöv jelképe. Megpróbálhat ilyesmit.

3. Művészi nők vízzel:

Művészi nők vízzel

Ez egy művészi tetoválás, ahol a nő tart egy üveget, és a vizet hullámos stílusban öntik. Ez nagyon stílusos lehet sportolni az árnyékolás és a színkombináció szerint.

4. Árnyékos víztervezés:

Árnyékos víztervezés

Valami ilyesmit kipróbálhat. Ez néhány más kapcsolódó terv alatt történik. A hullámos stílus a vízhordozó állatöv szimbóluma.

5. Művészi különböző stílusú állatövi tervezés:

Művészi különböző stílusok állatöv design

Ez különféle szimbólumok és stílusok művészi ábrázolása, mint a hullámos vonalak, az írás és a vízcseppek a pezsgőfürdőben, amely dekoratív módon mutatkozik meg. Ez az egyik legjobb Vízöntő tetoválás a férfiak számára.

6. Művészi Vízöntő Design:

Művészi Vízöntő design

Ezt egy nagyon kreatív művész tette. Ezeket könnyen kipróbálhatja. Ezek is művésziek, de ezeket személyre szabottan kell beszereznie. Ezeket a szakembereknek ennek megfelelően kell elvégezniük.

7. Szegélyesen megtervezett nő vízkorsóval:

Határolt dizájn nő vízzel tégely

Ez egy ceruza szegély stílusú kialakítás, sok szín nélkül. Ezeket könnyebb sportolni és művészien nézni. Ez az egyik legjobb Vízöntő tetoválás a nők számára.

8. Hullámos állatövi víz szimbólum:

Hullámos állatövi víz szimbólum

Ez szimbolikus, és amint fentebb említettük, a vízhordozó jel ezekkel a hullámos vonalakkal ábrázolható. Ez történhet árnyékolásban, és ezeket nagyon könnyű sportolni.

9. Hullámos vízi tetoválás lábakhoz:

Hullámos víz tetoválás a lábakhoz

Ezek művésziek is lehetnek, és színesek is lehetnek attól függően, hogy mit szeretnél magadon sportolni. Ezek azoknak szólnak, akik nem szeretik a nagyszabású művészeteket. Ez az egyik tökéletes Vízöntő tetoválás minták lányoknak.