A világ 15 legjobb tetoválóművésze

A tetoválás egyre növekvő tendencia. Számos világhírű művész van, akik híresek tehetségükről. Ezek a művészek jól ismertek, és híres ügyfeleken terveztek. Manapság az ősi és más törzsi minták egyre trendibbek. Vannak más típusú formátumok is, mint például a hagyományos bugyitípusok. Más festmény típusú madarakat és virágmintákat is elkészíthet. Vannak olyan szakemberek, akik különféle virágminták készítésére szakosodtak.

A legtöbb ilyen minta szakértő személyre szabott mintákat is kínál az Ön ízlésének megfelelően. Általában az egyéni minták díjai magasabbak, és ezekért több pénzt kell kifizetnie. Más típusú merész mintákat, például koponyát és más ázsiai mintákat, például cseresznyevirágot és más Koi halmintákat is beszerezhet néhány ilyen minta szakértőtől. Sok művész csinál ilyen mintákat. Sokan közülük bizonyos formátumokra specializálódtak, és vannak más szakemberek is, akik bármilyen típusú tetoválást tervezhetnek.

Legjobb tetováló művészek:

Az alábbiakban a világhírű top 15 híres tetoválóművész látható.

1. Rob Kelly:

tetováló művészek

Jól ismert hagyományos és japán terveiről. Tetoválásainak trendje és formátuma olyan, mint az ázsiai mintáké. Ettől a személytől kaphat modern és más hagyományos mintákat is. Ebben a kreatív vonalban ismert művész. Különféle rózsamintákat vagy a hagyományos típusú lány és veréb mintákat is elkészíthet. Ő a legjobb tetoválóművész a világon.

2. Keith Underwood:

Keith Underwood

Tanítványa azoknak a híres művészeknek a sorában, akik több mintát is készítettek. Ez a művész maga több mint egy évtizede végzi alkotói munkáját. A néhai Mike Malone tanítványa. Keith híres hagyományos terveiről. Az üzletében színes mintákat készíthet. Üzlete Chicagóban található.

3. Lana Wingo:

Lana Wingo

Lana édességkoponya és más merész minták készítésére specializálódott. Számos munkáját láthatja folyóiratokban és más kiállításokon.

4. Valarie Vargas:

Valarie Varghas

Valerie a hagyományos és más virágmintákkal foglalkozik. Szinte bármilyen mintát elkészíthet a boltjában.

5. Bailey Hunter Robinson:

Bailey Hunter Robinson

Bailey hagyományos és művészi formatervezésre specializálódott. Számos színes és más népművészeti mintát készít.

6. Placaso:

Placaso

Nagyon népszerű és híres művész. A boltjában különféle mintákat készíthet. A világ egyik legnagyobb tetoválóművésze.

7. Nao Takamura:

Nao Takamura

Ez a művész ismert neves ázsiai minta szakértő, aki híres japán mintáiról. Az üzletéből személyre szabott színes mintákat is kaphat. Japán tervei köztudottan nagyon híresek.

8. Regino Gonzales:

Regino Gonzales

Regino különféle terveket készített. Művészi munkái fekete tintákat és más hagyományos mintákat tartalmaznak.

9. Woon Kim:

Woon Kim

Női alakja tetoválásai nagyon népszerűek. Sokféle mintát készített ügyfelei számára. Emellett a világ egyik legjobb tetoválóművésze.

10. Hibák:

Bogarak

Bugs ismert festő és tetováló is.

11. Thomas Hooper:

Thomas Hooper

Ismert művész. Ha törzsi mintákat szeretne, akkor ez a szakember számos ősi mintát tud nyújtani Önnek. Napjainkban a maori és polinéz minták egyre népszerűbbek. Terveit számos ismert ügyféllel készítette el. Mintái és rajzai számos folyóiratban, valamint számos hírcikkben is megjelentek.

12. Bert Krak:

Bert Krak

Köztudott, hogy nagyon népszerű mintaszakértő Brooklynból. Számos munkáját láthatja folyóiratokban és más új cikkekben. Különféle terveket és hagyományos mintákat készít. Művészeti munkáját számos híres hírességen végezte.

13. Normál:

Norma

Galériás munkákból jött hírnévre. Művei különböző folyóiratokban jelennek meg. Interjúi számos új cikkben jelentek meg. Ismeretes, hogy különféle mintákat készített a virágnyomatoktól a cukorkák koponyájáig. Tervei művészi betűtípusokról ismertek. Különböző típusú betűtípusokat készített ügyfelein.

14. Horishow:

Horishow

Ha hagyományos koi halmintát keres, akkor ez a művész személyre szabott mintát készíthet Önnek. Ez a neves szakember számos japán és ázsiai magazinban szerepelt. Művészi és színes művészetéről ismert. Különféle mintákat kaphat a boltjában. Ha valami teljes hátlapot szeretne cseresznyevirággal és más szamurájfestési formátummal, akkor nézze meg boltját. Egyedi kínai terveket is készíthet. Más típusú mintákat is kaphat ettől a művésztől. Ha virágmintákat szeretne, akkor kényelmes 3D -s virágmintákat is kaphat. Bármilyen helyzetben kaphat ilyen mintákat. Ha hagyományos kínai mintákat szeretne, akkor megteheti azokat a karokon, a háton vagy a fronton, és a combokon is. Ezek meglehetősen népszerűek és divatosak. A Horishow számos japán formátumra specializálódott. Több művészeti mintát is kaphat a boltjából.

15. Daniel Dimattia:

Daniel DiMattia

Ez a tetováló híres geometriai és törzsi mintáiról. Vásárolhat különféle törzsi mintákat. Mintáit és rajzait számos folyóiratban és számos hírcikkben publikálták. Jól ismert művészi mintáiról. Ha maori, polinéz vagy teljes hátsó ősi mintát szeretne, akkor ezt Daniel -től kaphatja meg. Sok híresség készített mintákat a boltjából. Jól ismert geometriai és egyéb sötét tintamintáiról. Ő is jól ismert virágmintáiról, amelyeket az ősi tervek alapján készít. Különféle sötét színű egyedi virágmintákat szerezhet be boltjában.