B betűs tetoválás: 20 kivételes dizájn 2021 -ben!

B betűs tetoválásminták

Inspirációt keres egy ábécé tetováláshoz B betűvel? Akár a saját, akár a szeretett személy nevét szeretné tetováltatni, inspirációt fog kapni a cikkben említett B betűs tetoválási sablonok. Mély szeretetet és erőteljes érzelmeket fejezhet ki egyszerű, egybetűs tetoválásokkal. Tehát nézzük végig ezt a cikket néhány megfoghatatlan, mégis gyönyörű B betűs tetoválási tervért minden további nélkül.

A legjobb 20 B betűs tetoválásminták:

A B betűs tetoválás egy ábécé tetoválás, amely kifejezheti a szeretetet és a jelentőségét anélkül, hogy túl sok betűt használna. A kidolgozott tetoválások helyett párok, fiatal vagy idősebb felnőttek kaphatnak. Hozzáadhat elemeket saját választása szerint, és láthatja a különbséget.

1. Heart B betűterv a csuklón:

Szív B betű design a csuklóján

Bár a B betűs tetoválás meglehetősen egyszerű lehet, egy aranyos kis szív hozzáadása az ábécé folytatásához vonzó lehet. Ez a tetoválás kis- és közepes méretűnek tűnik a legjobban, és kiváló lehetőség lehet a csuklójára. Nemtől függetlenül minden korosztály megkaphatja, de a nők általában ezt részesítik előnyben.

2. B betűs tetoválás virágokkal:

B betűs tetoválás virágokkal

Ha szeretnél tisztelni valakit, akit szeretsz, ez a virágos mintákkal borított B betűs tetoválás nagyszerű megoldás lehet. A design a szerelmet és a romantikát képviseli, gyönyörű virágos elemekkel. A „Szeretlek a cseresznyevirággal” idézet kiegészítése azt jelzi, hogy érzéseid gyönyörűen kifejeződnek.

3. Félkövér B betűs tetoválás tervezés:

Félkövér B betűs tetoválás tervezés

Néha az egyszerű dolgok sokat segítenek hatalmas érzelmek kifejezésében. Ez a b betűs tetováló betűtípus nagyon egyszerű, és minden korosztály számára alkalmas, nemtől függetlenül. Nem kell más elemeket hozzáadnia ehhez a mintához, mert ez egyszerű választás, és önmagában is elegendőnek tűnik.

4. Kurzív B betűs tetoválás a csuklón:

Kurzív B betűs tetoválás a csuklón

A csukló az egyik közös terület, ahol az emberek tetoválást végeznek, különösen az egybetűs tetoválásokat-kurzív betűket, gyönyörű görbékkel az elején és a végén, lenyűgöző megjelenést kölcsönözve. Bár ezt a formatervezést fekete tintával vésheti, megpróbálhat más színekkel kísérletezni, ha akar.

5. Robusztus B kezdeti tetoválás:

Robusztus B kezdeti tetoválás

A kalligráfia egy másik betűtípus, amely egyre népszerűbb a tetoválás szerelmesei körében, mivel változatosságot ad viselőjének. Egy másik különlegesség, hogy a levél alsó része fekete tintával van feltöltve, a felső rész pedig tiszta marad, fekete -fehér hatást keltve. Növelheti méretét, és a vállára vagy a hátára helyezheti ezt a csodálatos dizájnt.

6. B betűs tetoválás színes koronával:

B Betűs Tetoválás Színes Koronával

Ha unja a fekete tintával készült tetoválásokat, a színek hozzáadása nagyon sokat változtathat. A B betű fekete tintával készült, és a dizájn összképét többszörösen javítja a tetején lévő élénkpiros korona. Ennek azonban nem kell pirosnak lennie; ízlés szerint kísérletezhet különböző színekkel.

7. B betűs tetoválás szívvel:

B betűs tetoválás szívvel

A szívek és az egyes betűk tökéletes kombináció, amely segít vizuálisan kifejezni a levél iránti szeretetét. A szív gyönyörűen egyesül a B ábécével, ami délibáb hatást kelt. Ez a tetoválás kivételesen néz ki a csukló területén, mivel stílusosan büszkélkedhet vele.

8. Stílusos B ábécé tetoválás a nyakán:

Stílusos B ábécé tetoválás a nyakán

Bár ez a minta nőiesnek tűnik, a mérettől függően a férfiak és a nők jobban kedvelik. Az árnyékhatás az egyik leggyakrabban előforduló minta, és a tetoválás gyönyörű görbéi tovább emelik a dizájnt. A nyak tökéletes hely lehet ennek az elegáns b betűnek a bevéséséhez.

9. B ábécé tetoválás, tele természettel:

Ábécé tetoválás tele természettel

Mindannyian szeretjük a természetet, nem? Ez a B betűs tetoválás a karon tökéletes módja lehet a betű és a környezet iránti szereteted gyönyörű és művészi megjelenítésének. A szokásos tetoválásoktól eltérően ez a kivitel több színt használ, amelyek életre keltik a dizájnt. Ezt a tetoválást a vállára, a hátára vagy a nyakára helyezheti a megfelelő láthatóság érdekében.

10. Színes B betű szív alakban:

Színes B betű szív alakban

Ez az elegáns B betű egy szívtetováláson belül gyönyörűen van kialakítva viselője bőrébe. Az ábécé akvarell háttere esztétikailag tetszetős. Ez a kialakítás nagyon félelmetesnek tűnik, különösen, ha művészien elhelyezett színes lehetőséget keres.

11. B betűs tetoválás a nyak közelében:

B betűs tetoválás a nyak közelében

A váll egy újabb közhely, hogy tetoválást vésnek. Ez a tetoválás nemileg semlegesnek tűnik, és minden korosztály számára alkalmas. Akár a vállon kívüli ruhájával is büszkélkedhet, akár a kényelem és a választás kedvéért. Fekete tintával kivételesen néz ki.

12. B nagybetű koronával a tetején:

B nagybetű koronával a tetején

Ha Ön rajongója annak, hogy királyi megjelenést kölcsönöz a body art együttesének, de nem akarja túlzásba vinni, ez a design kivételes választás lehet. Bár az ábécé egyszerűnek tűnik, a gyönyörű korona teljesen új megjelenést kölcsönöz a dizájnnak. Használhat egy kis színt, ha szeretné, de a fekete tinta is jól néz ki.

13. Királyi B betűs tetoválás a karon:

Királyi B betűs tetoválás a karon

Ha királyi megjelenést keres B betűs tetoválásához, ez megfelelő választás lehet. A B betű stílusosnak tűnik, és a betű tetején egy korona hozzáadásával ez az egyszerű betű királyi megjelenést kölcsönöz. Bár a teljes korona szürke árnyalatokban van, a különböző színű kövek elhelyezésével a design egésze kiemelkedik.

14. Sima B betűs tetoválás virágzó szőlővel:

Elegáns B betűs tetoválás virágzó szőlővel

Az egyszerű ábécé -tetoválásokhoz hozzáadhat egy kis virágos vagy természetes elemeket. A B betűs tetoválással díszített gyönyörű virágos szőlő pompásan és nőiesen néz ki. Személyes választásától függően hozzáadhat levendulát vagy cseresznyevirágot, így az egyszerű tetoválás elegánsnak tűnik.

15. Egyszerű B betűs tetoválás betűtípusok:

Egyszerű B betűs tetoválás betűtípusok

Sokan előnyben részesítik az egyszerű mintákat, különösen az ábécé tetoválásokat. A B betű ívelt szélei olyan színt kölcsönöznek a szívnek, mint a felső része. Hacsak nem színeket szeretne használni, ez a tetoválás kivételesen néz ki fekete tintával. Alkalmas minden nemre, kortól függetlenül.

16. B betűs ujj tetoválás:

B betűs ujj tetoválás

Az ujj tetoválás gyorsan népszerűvé válik, különösen az egybetűs tetoválás, mert kevés helyet foglal el. Sok házaspár az ujj tetoválást választja a romantika egyik formájaként. Ha nagybetűs B betűt és szívet vés a gyűrűsujjra, akkor állandó módon képviselheti a személy iránti szeretetét..

17. B betűs tetoválás tündérrel:

B betűs tetoválás tündérrel

Ez a b stílusú betű ebben a tetováló kialakításban gyönyörűen néz ki; a vastag vonalak és az ábécé betűtípusa kiemelkedik. Ennek a tetoválásnak az egyedisége egy tündér hozzáadása, amely szimbolizálja a levélhez tartozó személyt, hogy őrangyal. Ezt akár fekete tintával is elvégezheti, vagy kísérletezhet a színekkel.

18. Angyal B betűs tetoválás szárnyakkal:

B angyal betűs tetoválás szárnyakkal

Ha valami személyeset keres, inspirálódhat ebből a dizájnból. A középen található kurzív B betű mindkét oldalán szárnyakkal és felül glóriával rendelkezik, így tökéletes angyali megjelenést kölcsönöz. Az emberek kapnak ilyen típusú tetoválásokat, ha angyali vonásokat akarnak tulajdonítani annak, akit imádnak.

19. B betűs páros tetoválás végtelen szimbólummal:

B betűs pár tetoválás végtelen szimbólummal

Ez egy tetoválás, ahol két végtelen szimbólummal ellátott betűvel úgy tűnik, hogy a pár közötti szerelem végtelen. A nagy és B betűket a végtelen szimbólum köti össze, és ez a tetoválás kivételesen néz ki bárkitől, nemtől függetlenül. Kísérletezhet a színekkel is, ha egyedi tapintást szeretne adni a tetováláshoz.

20. B betűs tetoválás tervezés koronával:

B betűs tetoválástervezés bonyolult koronával

Mindannyian sok koronát néztünk meg a televízióban vagy az interneten. De ha rajong a jogdíjért, és be akarja építeni a body artjába, akkor ez a design tökéletes választás lehet. Az elegáns megjelenésű B betű tetején egy bonyolult ékszeres korona található, amely nem kevesebb, mint egy királyé.

Végső gondolatok:

Ha kíváncsi, hogyan tetoválhatja B betűjét, reméljük, hogy ez a cikk elegendő variációt biztosított Önnek. Mielőtt véglegesen gravírozott mintát kapna a testére, győződjön meg róla, hogy végigméri a mintákat, és véglegesíti a tervezést. Változtathat tetszés szerint, és személyre szabhatja azt. Ne felejtse el tudatni velünk, ha hasznosnak találta ezt a cikket.