Hogyan készítsünk saját tetoválást?

A tetoválás polinéz nyelven kezdődött a 18. században. A korábbi tetoválásokat gallyakon keresztül végezzük, a színeket a természetből előkészítve. A technológia változásával a tetoválás is megváltozott. Mivel a tetoválás állandó jel a testen, a tetováló viselők gyönyörű mintákat szeretnének festeni különböző stílusokkal, mivel nagyon divatosak és divatosak. Ily módon minden ember számára általánossá váltak.

A tetoválás a test egyik módosítási formája, amelyet ehetetlen tinta behelyezésével végeznek a bőr dermisrétegébe a pigment megváltoztatása érdekében. Tehát sok tetoválás van a bőrre festve. A tetoválások különbözőek lehetnek, mint például virágok, művészetek, személyek nevei, bármi stb..

A tetoválók által festett általános tetoválások tartósak. Egy személy ideiglenes időtartamra készíthet saját tetoválást. Elkészíthető a közeli üzletekben és üzletekben kapható termékeken keresztül. Ezek a termékek nem ártalmasak, mert már napi használatban vannak.

Hogyan készítsünk saját tetoválást

Hogyan készítsünk saját tetoválást:

Néhány módszer a saját tetoválás készítésére, amelyet saját maga készíthet és mi magunk festhetünk, a következők

1. Szemceruza tetoválás:

Hogyan készítsünk saját tetoválást 1

Ez az egyik módszer a tetoválás otthoni elkészítésére egyedül. Néhány eljárás, amelyet követni kell a tetoválás festéséhez. Először is a tetoválást papírra kell tervezni. Ötleteket kell kapnia arról, hogy milyen típusú tetoválást kell festeni. Nagyon jól kell gyakorolni, így könnyebb lesz a bőrön foltosítani. Ahhoz, hogy a tetoválás merésznek tűnjön egyszerű vonásokkal, szemceruzát használnak. A szemceruza új, tartós és foltmentes. A fekete szemceruza feltűnő lesz. A szemceruza más színei is hozzáadnak néhány színt a tetováláshoz. Jobb elkerülni a folyékony szemceruzát. Kevesebb hajú bőrre rajzolódik. Spray hajlakk a design. Ez teszi a tetoválást néhány órára.

2. Stencil Tetoválás:

Hogyan készítsünk saját tetoválást 2

A stencil tetoválás révén professzionális megjelenés fordul elő az ideiglenes tetoválásokhoz. Vegyünk egy indexkártyát, és vágjuk le a festendő tetoválás tervét. Mellette állandó, vegyszermentes jelzőket vesznek. Vigye fel a tetoválást a bőr kiválasztott részére. Színezze a formát a jelölővel. A befejezés után hagyja megszáradni a jelölőt. Távolítsa el a tetoválást meleg vízzel vagy szappanos vízzel.

3. Papír tetoválás:

Hogyan készítsünk saját tetoválást 3

Vásárolja meg a csúszdapapírt. Ezek a piacokon kaphatók. Ezeket az ideiglenes tetoválásokat csúszdapapírra nyomtatják. Ezek a papírok az egyik oldalon ragasztók. A tetoválásmintát tintával nyomtatják a ragasztóra. Tervezze meg azt a tetoválást, amelyet a bőrre szeretne festeni. Válasszon egyenletes színeket, amelyek megfelelnek a bőr tónusának.

Fordított módon kell megtervezni, mert tetoválás közben a tetoválás fordított lesz a bőrön. Helyezze a csúszdapapírt arra a testrészre, ahol a tetoválás foltos. Helyezze a csúszdapapírt a tetoválás jelenlétének megfelelő irányába. Nyomja meg kendővel vagy papírtörlővel. Tartsa a papírtörlőt 30 másodpercig. Ez a tetoválás egy hétig fennmarad.

4. Sharpie tetoválás:

saját tetoválást készíteni

Ez az egyik módszer a tetoválás ideiglenes festésére több napig. Ennek a tetoválásnak az elkészítéséhez szükséges anyagok a színes élesítés, a babapor és a hajlakk. Rajzolja le a tetoválást az élesítővel a tetoválás helyén, majd dörzsölje a tetoválást babaporral. Óvatosan permetezze a hajlakkot a tetoválásra, és vattapálcával. Ez a tetoválás egy hónapig tart.