Kezdő útmutató a tetováláshoz

Tudod, hogy tetováltatsz? hogyan lehet tetoválni? A tintázás manapság nagyon menőnek tűnik. A művészet is nagyon népszerű. Ha egy műalkotást vagy valami olyat szeretnénk, aminek jelentősége van az életünkben, akkor hajlamosak vagyunk arra, hogy tintafestett formát kapjunk. Ezeknek a terveknek különféle típusai vannak, amelyeket a testén végezhet. Nem csak a kezén vagy a lábán, hanem a test különböző részein. Nem mintha az emberek félnének ezeket tenni, de a probléma az, hogy mi van akkor, ha a nemrég elkészített terv nem tetszik.

Lehetnek következetlenségek, előfordulhat, hogy a színek nem felelnek meg az arcszínnek, vagy egyszerűen nem tetszik a dizájn, vagy újra szeretné csinálni. Eltekintve attól a bizsergető fájdalomtól, amelyet egy személynek át kell élnie, amikor egy konkrét tervezést végez a testén, a költség is tényező. Nem csak ennyire fontos a higiénia és a tűk bőrre való alkalmasságának biztonsága is.

Manapság lézeres eltávolításokat kaphat, amelyek nagy vagyonba kerülnek, és le tudja venni a színeket. Egy másik tényező továbbra is az, hogy ha ingatag gondolkodású, hogy eldöntse, milyen dizájnt szeretne, akkor előfordulhat, hogy újra és újra el kell végeznie, és meg kell ismételnie, amíg meg nem könnyíti az elméjét, hogy elégedett a tervezéssel. Ezen felül néhány szempontot kell szem előtt tartania, amikor azt tervezi, hogy néhány állandó színű tetoválást visz a bőrébe, függetlenül attól, hogy mi lehet az oka vagy oka.

Nagy felbontású kép egy lányról, akinek alsó hátsó törzsi tetoválása van

Íme az 5 dolog, amit tudnia kell, mielőtt tetoválást készít néhány állandó színről a testének egy bizonyos részén.

Egyszerű és egyszerű kezdő útmutató a tetováláshoz:

1) Válasszon megfelelő kialakítást: Vagy ki kell választania egy előre meghatározott kialakítást, vagy személyre szabottat kell készítenie. A művész segíteni fog a megfelelő design kiválasztásában a kívánt helyen. Tehát beszélje meg ezt vele rendesen, mielőtt megkapja.

2) Határozza meg a méretet: Költségkeretének és alkalmasságának megfelelően meg kell bizonyosodnia arról, hogy mekkora vagy kicsi szeretne lenni. Ha valami nagyon részleteset szeretne, akkor nagyban kell megcsinálnia, vagy ha kicsi a csuklójához vagy a vállához, mint egy betűtípus, akkor kicsiben.

3) Beszéljen erről művészével: Ki kell választania egy jó művészt az állandó festéshez. Beszéljen a töltésekről és a színek alkalmasságáról az arcszíne szerint.

4) Higiénia: Megfelelő ismeretekkel kell rendelkeznie arról, hogy a használt tűk újak, és a művész eközben kesztyűt visel.

5) Eltávolítás esetén: Abban az esetben, ha úgy érezheti, hogy ha a festés után, ha nem tetszik, meg akarja változtatni a kialakítást, akkor tartson fenn egy kis készpénzt, és ismerje a szolgáltatást nyújtó klinikákat. Ha azonban van pénz a költésre, akkor ez nem jelent problémát. De sok pénzbe kerülhet. Ennek körülbelül 2500–3000 INR -ba kell kerülnie minden négyzetcentiméterenként.